Kalbiniz benim ki gibi sıkışıyor mu?

minis

Duyduğunuz kadar kötü,bildiğiniz kadar iyiyim :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
2.076
662
363
36
İstanbul
Arkadaşlar ne zaman sol tarafıma yatsam kitleniyorum hiç hareket edemiyorum kalbim e kramp giriyor ve bu yaklaşık 5- 10 dk.a sürüyor.Bu şekilde şikayeti olan oldu mu hiç?Bugün doktora gideceğim gitmeden önce tecrübelerinizden faydalanim dedim :1closedeyes:

canım geçmiş olsun hiç ihmal etme biran önce dktra görün bence zaman zaman benimde kalbimde sıkışmalar olur ama seninki gibi hiç olmadım :uhm:tekrardan geçmiş olsun panik atak yok dimi sende cnm şutarafagitti

Sağol bitanemmm,panik atağım yok azcuk kilom var o yüsden olabilir sanırım baakalım

bendede bundan bikac sene once gunde bikac defa olurdu ama bi kac saniye surerdi,nefesimi keserdi,neyse gittik dr...ritim bozuklugu var dedi,ama ilac vermedi,,sonra baya rahatladim gibi ama bu siralar bazen gene yokluyo gibi beni,,,strestenmi oluyo nedir bilmem...

fakat sendeki baya ciddi,ihmal etme,kalp bu sakaya gelmez,gecmis olsun,biran once git doktoraa.s.

Sağol eliscimm mutlaka gideceğimm

o problem bende de var...o an sankı kalbım duruyo gibi oluyo..sol tarafıma hiç yatamıyorum..ama kılıoyla bı ılgısı yok bence.ben 20 yaşındayım ve 49 kıloyum..cnm..bende cok korkuyorum ..kac kere doktora gıttım..hepsi kansızlık dedıler..bazen anıden ölüp gitcem diye cok korkuoyrum..Allah yardımcın olsun..

geçmiş olsun canımcımm ben doktora gittim eğer kalbimle ilğili bir sorun olsaymış sol tarafta olmazmış ya sağda yada ortada olurmuşş ritim bozukluğu yada mideyle alakalı olablir dedi fiziki tedavi'yede bir gözük dediii şimdi bilinçaltımıdır nedir bu kasılmalarım ortada ve sağ tarafımda oluyor allah hayretsin vallahi...Allah sanada şifa versinn

Ben de genelde sol tarafıma yatamam daralırım zaten sol tarafa yatmak doğru değilmiş, bir de sıkışma kalbine hançer saplanıyormuş gibi oluyorsa üşütmüş olabilirsin, aynı zamanda çok stresli bir zamanda kalbim şişmiş de patlayacakmış gibi hissediyordum, o dönemi atlattım hiçbirşeyim kalmadı. Stres de gerçekten çok etkiliyor. Vücudumuzda hissettiğimiz bazı şeyler çok çabuk paniğe sürüklüyor bazen ama aslında basit şeyler oluyor, tersi de geçerli ama çok korkmamak lazım.

bende de oluyor bu sorun. zaten sağ tarafıma yattığımda daha rahat olurum daha rahat uykuya dalarım. fakat son birkaç aydır özellikle sabaha karşı, sol tarafıma yatmışsam, öyle bir ağrı saplanıyor ki sol göğsüme, o ağrıdan uyanıyorum; sırt üstü döndüğümde ağrı azalmıyor hala göğsüma baskı oluyor; ama sağ tarafıma dönersem azalıyor ve rahatlıyorum.
12 yaşlarımdayken göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye gitmiştim kardiyolojiye, önemli birşey çıkmamıştı,ergenliğe girdiğim için oluyormuş o zaman ağrı. ama şimdiki durumum daha farklı, ciddi bir kalp hastalığına işaret eder mi ki bu ağrılar? korkuyorum en yakın zamanda doktora gideceğim

valla o sorunlar bendede var sol tarafıma yatırmıyo beni kalbim,hemen ağrıyo dönüyorum sağa uykumda bile olsam ağrıya uyanıp dönüyrm,bi gece ağrıdı yine yeter lan dedim annemleri kaldırdım acile gittk herşey normal doktor dediki valla hayati tehliken fln yok gayet iyisin ama bi kardiyoloğa görün dedi gtmedm .hep ağrır böyle masum üfürük denilen bişey var ama kalbmde bnm çocukluğumdan beri o ilerde başka sorunlara dönüşebiliyrmuş mutlaka gtmek lazım doktora hatta bi kaç doktora gtmeli,

arkadaşlar benide oluyor bugünlerde ama sanki midem ve bağırsakları hareket halindeyken oluyor.batıyor.aynı zamanda ensem ve kollarımda soğuk terleme uyuşukluk oluyor.bugünlerde bitki sayı çok içiyorum acaba onun etkiside olabilirmi?

LÜTFEN YARDIM

kızlar ya arada banada bu dedikleriniz oluyor ve ben hemen kalp krizi geçirip öleceğim sanıyorum fenalaşıp baygınlık geçiriyorum gibi oluyor önce biri kalbime parmak batırıyor sonra kalbim ağzımda hızlı hızlı atıyor omuzlarım ve sol kolum ağrıyor geçiyor kalp krizinde ağrı geçmezmiş galiba panik atak oluyorum

canım allah yardımcımız olsun..çok kötü bir durum..taşıkardide olabilir.çünkü kalp krizi göğsün ortasında oluyormuş.

taşikardi ney canım ben daha çok ritim bozukluğu gibi düşündüm

aynı sorun bende de var; sol tarafa yattığımda nefesim alamam ve kalbim sıkışır... Bende panik atak ve taşikardi var

Panik atakda tetikliyormuş bu durumu
benim eşimde yok panik atak,fakat kalp ritim bozukluğu çıktı ama kalp kapağında kalınlaşma olma ihtimali üzerinde duruluyor.
Okuduklarımdan neler yaşandığını az çok sezinliyebiliyrum..çok zor bir durum
Allahım hepinize şifa versin

Yıllar sonra anladım ki bu durum safra kesemdeki taş ile alakalı imiş,geçen sene safra kesesi ameliyatı oldum ve o günden beri bu şekilde bir sıkışmam olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…