Geçmiş olsun.Konu hakkında bilgim yok Üstte kalsın diye yazıyorumMerhaba hanımlar 47 günlük dünyalar tatlısı güzel bir kızım var. Bugün kalça ultrason için gittik sağ normal 60 çıktı sol 58 çıktı. Kalça çıkıklığı yokmuş ama aralarında fark var. 1 ay sonra kontrol dedi. Raporu ekledim. Bezi dar gibiydi büyük numara bez aldım. Pantolonları burnu kapalıydı onları kestim. Başka ne yapabilirim. Birde düzelirmi benim gibi olan varmı Eki Görüntüle 3013512
Merhabalar, kızımın 2.ay kontrolünde kalça ultrasonunda aynı sorun çıktı, (bebeğim ters gelişiliydi, o etken olmus) 1 ay sonra kontrol verdiler.tabi çok üzüldüm, çocuk ortopedistine randevu aldim, hoca da inceledi, 3.ayda %98 geçer dedi, atel filan gerek yok dedi, beni baya rahatlatti dr, pzt tekrar kalça ultrasonumuz var, inşallah geçmiş olur...Merhaba hanımlar 47 günlük dünyalar tatlısı güzel bir kızım var. Bugün kalça ultrason için gittik sağ normal 60 çıktı sol 58 çıktı. Kalça çıkıklığı yokmuş ama aralarında fark var. 1 ay sonra kontrol dedi. Raporu ekledim. Bezi dar gibiydi büyük numara bez aldım. Pantolonları burnu kapalıydı onları kestim. Başka ne yapabilirim. Birde düzelirmi benim gibi olan varmı Eki Görüntüle 3013512
Çok teşekkür ederim banada haber verirseniz çok sevinirim. İnşallah geçerMerhabalar, kızımın 2.ay kontrolünde kalça ultrasonunda aynı sorun çıktı, (bebeğim ters gelişiliydi, o etken olmus) 1 ay sonra kontrol verdiler.tabi çok üzüldüm, çocuk ortopedistine randevu aldim, hoca da inceledi, 3.ayda %98 geçer dedi, atel filan gerek yok dedi, beni baya rahatlatti dr, pzt tekrar kalça ultrasonumuz var, inşallah geçmiş olur...
Sizin bebiste daha çok küçük, eminim bi ay sonra geçecektir.
Bana doktorum bişey söylemedi inşallah geçerGeçmiş olsun bizde de böyle bi durum oldu 3 aylıkken düzeldi bizide kontrol icin cagirmislardi canini sıkma düzelir inşallah yine siz dikkatli olun kundak yapmayın bize dr çift bez bağlayın demisti öyle yaptik.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun.Konu hakkında bilgim yok Üstte kalsın diye yazıyorum
Merhabalar, bugün ultrasonumuz vardı, çok şükür değerlerimiz iyi çıktı, darısı size inşallahÇok teşekkür ederim banada haber verirseniz çok sevinirim. İnşallah geçer
Ayyy çok sevindimmmmm. ❤❤ inşallah bizimkide temiz çıkarMerhabalar, bugün ultrasonumuz vardı, çok şükür değerlerimiz iyi çıktı, darısı size inşallah
Inşallah gönlünüzü ferah tutunAyyy çok sevindimmmmm. ❤❤ inşallah bizimkide temiz çıkar
Merhaba bugün kalça ultrason gittim tekrar geçmemiş malesef sağ da sıkıntı yok sol da açıklık varmış çıkık değilmiş çıkmaya meyilliymişÇok teşekkür ederim banada haber verirseniz çok sevinirim. İnşallah geçer
Ne önerdi doktorunuz, bide kaç günlük kuzuMerhaba bugün kalça ultrason gittim tekrar geçmemiş malesef sağ da sıkıntı yok sol da açıklık varmış çıkık değilmiş çıkmaya meyilliymiş
