• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalc dvme karma.

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizayy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gizayy

Ziyaretçi
Kolumda oldukça büyük ve renkli kalıcı dövmem var lazer tedavisi için 1 kez gittim fakat çok farketmedi ve canım cok yandı.Dövme sildirme konusunda başka bir tedavi şekli ve gidip memlun kaldığınız bir doktoru tavsiye edermisiniz..:çok üzgünüm:

kremler varmis nette arastir siparis veriliyo ,ayrica lazerden cok daha ucuz

üstelik hic aci yok yani krem sürüyorsun dövmeli bölgeye hergün yawas yawas cikmaya basliyo sonra

kullandınzmı peki arkadaşlar?

lazerle çıkartan arkadaşım oldu.genede izi kalıyor..üstüne başka dövme yaptırdıkaydirigubbakcemile3.ayrıldığı sevgilisinin ismini sildirim melek yaptırmıştı kankişimzemuszemus

bu sorunu ben de yaşıyorum,2 sene önce koluma bir dövme yaptırdım hemde kalıcı,şu an sıkıldım,Ankara ya 5-6 seans dövme sildirme seansına gittim ama sadece hafif soldurdu.tek ve kesin çözüm ameliyat maalesef :( bikaç güne kadar ameliyat olucam ben,bu sorundan muzdarip arkdşları bilgilendiririm isterlerse..

kızlar ben sildirdim.lazerle iz kalıyor hiç tavsiye etmem.benim elimde kocaman bir dövmem vardı çok üzülüyordum bir arkadaşımın tavsiyesiyle bakırköyde beyaz kedi dövmeye gittim nette adresleri var.yine dövme yapar gibi bir işlem önce kabuk bağladı sonra kabuk düştü aynı çocukken kabukları soyulan dizimiz gibi kızarıklık kaldı ben 4 ay sonra çok az kalan yerlere rütuş için 2.seans yaptırdım şimdi hafif bir pembelik dışında iz yok.çok mutluyum.ayrıca ucuz lazere göre.200 tl iş bitti.detaylar şöyle
1.işlemden sonra 3-4 gün işlem yapılan yeri ıslatmıyoruz
2.kabuk düştükten sonra 1 yıl asla güneş görmeyecek(güneş lekesi yapıyor deri ince olduğu için)
3.kabuk düşünce sık sık peeling yapılacak yeni deri oluşumu hızlandırmak için
4.hücre yenilemek için günde 2 kez ozon yağı sürülecek(aktarlarda satılıyor)
bunlar benim bulduğum ekstra şeyler şimdi 8 ay oldu dövmemin olduğu yer çok hafif pembe sanırım 1-2 yılda oda geçecek aynı diğer yara izlerimiz gibi.
umarım faydalanan olur

kızlar ben sildirdim.lazerle iz kalıyor hiç tavsiye etmem.benim elimde kocaman bir dövmem vardı çok üzülüyordum bir arkadaşımın tavsiyesiyle bakırköyde beyaz kedi dövmeye gittim nette adresleri var.yine dövme yapar gibi bir işlem önce kabuk bağladı sonra kabuk düştü aynı çocukken kabukları soyulan dizimiz gibi kızarıklık kaldı ben 4 ay sonra çok az kalan yerlere rütuş için 2.seans yaptırdım şimdi hafif bir pembelik dışında iz yok.çok mutluyum.ayrıca ucuz lazere göre.200 tl iş bitti.detaylar şöyle
1.işlemden sonra 3-4 gün işlem yapılan yeri ıslatmıyoruz
2.kabuk düştükten sonra 1 yıl asla güneş görmeyecek(güneş lekesi yapıyor deri ince olduğu için)
3.kabuk düşünce sık sık peeling yapılacak yeni deri oluşumu hızlandırmak için
4.hücre yenilemek için günde 2 kez ozon yağı sürülecek(aktarlarda satılıyor)
bunlar benim bulduğum ekstra şeyler şimdi 8 ay oldu dövmemin olduğu yer çok hafif pembe sanırım 1-2 yılda oda geçecek aynı diğer yara izlerimiz gibi.
umarım faydalanan olur

Bende kolumdaki bir dövme için orda sildirme işlemi yapıyorum..şu an 1. seans yapıldı dövme kabuk attı ve kabuk attığı yerde kırmızılık oluştu..bu kırmızılık zamanla ten rengine dönüyor değil mi? seninki şu an ne durumda? 8 ay oldu demişsin..seninki iyileştimi ten rengine döndü mü? bir de dövmenin silindiği yerde iz kalıyor mu?

Bende kolumdaki bir dövme için orda sildirme işlemi yapıyorum..şu an 1. seans yapıldı dövme kabuk attı ve kabuk attığı yerde kırmızılık oluştu..bu kırmızılık zamanla ten rengine dönüyor değil mi? seninki şu an ne durumda? 8 ay oldu demişsin..seninki iyileştimi ten rengine döndü mü? bir de dövmenin silindiği yerde iz kalıyor mu?

mrh bende bu yöntemle dövmemi sildirdim bir ay bile olmadı.. sen yaptıralı baya olmuş iz kaldımı bildirirsen çok sevinirim. silinen yerde çukurluk ve pembelik var şuan sende de çukurluk olmuşmuydu? çok korkuyorum iz kalıcak die özel msj atamıyorum cevaplarsan çok sevinirim

Back
X