Geçmiş olsun canım aman çıkarma sakın ki faydası olsun sonrası daha zor çünkü tedavide. İki günümüz çok kötü geçti sabaha kadar ağladı ama çıkarmadım. İki gün sonra alıştı epey. İlk gün tek başıma altını açamadım ama ona da alıştım. İlk önce sırtını çevirip arkaya yerleştiriyorum bezi yapışkanlari kenardan göbeğe doğru itiyorum sonra sırt üstü yatırıp devam ediyorum. Alışırsın canım. Biz sadece banyoda çıkardık. Yavrum çıkarınca bile bacağını kimildatmadi. Hem önden boydan hem de bacak aralarından citcitla açılan tulumlar aldım. Onlarla çok rahat oluyor. Ama emziremiyorum yanasamiyoruz birbirimize. Üzerine kapaklaninca bunaliyo çok ağlıyor. Emzirmeyi nasıl yapiyorsunuzMerhaba alışabildiniz mi nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz benim 3 aylık oğluma da dün takıldı sürekli canı yanıyor gibi ağlıyor kendini sıkıyor gece dayanamadım çıkardım öyle uyuyabildi altını açamıyorum nefesi kesilene kadar ağlıyor bir de nasıl kiyafet giydirebiliyorsunuz üstünden bacakları açık kaldı bir çözüm bulamadım
Çok geçmişler olsun kıyamam ona,zamanında kızımdada vardı,9 aylıkken ameliyata aldılar sonrada 6 ve 2 ay alçı sürelerimiz olmuştu.Sonra tamamen atlattı bunu,uzun sürede yılda 1 kwrw kontrollere gitmiştik.Bu şekilde canım mümkün olduğunca uyutmaya gayret ediyorum
Çok geçmiş olsun size de. İnşallah gerek kalmaz. Kalırsa da kendimi alistiriyorum diğer ihtimalleri. Herşey bizim için. Emzirme konusunda tavsiyeniz olursa çok sevinirim. Tam meme reddi yaşarken bandaj takıldı iyice gerildi yavrum. Sağım yapıp biberonla veriyorum çok zor oluyorÇok geçmişler olsun kıyamam ona,zamanında kızımdada vardı,9 aylıkken ameliyata aldılar sonrada 6 ve 2 ay alçı sürelerimiz olmuştu.Sonra tamamen atlattı bunu,uzun sürede yılda 1 kwrw kontrollere gitmiştik.
Biraz sıkıntılı ve stresli dönemler,burada size çok iş düşüyor öncelikle çok sakin olmanız lazım neyseki ameliyatlık bir durumu yok herhalde.
Teşekkürler sağolun kızım şu anda 34 yaşında artık,kendi kızındada aynı gerginliği yaşamamak için hemen ultrason ve röntgen çekilmişti neyse ki sorun çkmadı.Çok geçmiş olsun size de. İnşallah gerek kalmaz. Kalırsa da kendimi alistiriyorum diğer ihtimalleri. Herşey bizim için. Emzirme konusunda tavsiyeniz olursa çok sevinirim. Tam meme reddi yaşarken bandaj takıldı iyice gerildi yavrum. Sağım yapıp biberonla veriyorum çok zor oluyor
Teşekkür ederim Sabah geri taktım bundan sonra çıkarmayı düşünmüyorum bugün biraz daha sakin. Bizim doktorumuz sadece banyoda çıkarın dedi ama ne sıklıkla banyo yaptıracağımızı söylemedi ne sıklıkla yaptırdınız acaba? Emzirme için sırt üstü kucağıma yatırıyorum kafasını bana çeviriyor mecburen ya da tam bana dönük şekilde diğer elim bacak arasında karnı bana yapışık emziriyorum ama bu biraz kolumu yoruyor havada tuttuğum için, bacağıma yatırmak daha rahat geldi bana. Çıtçıtlı boydan tulumu giydirdik bayağı büyük ama kendi bedeni kasar gibi geliyorGeçmiş olsun canım aman çıkarma sakın ki faydası olsun