Kaldığımız yerden devam :)

Saol size de oluyor mu? Böyle kafamı koysam azcık masaya. Kimse elleşmese, telefon çalmasa o gıcık sesiyle.. gelip biri hele hiççç bir şey sormasa. Bahar yorgunlukları da başlıyor millet.

ipeğim uyucam ama uyuyamıyorum aşağı reviremi insem diyorum
gözlerimi açamıyorum oysa onda uyudum

Saol size de oluyor mu? Böyle kafamı koysam azcık masaya. Kimse elleşmese, telefon çalmasa o gıcık sesiyle.. gelip biri hele hiççç bir şey sormasa. Bahar yorgunlukları da başlıyor millet.

arada oluyor ama çok şükür bugün yok öyle bişeyimm..kahvelerinizi hazırlayın kahve içelim beraber

ipeğim uyucam ama uyuyamıyorum aşağı reviremi insem diyorum
gözlerimi açamıyorum oysa onda uyudum

Bahar yorgunluğu canım ya..
Valla şöyle dizilerdeki gibi sadece yan masadaki insana yüzüne bile bakmadan çantanı aldığın gibi “ben çıkıyorum” diyeceğimiz bir işimiz olsaydı keşke

arada oluyor ama çok şükür bugün yok öyle bişeyimm..kahvelerinizi hazırlayın kahve içelim beraber

Sabah türk kahvesi içtim anca möhim biri gelecek ki kadın bir daha yapsın. Aslında işi bu ama kapris kapris kapris işte. Nescafeyi de 11,3 gibi içiyorum. Şimdi de bergamotluyu hallettim kadını bekliyorum taze çay getircek
yien de güzel bir kahve olsa içerim hani

migren illeti yüzünden kahve de süremiyorum ağzıma ne dertli kadınım yahuu

Son düzenleme:
kim ki o ya bak merak ettim şimdi?

o bende de var da kendimi motive etmeye çalışıyorum öğleden sonra ful mesai

dimi ama cidden ha

sanırım biz oluyoruz:44:

ben gittim geldim de kimse kalmamış

dudiş kk hatunlarına bu lakabı takmış da ona ithafen yazdım:2:

Migren çok kötü ya hayatı felç ediyor. Hamileyken 1 hafta gece gündüz. Uyu uyan başımın tepesi çatladı resmen. Ama bir umut uyuyorum geçmiyor olacak şey değil. İlaç da alamıyorsun. Çok fena valla. Her dert kendine göre zor gerçekten.

Bahar yorgunluğu canım ya..
Valla şöyle dizilerdeki gibi sadece yan masadaki insana yüzüne bile bakmadan çantanı aldığın gibi “ben çıkıyorum” diyeceğimiz bir işimiz olsaydı keşke

ahhhh nerde ahhhh

hıı tama m tehlike geçti

yakınlarda da benimde tanıdıgım birinin düğünü varda
delüüüü kızın türküsü seniii

bende çarpıntı yapıo diye içemiyorum oysa türk kayvesine bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…