Kaldığı halde kalamamış gibi yapan kv

Bu insanlar yatılı misafirlikten ne anlıyorlar ?? Bi de çalışan bayanın evinde yatılı ne işiniz var Allah aşkına bir de hizmet beklerler. Bunun aynı mahallede yatılı kalan versiyonu vardı bende yuva yıktı. Bu sebeple boşananlar var ya bırakın yatılı misafirliği sen eşinin ailesinden bak nasıl bunalmışsan eşinde senin annenden bunalmıştır bunun dul olmasıyla vs alakası yok. Adam eve gelir dinlenemez ayağını uzatamaz stresini atamaz olmaz yani ki olmamışta. Aslında ikinizde empati yapmış oluyorsunuz böylece. Mümkün mertebe bu yatılı misafirlikleri bitirin bence. Yılda bir kere kayınvalidenizle annenizi aynı anda çağırın bitsin gitsin. Kimse kimsenin önüne geçmemiş olur.

valla benım kocam anasının babasının yanında yan gelip yatmaz ama annemın yanında çok güzel yatıyor ,
hatta annem der yemekten sonra sen kalk biraz dinlen oğlum der , babası yattıgını görüsün mesela ne oldu niye yattın der,

hee işin asıl gerçeği allah kımseyi kımseye muhtaç etmesin kimsede gelip benım evimde kalmasın bende kimsede kalmayım allahım çok amin

Ben kaynana ve kayınpederle cok iyi anlaşmama rağmen yine de birlikte kalma taraftarı değilim ki siz onlardan daha olgun davranmışsınız bence takmayın kafanıza .. zaten virüsten dolayı gitmeleri iyi olmuş

Kahvaltılarını hazırlıyorum. Gerekli ayarlamaları da yapıyorum. Sadece bir gün evet. Hiç gerek yoktu zaten.onlar gittikten sonra düzenimizi oturttuk sıkıntı yaşamadım.
Ben evimde uzun sure misafir kaldığında bile sıkılıyorum içimden gitse artik diyorum yani belki ayıp bi düşüncedir ama . Zaten kimseye de gitmem misafirlik olarak. Görüşeceğim kişilerle dışarda görüşüyorum daha cok. Yani görüşüyordum suan corona var malum. Bilmiyorum bunlar cok eski usul seyler geliyor bana. Herkesin bir düzeni var. Sizde çalışan biriymissiniz zor olmuştur eve gel yemek yap bide onlara. Onlarin çamaşırını yıka. Uff bide kayinbaba yaninda nasi rahat etsin insan.

şimdi konu sahibinin açısından değil kendim ve eşimi baz alarak cevap vereyim. mesela benim annem bizdeyken eşim yemeğini yiyip odasına çekilir bilgisayar oyununu oynar her günkü rutininden taviz vermez, hatta bazen benim işim olursa annem çayını götürür verir. bu annemle benim de işimize gelir baş başa daha rahat otururuz daha rahat sohbet ederiz onun yanında konuşamayacağımız şeyler olur eşim sürekli yanımızda otursa her iki tarafta rahat edemez zaten, o yüzden alınma gücenme olmaz.

ama kv geldiğinde ben eşimle annesini bırakıp odama çekilip bilgisayarda takılabilir miyim? mecburen onlarla oturmak zorunda kalırım, çünkü kv laf eder alınır küser laf çıkarır adım saygısıza yol yordam bilmeze çıkar.

benim annem hep eşimi rahatsız etmemek için dikkat eder hiçbişeyi laf etmez eşim canı istediğinde gider uyur dışarı çıkar annemin bizde olması onu engellemez. ama kv ile benim ilişkim öyle değil sürekli laf sokar yatak odama kadar girip karıştırmaya çalışır üstüne bi de eleştirir bunu böyle yap burası neden pis kalmış vs hesap sorar hareketlerinden çok rahatsız olurum. gerçekten bir değil.

Açıkçası ben kendim de annemin yanında yayılıp yatmadığım için esim de yapsın istemem.
O da yapmaz zaten.
Annem evdeyken esim içeri gidip bilgisayar oynasa, eşek başı mi var burada lafını duyarım muhtemelen :)
biz aynı sehirdeyiz, kalma falan olmaz, herkes misafir gibi git gel yapar belki o yüzden bilmiyorum
Sadece ilk doğumumda annem ve kayınvalidem 1 kac gün kaldı, onda da ne ben ne esim rahat ettik. Idare eder, saygısızlık etmeyiz ama rahat da edemeyiz.
Dolayısı ile en azından bize baktığımda iki aile de bizi rahatsız eder.

Bakın annem gibi tolere edebilen Bi kadın olsaydı evet. Ama değil. Huzursuz oluyoruz sonra

Bizde de durum aynı. Acaba karşı taraf idrak edemez mi bunu. Bence işlerine gelmez.

Şu an kalmalı bir durum yok.onlar gittikten sonra annem gelmedi. Çocuklar başlarının çaresine bakabiliyor. Beni üzen arkamdan söylenenler. Bu insanlar eşimin ailesi hayatımızdan çıkacak halleri yok. Mutlaka biraraya gelicez. Ama yıllar geçtikçe bazı şeylere tahammül azalıyor

Tabi ki eşiminde kısıtlandığı oluyor olmaz mı. Ama benim kadar değil. İkisini de aynı anda çağırıp seve seve ağrılarım ama kp yi napcaz:)

Durum yok diyorsunuz ama annenızde onlardan önce 20 gün kalmış biraz absürt. Kaldı ki siz rahat edemiyorsunuz eşinizde sizin annenizin yanında rahat edemez tek taraflı düşünmeyin.

Tabiri caizse defolsunlar gitsinler. Bu saatten sonra onların trıbını mı cekeceksınız. El vermemiş. El vermedıgı kadının evine gelmesin o zaman. Birde yanlıs anlamayın ama el öpme işi bitmeli artık neden baskasinin elını opeyım ki ben. Bu saygı gostergesı olmamalı.

Offfff ben bazen kendi kendimi bile çekemiyorum birde kv kp yok bilmem kim kimseyi çekemem.Aman elinide vermesin yüzümede bakmasın evimede gelmesin memnun olurum.Benimkide benimle küs.Uzun zamandır konuşmuyoruz.Kaynım yeni evlendi o gelinine herşeyini yaptı aldı ev bile verdi.Bize bir kırık iğne bile vermedi. O kücücük beyniyle beni cezalandırdığını düşünüyor ama konuşmayarak benim ekmeğime yağ sürüyor farkında değil.Çok şükür allahıma herşeyim var fazlasıyla.Heee olmasaydı yine ona minnet etmezdim soğan ekmek yerdim ama onun tribini nazını bilmemnesini asla çekmezdim.

Objektif birisiyimdir.
Değişen bir şey olmaz. Benim kayınvalide de eşinden ayrı. Gelmesi için biz ısrar ediyoruz. Kendisi eşini dostunu, sosyal çevresini özleyip, sıkılıp gidiyor.

Bu duruma izin veren sizsiniz.
Eşim rahatça başka odaya gidebiliyorsa ben de benzer durumda giderim.
Laf eden olursa da eşimin de yaptığını hatırlatır, normal olanın bu olduğunu söylerim, laf söyletmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…