sonrası daha zor çünkü tedavide. İki günümüz çok kötü geçti sabaha kadar ağladı ama çıkarmadım. İki gün sonra alıştı epey. İlk gün tek başıma altını açamadım ama ona da alıştım. İlk önce sırtını çevirip arkaya yerleştiriyorum bezi yapışkanlari kenardan göbeğe doğru itiyorum sonra sırt üstü yatırıp devam ediyorum. Alışırsın canım. Biz sadece banyoda çıkardık. Yavrum çıkarınca bile bacağını kimildatmadi. Hem önden boydan hem de bacak aralarından citcitla açılan tulumlar aldım. Onlarla çok rahat oluyor. Ama emziremiyorum yanasamiyoruz birbirimize. Üzerine kapaklaninca bunaliyo çok ağlıyor. Emzirmeyi nasıl yapiyorsunuz
İç zıbının üstüne taktılar kıyafeti bununla üstünden giydirin kasmasın dediler bana üstten olsa bu şekilde daha rahat olabilirdiBu şekilde canım mümkün olduğunca uyutmaya gayret ediyorum
Biz haftada bir yıkamayı planladık ama gerekirse 10 güne de çıkarırım. Aslında gün aşırı yıkardim ve kızım suyu çok sever. Ama bu bandaj ne kadar kalırsa o kadar geç kalicaz birşeylere. Yavru kuşlar tam hareketlendi derken kisitlandilar. Ben üzerine yatıyorum zaten 5 dk falan emer bırakırdi. Uykuda da biberon veriyorum tam tok olmazsa içiyor zaten. Biz resimdeki tulumla çok rahat ettik. Hastanede de kıyafetinin üstüne takmislardi. Hemen işaretledik yerlerini. Doktor nasıl olması gerektiğini de anlattı. Önden bakınca bacakla bel arasında 90 derece açı olmaliymis. Onu sağlamaya çalışıyoruz. Bu arada alfa beta degerleriniz nasılTeşekkür ederim Sabah geri taktım bundan sonra çıkarmayı düşünmüyorum bugün biraz daha sakin. Bizim doktorumuz sadece banyoda çıkarın dedi ama ne sıklıkla banyo yaptıracağımızı söylemedi ne sıklıkla yaptırdınız acaba? Emzirme için sırt üstü kucağıma yatırıyorum kafasını bana çeviriyor mecburen ya da tam bana dönük şekilde diğer elim bacak arasında karnı bana yapışık emziriyorum ama bu biraz kolumu yoruyor havada tuttuğum için, bacağıma yatırmak daha rahat geldi bana. Çıtçıtlı boydan tulumu giydirdik bayağı büyük ama kendi bedeni kasar gibi geliyor
Evet çok hareketli oğlum çok sinirleniyor bacaklarını hareket ettiremedikçe. Bizimkinin yerlerini de doktor işaretledi ona göre yapıyorum. Sağ a 59 b 59, sol a 54 b 66Biz haftada bir yıkamayı planladık ama gerekirse 10 güne de çıkarırım. Aslında gün aşırı yıkardim ve kızım suyu çok sever. Ama bu bandaj ne kadar kalırsa o kadar geç kalicaz birşeylere. Yavru kuşlar tam hareketlendi derken kisitlandilar. Ben üzerine yatıyorum zaten 5 dk falan emer bırakırdi. Uykuda da biberon veriyorum tam tok olmazsa içiyor zaten. Biz resimdeki tulumla çok rahat ettik. Hastanede de kıyafetinin üstüne takmislardi. Hemen işaretledik yerlerini. Doktor nasıl olması gerektiğini de anlattı. Önden bakınca bacakla bel arasında 90 derece açı olmaliymis. Onu sağlamaya çalışıyoruz. Bu arada alfa beta degerleriniz nasıl
Unutturmak için ne şaklabanlıklar yapıyorum inan. Ana kucağından kaldırmamaya çalışıyorum akşama kadar başında oturuyorum nerdeyse. Oyuncak şarkı hışırtılı şeyler.
