- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- Konu Sahibi Harbifitness
Sız zayıflamak ve vücudunuzu forma sokmak mı ısrıyorsunuz reformer esnemek ıcın bır egzersiz bfıte 3 haftadır gıdıyorsanız ve kılo veremiyorsanız metabolizmanızla alaklıdır..Bıra göbek yapar ve ısdah acar karnı şışırır zarırıda vardır yararıda ıdrar söktürür ıy yanı bu ama sporcular ıcmez bende kullanmam ..Teşekkürler.bfit günde yarım saatlik bir uygulama.30 sn antrenörün gosterdigi hareketi yapıyorsun,sinyal çalıyor,ardından 30 sn makinede çalışıyorsun.toplam 3 tur.bu hafta 3.haftam.yememe dikkat etmeme ragmen kiloda bir şey değişmedi.ancak zor olan bir eşofmanımdan sıkılaştıgımı düşünüyorum.sanırım yarım saat olduğu için süre yorulmuyorum pek.eve gidince bacaklarım vs.ağrımıyor.yani çok da fayda görmüyor gibiyim.evde plates yaparken mutlaka bir yerlerim ağrırdı.çok da terlerdim.bunda pek öyle olmuyor.2 haftadır da reformer yapıyorum.onda da çok az terleyip çok az ağrı yaşıyorum o da belimde oluyor hafif.noye böyle oluyor sence?ha bir de haftada 1-2 şişe bira içmek ne kadar zararlı diyete?