• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

ya koçişten hediyelr diye bi albüm açmıştı işte boş yazlığını...avizlerini...pijoma takımlarını :) altın set takımlarını çekmişti..baya yorum almıştı.şimdide ayaklarını çekmiş...ayaklarıma konuşun demiş...

ayy ben de sen kimin kocasısın herkes senden bahsediyor diye bir yorum bıraktım fotoya ayyy resmen kezban oldum

çok kötü bir ruh halindeyim bugun bana şöyle 10-20 gunluk tatil lazım.ruhum darladı nerdeysee bagırasım var
al benden de o kadar:47: bahar yorgunluğu sanırım - işler çok nasıl yapsam diye kafa yoruyorum :37:

Bu erkeklerin genetiğinde var sanırım. Ne istediklerinin bilmemeleri:22:
senin gibi hatuna yapılır mı bu ya..
bir de kadınlara laf atarlar önce dön kendine bak dimi :47:dediğin gibi erkeklerin genlerinde var sanırım ne istediklerini bilmiyorlar gerçekten bir dedikleri diğerinden 180 derece zıt:27:

girdimde pek bişi yok. daha ekşınlı başka sayfa varsa ona bakayım :23:
bu ara bdvde pek ekşın yok yaaa - çok sakin:50:

leman sam bebeğim bebeğim dinliyorum

tuttugun kalem olsa ellerim bir daha yazsa bvebeğim bebegim :17:
Gül güzelim tılsımını kaybettin:1:

al benden de o kadar:47: bahar yorgunluğu sanırım - işler çok nasıl yapsam diye kafa yoruyorum :37:

bir de kadınlara laf atarlar önce dön kendine bak dimi :47:dediğin gibi erkeklerin genlerinde var sanırım ne istediklerini bilmiyorlar gerçekten bir dedikleri diğerinden 180 derece zıt:27:

bu ara bdvde pek ekşın yok yaaa - çok sakin:50:

Gül güzelim tılsımını kaybettin:1:

Suç hep kadında. Aman onlar mantıklı olsun da mantıksız olan biz olalım.:ssz::ssz:

piyo durrr ban yemiyelim.kendimize ekşın arıyoruz derken siteden olmayalım
benim ceza puanım daha 10. bişi olmaz :9:
yapma kız yapma yaptıkça o daha çok sataşıyor.Biz huyunu biliyoruz çaktırmadan takılıyoruz ona.

hımm ben hiç yorumunu fotosunu neyim görmedim ama çok saçma geldi sataşsın bakalım canım sıkılıyor zaten :31:

benim ceza puanım daha 10. bişi olmaz :9:

hımm ben hiç yorumunu fotosunu neyim görmedim ama çok saçma geldi sataşsın bakalım canım sıkılıyor zaten :31:
hay Allah iyiliğini versin.Ben onunla bir daha uğraşmam gerek yok sevgilicikten hediyeler diye albüm açıp azcık makaraya almışlığım var kendisini.Hala bu konuda burnundan solur.Ki hiçbir zaman onun albümlerine yorum yapmamışımdır.:1:

ayy açtım şom ağzımı...pöfffff:25::25::25::25:

Siyasette de melih gökçek konusu var ya..
Millet bir alem ya..
Dedim ki bizim zamanımızda bayramlarda falan otobüsler bedava olurdu, burs dağıtırdı vs..
Demiş ki: daha ne yapsın? Hala mı yaranamıyor size:D

hay Allah iyiliğini versin.Ben onunla bir daha uğraşmam gerek yok sevgilicikten hediyeler diye albüm açıp azcık makaraya almışlığım var kendisini.Hala bu konuda burnundan solur.Ki hiçbir zaman onun albümlerine yorum yapmamışımdır.:1:

sen yüzünü gördünmü peki :27:
yaşı küçük gibi.

Siyasette de melih gökçek konusu var ya..
Millet bir alem ya..
Dedim ki bizim zamanımızda bayramlarda falan otobüsler bedava olurdu, burs dağıtırdı vs..
Demiş ki: daha ne yapsın? Hala mı yaranamıyor size:D

ay onuda kaçırdım ben. aman Allahım hiç formda değilim bugün :53:

Back