81 günlük kızım. 3 aylık olmasına 9 gün kaldı. 1 ay sonra tekrar usg dendi. Ne yapmam gerekiyor dedim hiçbişey önermedi. Ayın 6 sında başka doktora daha gideceğim.Ne önerdi doktorunuz, bide kaç günlük kuzu
Size doktorunuz ne önermişti. Çift bez bağlıyım dedim. Doktorumuz hayır dedi. Düzelmezse bandaj takılır dedi. Ona kadar da gelmesini istemiyorum yavrumun. Çift bez bağlasam bir zararı olur mu. Sizin ki öyle düzeldi sanırımNe önerdi doktorunuz, bide kaç günlük kuzu
Çift bez bağlamanın bir faydası yok benim doktorum da önermemişti. Benim kızımın ilk usgde çıkığa çok yakındı değerleri her ay kontrole gittik 3. ayda tamamen düzelmişti. Acele etmeyin bir sonraki kontrolü bekleyin geçmezse zaten bandaj önerecektir doktorunuz. Ben sadece bezini değiştirirken ayaklarından tutup kaldırmamaya ve uyurken ayaklarını dizlerinden büküp ayrık tutmaya dikkat etmiştimSize doktorunuz ne önermişti. Çift bez bağlıyım dedim. Doktorumuz hayır dedi. Düzelmezse bandaj takılır dedi. Ona kadar da gelmesini istemiyorum yavrumun. Çift bez bağlasam bir zararı olur mu. Sizin ki öyle düzeldi sanırım
Ben de şuan uyuduğu zaman arasına yastık koyuyorum. İnşallah bandaja gerek kalmazÇift bez bağlamanın bir faydası yok benim doktorum da önermemişti. Benim kızımın ilk usgde çıkığa çok yakındı değerleri her ay kontrole gittik 3. ayda tamamen düzelmişti. Acele etmeyin bir sonraki kontrolü bekleyin geçmezse zaten bandaj önerecektir doktorunuz. Ben sadece bezini değiştirirken ayaklarından tutup kaldırmamaya ve uyurken ayaklarını dizlerinden büküp ayrık tutmaya dikkat etmiştim
Çift bez bağlamanın bir faydası yok benim doktorum da önermemişti. Benim kızımın ilk usgde çıkığa çok yakındı değerleri her ay kontrole gittik 3. ayda tamamen düzelmişti. Acele etmeyin bir sonraki kontrolü bekleyin geçmezse zaten bandaj önerecektir doktorunuz. Ben sadece bezini değiştirirken ayaklarından tutup kaldırmamaya ve uyurken ayaklarını dizlerinden büküp ayrık tutmaya dikkat etmiştim
81 günlük kızım. 3 aylık olmasına 9 gün kaldı. 1 ay sonra tekrar usg dendi. Ne yapmam gerekiyor dedim hiçbişey önermedi. Ayın 6 sında başka doktora daha gideceğim.
Başka bir dr görüşü almanızda fayda var. Çocuk ortopedistine gidin, ben 2. görüş için öyle yaptım.Size doktorunuz ne önermişti. Çift bez bağlıyım dedim. Doktorumuz hayır dedi. Düzelmezse bandaj takılır dedi. Ona kadar da gelmesini istemiyorum yavrumun. Çift bez bağlasam bir zararı olur mu. Sizin ki öyle düzeldi sanırım
Dua edin inşallah düzelmiş olurBaşka bir dr görüşü almanızda fayda var. Çocuk ortopedistine gidin, ben 2. görüş için öyle yaptım.
Bizm 2. Ayda sağ aci değeri düşük çıktı, 3. Ayda bu değer olsaydı bu bir sorundu dedi doktor, 2.ay için böyle söyleyemeyiz. düzelir kendiliğinden dediler ve düzeldi.
Çift bez önermedi hem çocuk dr, hem ortapedist
Inşallah canimmDua edin inşallah düzelmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?