- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
- Konu Sahibi pearlshine
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım enfes görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım enfes görünüyor
Çok teşekkür ederim canımEllerine emegine saglik basarilar dilerim ❤
Çok teşekkür ederimÇok severim ellerinize sağlık
Çok teşekkür ederim canım Jennam ❤Ellerine sağlık canım Pearl'cüğümÇok güzel olmuş, Yarışmada bol şanslar ❤
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım Jennam ❤
Ah canım bir şekerpare olamaz ama haklisin en az onun kadar lezzetli bir tatlı çok teşekkür ederim Perişim, sen ne zaman yapacaksınAkşam akşam tatlı isteğim kabardı ellerine sağlık canımcımm şekerpare almamissin ama onun gibisini almışsın
Henüz nezaman yaparım bilmiyorum valla canım en kısa sürede yapmalıyım ama inşallahAh canım bir şekerpare olamaz ama haklisin en az onun kadar lezzetli bir tatlı çok teşekkür ederim Perişim, sen ne zaman yapacaksın
Çok teşekkür ederim tatlı kızçelerin annesiPearlcimmm ellerine saglıkk basarılar dilerimm portakallarda cok yakısmııs
Nasıl olsa 49 kiloyuz, yiyelim gitsin dimi Perişim pişince 3 tane gömdüm, şimdi yemek yedik , bir gözüm tatlı tabağında, çay demleyip 3 4 tane daha gömmeyi düşünüyorumHenüz nezaman yaparım bilmiyorum valla canım en kısa sürede yapmalıyım ama inşallah
Benim için ye
Yoksam yoksam sendemi zayifsinNasıl olsa 49 kiloyuz, yiyelim gitsin dimi Perişim pişince 3 tane gömdüm, şimdi yemek yedik , bir gözüm tatlı tabağında, çay demleyip 3 4 tane daha gömmeyi düşünüyorum
He valla ya, şu herkesin sinir olduğu yeyip yeyip kilo almayan tiplerden bi pandemide iyice abartınca yeyip yeyip hiç hareket etmeyince 53 kilo oldum, şimdi okullar açık, yememe rağmen koşturmaca ile 49a düştüm hemenYoksam yoksam sendemi zayifsin
Ye kız yeee can boğazdan gelir yerken benide geçir aklından banada niyetle götür valla tatlıyı
Eneee kız sen yine okadarcikta alıp düşmüşsun ben alamadım Ya hala aynıyım 53 olsam yeterdi diyorum valla kaldim 49 da Allah'tan rüzgar yok bacimda ucmuyoruz okula gidip gelirkenHe valla ya, şu herkesin sinir olduğu yeyip yeyip kilo almayan tiplerden bi pandemide iyice abartınca yeyip yeyip hiç hareket etmeyince 53 kilo oldum, şimdi okullar açık, yememe rağmen koşturmaca ile 49a düştüm hemen
Çok teşekkür ederim canım CantanemEllerine sağlık canım Çok güzel olmuş. Çok severim Yarışmada başarılar diliyorum
Rica ederim canım öğretmenimÇok teşekkür ederim canım Cantanem