- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
-
- Konu Sahibi Harbifitness
Teşekkür ederim sağolhayırlı olsun baslıgın
bende farkında olmada bahsettınız sekılde onde 3 kg. agırlıkla yapmaya calısıyorum devamlılıgım olmasada
yanlız bahsettınız agırlıkla yapmak gercekten cok zor
ben bı ara sırt cantasına 6 kg. agırlık koyup sırtımda squat yapmaya calıstım ama ınanılmaz zordu bıraktım yaparsam onde yapabılıyorum
Merhaba suquat yapiyorsunuz! Hangisi mesela agrlik limitiniz nedir kaslarinizi geeecekten yoruorsaniz tabiki kas dinledirilmelidir haftalik Ben 4 kez giderim mola vererek kaslarin iglesmesini saglarim dogrusu budur . .sevgilermerhaba size sorum olucak.ben diyet yapıyorum kilo verirken kas kaybetme oranını en aza indirmek için evde squat yapmaya calısıyorum.bana özellikle haftanın kaç gunu alt bacak çalışmamı onenırsınız.1 gun yapıp 1 gun dınlenerek squat yapıcam ama dogrumu olur bılmıyorum.
Sumo suquat bacaklarını actıgınbacaklarımı acarak yaptıgım squat ta 2.5 kilo agırlk oluyor.hipstur dı sanırm o hareketı yapıyorum onda kasıklarıma 5 kılo koyuyorum .birde tekme atmalı squat var onu sevmıyorum onda agırlık kullanamıyorujm malesef.
Neden kaldıramazsın sumo suquata da normal suquata da hangısı olursa olsun kaldırcagın ama zorlanacagın agrlık sart ben senin onu kadıracana emınım yerden alıp yukarı dugulacaksın egılıp yere bırak tekrar yap bırakma her seferinde yere koy yerden egılerek yap yoksa hoplama zıplama yada 60 kere yere cömelsede ıstedıgın sonucu alamyacak ve yetmeyecek vazgeçeceksin eger doğru yaparda agrlıgı kıdem kıdem artırırsan ıstedıgın sonuca gıtıgınde bırakmak ıstemez herzaman ısteklı olursun..yanlıš bılınen bırde kosudur 1 saat kosmak kas kaybı yapar ..ben 10 kılo ağırlık kaldıramamki çok fazla .s
YırtılmaysaSpor yaparken çatlakların oluşması normal mi,ben de oluşmuş napmam gerek?
Selam soracagınız soruya baglı herkez fıte gıdıyor herseyı bılır dıye bır kayde yok buyurun sorun cevabı bılıyorsam seve seveMerhaba.b-fit hakkında bilgin var mı?varsa ona göre bir şeyler sormak istiyorum sana.
Teşekkürler.bfit günde yarım saatlik bir uygulama.30 sn antrenörün gosterdigi hareketi yapıyorsun,sinyal çalıyor,ardından 30 sn makinede çalışıyorsun.toplam 3 tur.bu hafta 3.haftam.yememe dikkat etmeme ragmen kiloda bir şey değişmedi.ancak zor olan bir eşofmanımdan sıkılaştıgımı düşünüyorum.sanırım yarım saat olduğu için süre yorulmuyorum pek.eve gidince bacaklarım vs.ağrımıyor.yani çok da fayda görmüyor gibiyim.evde plates yaparken mutlaka bir yerlerim ağrırdı.çok da terlerdim.bunda pek öyle olmuyor.2 haftadır da reformer yapıyorum.onda da çok az terleyip çok az ağrı yaşıyorum o da belimde oluyor hafif.noye böyle oluyor sence?ha bir de haftada 1-2 şişe bira içmek ne kadar zararlı diyete?Selam soracagınız soruya baglı herkez fıte gıdıyor herseyı bılır dıye bır kayde yok buyurun sorun cevabı bılıyorsam seve seve