Amin cümlemizinkine. Biz geçen ay başka bir hastaneye gittik çıkık yok ama değerler sınırda gelecek ay kontrol ettirin dediler bu ay böyle çıktı iki taraflı. Gelecek hafta kontrol 3hafta sonra kontrol 3 haftada duzelirse 3 hafta daha kalacak dedi doktor minimum 6 hafta böyleyiz yani inşallah 3 haftada atlatırızKıyamam kuzum benim. Allah'ım tez zamanda şifa versin bebeklerimize. Bizim bugün 1 hafta oldu tam. 3 hafta sonra kontrol var bakalım. Bizim tek tarafta var sağ. Alfa 54 beta 55 in üzerine çıkmış. Geçen ay beta normaldi alfa 57 idi aslında. Özele gittik çift bez uygula dedi. Sanırım daha kötü oldu. Devlete gittik bu ay doktor çift bez tedavisi diye birşey yok dedi. Bir ay kaybettik yani. Kırk yılda bir özele gittim (ki pek güvenmem) keşke gitmeseydim
Merhaba hangi doktora gittiniz ? Geçti mi kalça çıkığıMerhaba hanımlar. 3 aylık kızıma kalça cikikligi teşhisi kondu ve pavlik bandaji takıldı. Kullananlar olduysa
- Emzirme durumunu nasıl yaptınız. Kızım sadece geceleri emerdi gündüz almazdı bandajdan beri gece de almıyor zaten sürekli ağlıyor.
- Alt değiştirmeyi nasıl yaptınız. Bizim doktorumuz alt değiştirirken bile çıkmayacak diyor ama mümkün değil değiştirmek altı önü çıtçıtlı kıyafet giydiriyorum yine de olmuyor. Ben mi yapamıyorum anlamadım. Ciyak ciyak ağlıyor. Popo kısmına kesinlikle müdahale edemiyorum. Zaten çok agresif.
Merhaba Ankara şehir hastanesi nde Ali Biçimogluna gidiyoruz hâlâ tedavideyiz. Von rosen cihazına geçtik. Kalca gelişim geriliği düzelmedi bir türlü. Ameliya olabilirizMerhaba hangi doktora gittiniz ? Geçti mi kalça çıkığı
Siz bebeginizi hangi doktora götürdünüz?Merhaba hanımlar 2 ay önce bu postun altına oğluma pavlik bandaj takıldığını yazmıştım benim gibi merak eden anneler için kısaca süreci anlatmak istiyorum. Bizim 3 aylıkken sağ 59 59 sol 54 66 çıkmıştı. Pavlik bandaj kullanmaya başladık 3 er haftalık periyotlarla kontrollerimiz oldu ilk 3. Haftada sağ taraf normal değerlerine gelmişti sol 58 e yükselmişti ikinci 3 hafta da sol taraf da normal değerlerine geldi. Tedavi toplamda 6 hafta sürdüğü için tedavi sürecinin yarısı kadar yani 3 hafta da alışması için kullandık bandajı toplamda 9 haftada tedavi tamamlandı. Şuan 5 aylık 6 aylıkken kontrol amaçlı bir röntgen çekilecek aynı durumda olan anneler için bilgilendirme olsun istedim
Geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda iyileşir. Bizde bir ay olacak palvik bandaj kullanmaya başladık. Biraz açılarında düzelme var. Yerleşmemiş henüz. Sürecimiz devam ediyor. Sizin kaç ay 5 ay olmuş sanırım tedavi sürecinizMerhaba Ankara şehir hastanesi nde Ali Biçimogluna gidiyoruz hâlâ tedavideyiz. Von rosen cihazına geçtik. Kalca gelişim geriliği düzelmedi bir türlü. Ameliya olabiliriz
Çok geçmiş olsun size de. Allah'ım şifa versin. Üç aylıkken başladık 7 yi doldurduk. Bizim ilk ay açılarda düzelme oldu sonrasında takıldı kaldı. Tabi biz de kalça displazisi de var. Açılar iyi dediler bu ay ama displazi devam ediyor. Emine arkadasimiz tedaviden olumlu yanıt aldı şükür bebeği iyileşti. Bandaji çıktı ama kontroller devam ediyor sanırımGeçmiş olsun. İnşallah tez zamanda iyileşir. Bizde bir ay olacak palvik bandaj kullanmaya başladık. Biraz açılarında düzelme var. Yerleşmemiş henüz. Sürecimiz devam ediyor. Sizin kaç ay 5 ay olmuş sanırım tedavi süreciniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?