• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kalbin delik olusu acil yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TwoPrincess

Ortaya Karisik...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
5.043
3.765
198
arkadaslar benim 2 bucuk yasinda yegenimin var kalbinde delik oldugunu ogrendik ishal ve kusma sikayetiyle gitmisti hastaneye bu konuda bilgisi olanlar beni tedavi yontemiyle ilgili aydinlatabilir mi?

arkadaslar benim 2 bucuk yasinda yegenimin var kalbinde delik oldugunu ogrendik ishal ve kusma sikayetiyle gitmisti hastaneye bu konuda bilgisi olanlar beni tedavi yontemiyle ilgili aydinlatabilir mi?

yok mu bana yardimci olacak biri?

doktor ne dedi
kendiliğinden kapanır demedi mi?
benim oğlumda da var ama kesinlikle korkulcak bişey değil dedi doktor
yavaş yavaş küçülür dedi, büyüyünce futbolcu bile olur dedi
her sene kalp ekosu çektiriyoruz

benim kızımın da kalbi delik. doktor 5 yaşına kadar kendiliğinden kapanır dedi. bekliyoruz. 2 yaşında şimdi.
ama tedirginim. eşimin de kalbi delikmiş ameliyat olmuş 7 yaşında. genetik olabilir diye korkuyorum.

benim oğlumun da (9,5 aylık) kalbinde 4 mm asd deliği var bize de kapanır denildi. Eğer zamanla kapanmazsa önce ajiyo işe yaramazsa ameliyat yapılabilir dedi ilk yıllarda zaten çocuğun gelişimini etkilemeyecek bir delikmiş sonradan zarar verebilirmiş o yüzden telaşa gerek yokmuş fakat gelişim bozukluğu kilo alamama gibi sorunlar olursa hemen getirin dedi bize belirgin bir şikayet yok ağlarken aşırı morarıyor nefes alamıyor onun dışında yarın yine kontrolümüz var çok merak ediyorum kapandı mı yarın akşam inşallah güzel şeyler yazarım buraya ...

benim kızımda 3 günlükken bundan 2sene önce denmişti kalpte delik vardı diye şimdi çok iyi sonomedde kadıköyde levent saltuk u öneririm çook ilgiilidir

benim oğlumun da (9,5 aylık) kalbinde 4 mm asd deliği var bize de kapanır denildi. Eğer zamanla kapanmazsa önce ajiyo işe yaramazsa ameliyat yapılabilir dedi ilk yıllarda zaten çocuğun gelişimini etkilemeyecek bir delikmiş sonradan zarar verebilirmiş o yüzden telaşa gerek yokmuş fakat gelişim bozukluğu kilo alamama gibi sorunlar olursa hemen getirin dedi bize belirgin bir şikayet yok ağlarken aşırı morarıyor nefes alamıyor onun dışında yarın yine kontrolümüz var çok merak ediyorum kapandı mı yarın akşam inşallah güzel şeyler yazarım buraya ...

benim oğlumdaki delik VSD
Bize de doktor anjiyo yapabilirim demişti ama delik kapanmadığı halde yapmadı
Sen hangi doktora gidiyosun, ne dedi doktor dünkü kontrolde

benim oğlumdaki delik VSD
Bize de doktor anjiyo yapabilirim demişti ama delik kapanmadığı halde yapmadı
Sen hangi doktora gidiyosun, ne dedi doktor dünkü kontrolde[/QU

yeni kontrol yarın sabah bakalım ne diyecek Ankara Hacettepe Hastanesi ne gidiyoruz ameliyat desede demese de ki dememe ihtimali yüksek olabilir başka bir üniversite hastanesine ve özel bir kardiyoga göstermeye karar verdim. yarın yazarım sonucu teşekkür ederim size de geçmiş olsun

Bak canım benim alanıma yakından uzaktan bir alakası olmayan konu ama size tavsiyem maddi durumunuz elverişli değilse bile en az 3-4 farklı doktara göstermeniz çok iyi olur. Ve sakın kulaktan dolma yöntemleri uygulamayın.

benmde kalbim delikmiş çocukken,sonradan kapanmış.. bişi olmaz ya inş. biçok çocukta oluo, sonradan kapanıo die biliyorum. doktorlara götürün,gerekeni yapın Allaha güvenin

23 yasindayim ve henuz yeni ogrendim kalbimde delik oldugunu.yuksek ihtisasta ameliyat olacagim ama korkuyorum.ameliyat olanlar varsa tecrubelerinizi paylasmanizi rica ediyorum.

kasıktan yapılıyor yada koltuk altından korkulacak bişey yok diyorlar drlar
geçmiş olsun
foxda kzıımın dru çıkmıştı orda göstermişti 10snlik bir işlem gibi kolayca yaptı fatih portakalın haber saatinde

Back