kalbimm bana oyun oynuyor..

şimdi hastyaneye gidiyorum.
cihazı teslim edeceğim.
inşallah bişey yoktur.
dualarınızı eksik etmeyin.

Kalp olduğuna emin misin yoksa kapakçıklardan kaynaklanıyor olabilir mi?
Benim kapakçıkların birinde prolapsus yani hafif sarkma var, zaman zaman çarpıntı oluyor gidi hissediyorum ama esas kalp çarpıntısı denen şey o değil, çok daha farklı.
Eko çekilmenizi de öneririm. Kapakçıklar da kontrol edilmiş olur hem.
Çok geçmiş olsun bu arada, umarım sonuçların sıkıntısız çıkar...

Yuksek ihtimal ekstrasistol teshisi konulur. Zararsiz ekstra atimlar olabilir tabi baska bi seyde olabilir. Cay kahve uyku durumu cok etkiliyo. Benim hamileligimin ilk aylarinda cok oluyodu gittim doktora onemsiz dedi bi kac ay sonra gecti bende sormustum burda forumda. ama hala korkuyorum ya bi daha olursa diye cunku cok rahatsiz edici. Insallah bi sey cikmaz bizede yazin sonuclari.isterseniz Internetren ekstrasistol diye aratin bakin sizin duruma uyuyomu

hah işte tam sıkıntı bu atımlar tuhaf bebek tekmesi gibi.
gögsümde tak die bir atım.

aynen canım hastaneye gittimya dün kalbim yerinden çıkacak dr sakin ol dedi.
ne bu vaziyet dedi :KK43:

canım bilmemki ciddi bişey değilmi ritim bozukluğu .

degil canım
7aydır bende var ölmedim çok şükür
ne zaman takıntı yaparsan o zaman sorun yaratır
ritim bozuklugunun yanından
kapakçıklarda yetmezlik bide kalbimde deligim var benim

degil canım
7aydır bende var ölmedim çok şükür
ne zaman takıntı yaparsan o zaman sorun yaratır
ritim bozuklugunun yanından
kapakçıklarda yetmezlik bide kalbimde deligim var benim
oyyyyy kurbn olduğum Allahımmmmm şifalar versinnn sevdiklerine bağışlasın peki
dün ekoya girdim delik olsa görürmüydü bende ?

oyyyyy kurbn olduğum Allahımmmmm şifalar versinnn sevdiklerine bağışlasın peki
dün ekoya girdim delik olsa görürmüydü bende ?

Birşey olsa eko da çıkıyor ben babamı hastaneye götürdüm nefes alamıyordu babamın dedigi düz duvara çarpar gibi oluyorum diyordu sonra dr sırtını dinlemişti ve aşagıda bir ekg çekelim demişti o anda da problem çıkmıştı ortaya sonra anjiyo oldu stend takıldı ... Sizde ciddi bir sıkıntı olsa o an anlaşılırdı bence sakin olmaya çalışmalısınız . Dr size eko da birşey çıkmadıgını söylemiş rahatlamaya çalışın :)

new llenAngel, post: 37580974, member: 403227"]canım gunduz hiç bişeyim yokdu kendimi gece dinleyince oluyor çok haklısın :KK43:
kendi kendime ediyorum sanırım[/QUOTE]
Ayni sorunu bende yasadim..hatta rutin cekup da kalbimde ritim bozuklugu cikti..yatarken falan kalbimin carpmasindan ciddi rahatsiz oluyordum..bir sure sonra yuksek tansiyonum oldugu anlasildi..ilac kullanmaya basladiktan sonra kalbimin ritmide de duzeldi..tansiyonunuza baktirin..

ekstrasistol olayını araştırsan panik atakta olabilir korkma içini ferah tut temiz çıkacak inşallah sonuçların..

