• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

yolcu geçen yine araştırıken bi topikte okumuştum.hamileler ilaç alamıyor diye bi doktor önermiş.elmayı dilimleyip üzerine kahve döküp gözlerinin üstüne koyacakmışsın.çok iyi geliyormuş.bi defa denedim...yüzüm gözüm kahve olmuştu:27:

ahahaa:9::9: kocam beni öyle görse bir daha eve uğramaz:9::9:

yolcu geçen yine araştırıken bi topikte okumuştum.hamileler ilaç alamıyor diye bi doktor önermiş.elmayı dilimleyip üzerine kahve döküp gözlerinin üstüne koyacakmışsın.çok iyi geliyormuş.bi defa denedim...yüzüm gözüm kahve olmuştu:27:

İyi geldi mi peki :D
Ne okursak deniyoruz demi :D
Elma kahve bilmiyordum ama karabiber kolonya dene müthiş.

Canım ben mezun olduğum zaman kpss çok yaygın değildi. Hatta memur olana ezik gözüyle bakılıyordu. Özel demek yükselmek demek, iyi maaş demekti. Ama alakası yok artık.
Devlet enfilasyon zammı yapıyor 4,1 biz de o kadar alıyoruz. Sonra devlet bir de bilmem ne kadar iyileştirme yapıyor biz onu almıyoruz gibi…
Ben de mühendisim 3 yıl önce iş hayatına başlayan kardeşim de mühendis. Ben 10 yıldan fazladır çalışıyorum. O 4,5 bin alıyor ben ondan daha az alıyorum mesela. Düşün o 10 yıl çalışsa ne kadar alacak acaba?

anladım canımm...doğrudur.arakadaşlar vardı mühendis bi kaç yıl oldu atamaları şimdi çok rahatladık diyorlar

çok fenaydım kızlar hafta sonu bile devam etti.bu dönemelerde fena oluyorum acırsınız halime yani

canım streste çok etkiler çok stres yapma kafana hiç bişey takma yawww

hımm bende bakınnıyorum öyle :9::9::9::8:

kimi kesiyon kız :D

ahahaa:9::9: kocam beni öyle görse bir daha eve uğramaz:9::9:

hahahahahahah nie kızzz kocanın yanında hiç kusmadınmı :D

dogrudur çünkü benim ruhum genç

hahahahahahahah benımde oda yaşlı zzaar :D

İyi geldi mi peki :D
Ne okursak deniyoruz demi :D
Elma kahve bilmiyordum ama karabiber kolonya dene müthiş.

denedim ben hafifletti.senin karabiberi kesin denicemm.ya benim ağrıdımı bir tarafım ağrıyor.özellikle sol tarafım

fıstık yiyek o zamn. yağlı mağlı ama çekirdeten beter değildir :33:

canım ne güzel ben aşk romanları okumuyorum sinirim bozuluyor sonra :22:

evet resmimde var profilimde albümlerde:12:
olur bana uyar :39::9::9:

canım streste çok etkiler çok stres yapma kafana hiç bişey takma yawww

kimi kesiyon kız :D

hahahahahahah nie kızzz kocanın yanında hiç kusmadınmı :D

hahahahahahahah benımde oda yaşlı zzaar :D

şu senin yağuşukluyu :37::37::52:

Back