kalbimm bana oyun oynuyor..

çok üzüldün günlerdir çok hassasım korkdum ağladım ama bakıom neler var ,
Rabbim şafi ismiyle şifa nasip eylesin.ekstrasistol olduğunu düşünüyorum
ama neden gündüz depilde yataga yatınca başlıo
Evet canim aynende ozellikle dinlenme modunda baslar bu illet. Cubku dedigim gibi hamileligim baslarinda yakaladi beni daha oncede ara ara yasiyodum ama hamilelikte tavan yapti. En cok yattigim zamanlar.. bendede panik bozukluk var. Dedigim gibi buyuk ihtimal ekstrasistol. Ama tabiki ekstra sistol deyipte yabana atilmamali cok basit bi iletimsizliktende olabildigi gibi bazen onemlide olabiliyormus. Doktorun en dogru bilgiyi vericektir cok gecmis olsun
Kuzum dr da dırek kansızlık sordu kanım dusuk kansızlık kalbe vururmı ya
Kansizlik carpinti yapabiliyor ama sizinkisi carpinti tarzi degil abladigim kadariyla ara sira fazla atim ritimde degisiklik gibi bi sey o_O

Evet canim aynende ozellikle dinlenme modunda baslar bu illet. Cubku dedigim gibi hamileligim baslarinda yakaladi beni daha oncede ara ara yasiyodum ama hamilelikte tavan yapti. En cok yattigim zamanlar.. bendede panik bozukluk var. Dedigim gibi buyuk ihtimal ekstrasistol. Ama tabiki ekstra sistol deyipte yabana atilmamali cok basit bi iletimsizliktende olabildigi gibi bazen onemlide olabiliyormus. Doktorun en dogru bilgiyi vericektir cok gecmis olsun

Kansizlik carpinti yapabiliyor ama sizinkisi carpinti tarzi degil abladigim kadariyla ara sira fazla atim ritimde degisiklik gibi bi sey o_O

Evet kuzum aynen öyleeeee çarpıntım yok çok şükür.

canım benim geçmiş olsun. yeni olan bir şeyse inşallah ritm bozukluğu faland değildir.
Son zamanlarda yediğin değişik bir şey var mı ya da stres yaptığın ya da üzüldüğün?
bunlar hiç beklemediğin şekilde etkileyebilir biliyorsun.

canım benim geçmiş olsun. yeni olan bir şeyse inşallah ritm bozukluğu faland değildir.
Son zamanlarda yediğin değişik bir şey var mı ya da stres yaptığın ya da üzüldüğün?
bunlar hiç beklemediğin şekilde etkileyebilir biliyorsun.

AŞIRIIIIIIII hatta aşırı ötesi stres yaptım o gece başladı canım
ben panik atak hastasıyım
birde geçen hafta aşırı kahve içtim
başka bişey aklıma gelmiyor.

Son düzenleme:
AŞIRIIIIIIII hatta aşırı ötesi stres yaptım o gece başladı canım
ben panik atak hastasıyım
birde geçen hafta aşırı kahçe içtim
başka bişey aklıma gelmiyor.
Bence bunlardan kaynaklıdır.
Çünkü bildiğim ritm bozukluğu pat diye çıkmaz.
Kahve aşırı tetikliyor. Her şeyin fazlası zarar zaten biliyorsun.
Havalar da kötü tabi. Hepsi negatif elek veriyor.
Rahat ol canım.

Bence bunlardan kaynaklıdır.
Çünkü bildiğim ritm bozukluğu pat diye çıkmaz.
Kahve aşırı tetikliyor. Her şeyin fazlası zarar zaten biliyorsun.
Havalar da kötü tabi. Hepsi negatif elek veriyor.
Rahat ol canım.
çok saol kuzum saolsun buraya çok arkadaş yazdı moral oldu bana
dua ediyorum sürekli sakin olmaya çalışıyorum

fallen geçmiş olsun..evet tatlım ,demir eksikliği kalp çarpınıtsı yapıyor.ben yaşadım ve yaşıyorum hala..benim ayrıca tiroid sorunumdan dolayı da çarpıntım var.ikisi bir araya gelince kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor bazen..
taşikardi,aritmi var işte..
endişe etme çözümü var,demir ilaçları ve çarpıntı için de kalp ilacı kullanıyorum ben..
kısa zamanda iyi olursun inşallah..

Salı gününden beri kalbimm tekliyor ne yemek yiyorum
ne uyku...

şu an yaprak gibi titriyorum holter takıldı sonuç çıkar bir iki güne.

ritim bozukluğu çıkarsa ne olur bilmiyorum.

desteğiniz çok ihtiyacım.var.
Nasıl yanii panik atak mı bu dediğinn...

Yawrumm kıyamam sana ben..