çok üzüldün günlerdir çok hassasım korkdum ağladım ama bakıom neler var ,
Rabbim şafi ismiyle şifa nasip eylesin.ekstrasistol olduğunu düşünüyorum
ama neden gündüz depilde yataga yatınca başlıo

genelde yatakta başlar en büyük tetikleyicisi reflüdür genelde yastığınızı yüksek tutun yarı oturur vaziyette uyumayı deneyin fark varsa direkt gastroya gidin önce.

Kalp olduğuna emin misin yoksa kapakçıklardan kaynaklanıyor olabilir mi?
Benim kapakçıkların birinde prolapsus yani hafif sarkma var, zaman zaman çarpıntı oluyor gidi hissediyorum ama esas kalp çarpıntısı denen şey o değil, çok daha farklı.
Eko çekilmenizi de öneririm. Kapakçıklar da kontrol edilmiş olur hem.
Çok geçmiş olsun bu arada, umarım sonuçların sıkıntısız çıkar...

canım kapaklarda sorun yok dediler.
benımki heyecan yapınca oluyor.
ama perşembe sonucum çıkacak ona göre napmam lazımsa yapacağım.
rabbim sanad acil şifalar versin

genelde yatakta başlar en büyük tetikleyicisi reflüdür genelde yastığınızı yüksek tutun yarı oturur vaziyette uyumayı deneyin fark varsa direkt gastroya gidin önce.

canım biliyomusun sabah uyandım ağzım zehir gibiydi.
reflüden şüpeleniyorum reflüde sanırım kalbe vuruyormuş
,
yanlış bilmiyorsam.
,

canım biliyomusun sabah uyandım ağzım zehir gibiydi.
reflüden şüpeleniyorum reflüde sanırım kalbe vuruyormuş
,
yanlış bilmiyorsam.
,
aynen o yüzden panik olup kendinde panik atak hastalığını tetikleyene kadar ekstrasistol ve reflü ilişkisini araştırmanı tavsiye ederim..bir de özelden yazacağım.

aynen o yüzden panik olup kendinde panik atak hastalığını tetikleyene kadar ekstrasistol ve reflü ilişkisini araştırmanı tavsiye ederim..bir de özelden yazacağım.

Allah razı olsunnn bugun biraz kendimi telkin ettim
buraya yazan herkese minnettarım çok moral oldu
bugun şükür daha iyiyim

Evet canim aynende ozellikle dinlenme modunda baslar bu illet. Cubku dedigim gibi hamileligim baslarinda yakaladi beni daha oncede ara ara yasiyodum ama hamilelikte tavan yapti. En cok yattigim zamanlar.. bendede panik bozukluk var. Dedigim gibi buyuk ihtimal ekstrasistol. Ama tabiki ekstra sistol deyipte yabana atilmamali cok basit bi iletimsizliktende olabildigi gibi bazen onemlide olabiliyormus. Doktorun en dogru bilgiyi vericektir cok gecmis olsun

Evet canim aynende ozellikle dinlenme modunda baslar bu illet. Cubku dedigim gibi hamileligim baslarinda yakaladi beni daha oncede ara ara yasiyodum ama hamilelikte tavan yapti. En cok yattigim zamanlar.. bendede panik bozukluk var. Dedigim gibi buyuk ihtimal ekstrasistol. Ama tabiki ekstra sistol deyipte yabana atilmamali cok basit bi iletimsizliktende olabildigi gibi bazen onemlide olabiliyormus. Doktorun en dogru bilgiyi vericektir cok gecmis olsun
canımmm aynen işte yatınca başlıo
hele az üzülüyeim kaygı tasa yapayım offffff
dr holter sonucunu söylesin bakalım ona göre
neyse tetkik yaptırcam banım
,Allah razı olsun senden

Salı gününden beri kalbimm tekliyor ne yemek yiyorum
ne uyku...

şu an yaprak gibi titriyorum holter takıldı sonuç çıkar bir iki güne.

ritim bozukluğu çıkarsa ne olur bilmiyorum.

desteğiniz çok ihtiyacım.var.

aşktandır diyeceğim ama yine de sen bir kan sayımı yaptır kansızlık da olabilir :KK66:

Back
X