Ne yapmayı düşünüyorsun peki şimdi...

fallen geçmiş olsun..evet tatlım ,demir eksikliği kalp çarpınıtsı yapıyor.ben yaşadım ve yaşıyorum hala..benim ayrıca tiroid sorunumdan dolayı da çarpıntım var.ikisi bir araya gelince kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor bazen..
taşikardi,aritmi var işte..
endişe etme çözümü var,demir ilaçları ve çarpıntı için de kalp ilacı kullanıyorum ben..
kısa zamanda iyi olursun inşallah..
QİM CANIM yazmana çok mutlu oldum ben çarpıntıdan ziyade şimdi 1 2 3 atıoyaya 4 küt diye vuruyor

Kendimi bildim bileli kansızlığım var ve kesinlikle bu lanet hastalık kalbe vuruyor ve hatta nefes darlığı da yapıyor.
Kalp daha çok kan pompalamaya çalışıyor çünkü.
Benim kapakçıktaki o minik sarkmanın sebebi de bu olabilir.
Kansızlık tedavisi şart. Benim gibi demire falan allerjin yoksa en azından hapları kullanabilirsin..

Kendimi bildim bileli kansızlığım var ve kesinlikle bu lanet hastalık kalbe vuruyor ve hatta nefes darlığı da yapıyor.
Kalp daha çok kan pompalamaya çalışıyor çünkü.
Benim kapakçıktaki o minik sarkmanın sebebi de bu olabilir.
Kansızlık tedavisi şart. Benim gibi demire falan allerjin yoksa en azından hapları kullanabilirsin..
Yok canım alerjim kullanırım
en son demirim çok aşırı düşüktü ilaç kullandım ama pek yukselmedi

Yok canım alerjim kullanırım
en son demirim çok aşırı düşüktü ilaç kullandım ama pek yukselmedi

Beslenme şeklini düzenlemen de çok önemli.
Misal içinde demir vitamini bulunan birşey yiyeceksen yanında bol limonlu bir salata tercih et. C vitamini demir emilimini kolaylaştırır çünkü.
Çay ve kahveyi yemeklerin yanında kesinlikle tüketme, yemekten 1 saat falan sonra içmeyi tercih et. Bu tür şeyler demiri bağladığı için emilim çok az miktarda gerçekleşir, sadece posa tüketmiş olursun.

Beslenme şeklini düzenlemen de çok önemli.
Misal içinde demir vitamini bulunan birşey yiyeceksen yanında bol limonlu bir salata tercih et. C vitamini demir emilimini kolaylaştırır çünkü.
Çay ve kahveyi yemeklerin yanında kesinlikle tüketme, yemekten 1 saat falan sonra içmeyi tercih et. Bu tür şeyler demiri bağladığı için emilim çok az miktarda gerçekleşir, sadece posa tüketmiş olursun.

CANIM panik atakdan dolayı kahve içmiyorum çayıda kesicem
artık bol c vitaminli şeyler yicem
üzüm aldım dün ona başladım sabah 10 tane kadar yedim aç karına
harnup pekmezide var evde doğal

Canım günaydın ve çook geçmiş olsun aklına en kötüsünü getirme, her şeyden önemlisi bence sakin olmaya çalış ve bunu yaşam şekline dönüştür. Vücudunun verdiği sinyalleri iyi anlaman lazım canım benim...

Bu hayattan en değerli varlık öncelikle kendimiziz lütfen kendi değerini önce kendin anla canım benim. Çok öpüyorum seni ve kızını...

CANIM panik atakdan dolayı kahve içmiyorum çayıda kesicem
artık bol c vitaminli şeyler yicem
üzüm aldım dün ona başladım sabah 10 tane kadar yedim aç karına
harnup pekmezide var evde doğal

Çayı uzun müddet ben de kesmiştim, yeni yeni içmeye başladım tekrar.
Pekmez ve kuru üzüm candır bu konuda. Bir de siyah üzüm çekirdeği aktardan almanı öneririm, küçük kavanoza koyduğun pekmezin içine karıştır. Çok farkedecektir.
Roka seviyorsan bol limonlu roka tam demir kaynağıdır.
Ben beslenme düzenimi değiştirerek 1 ayda 9.4'ten 11.1'e çıkarmıştım kan değerlerimi.
Çok kafaya takmıştım, çünkü kalbim zıvanadan çıkmıştı. :KK51:
Çok geçmiş olsun tekrardan..

Canım günaydın ve çook geçmiş olsun aklına en kötüsünü getirme, her şeyden önemlisi bence sakin olmaya çalış ve bunu yaşam şekline dönüştür. Vücudunun verdiği sinyalleri iyi anlaman lazım canım benim...

Bu hayattan en değerli varlık öncelikle kendimiziz lütfen kendi değerini önce kendin anla canım benim. Çok öpüyorum seni ve kızını...

Canım Allah razı olsun.
İnşallah yeneceğim

Back
X