- 7 Eylül 2014
- 798
- 445
- 133
- Konu Sahibi FallenAngel
doktor öyle dedide kardeşim uydumu sankitamam o zaman kapayım pc yi Allah hepinizden razı olsun ,,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor öyle dedide kardeşim uydumu sankitamam o zaman kapayım pc yi Allah hepinizden razı olsun ,,
Biliyorum cok zor uyursaniz daha iyi olucak holter ne zaman cikicak?
Baska bi doktora gosterme sansiniz yok mu bayagi stres oldunuz cunku. Persembeye kadar dayanabilecek misinizholteri kalbimden çıkardım şimdi hastaneye gidip teslim edeceğim.
Doktor amerikaya gitti perşembe günü sonucu görecek.
Rabbimden hayırlısı bakalım.
Salı gününden beri kalbimm tekliyor ne yemek yiyorum
ne uyku...
şu an yaprak gibi titriyorum holter takıldı sonuç çıkar bir iki güne.
ritim bozukluğu çıkarsa ne olur bilmiyorum.
desteğiniz çok ihtiyacım.var.
benimde dünden beri göğüs kafesime arasıra ağrı vuruyor.dün yol yürüdüm eve döndüğümde kalbime ağrılı basınç oldu.boğazımda ağrıyor onun ağrısı orayamı vuruyor anlamadım.su bile içemiyorum içince önce boğazıma su aşağı indikçe kalbime ağrı saplanıyor.acaba havalardanmı dışarı çıkınca daha çok artıyor sanki.arasırada çarpıntı oluyor.ben açtım konuyu sanki dünden beri merak ediyorum nedenini.
holteri kalbimden çıkardım şimdi hastaneye gidip teslim edeceğim.
Doktor amerikaya gitti perşembe günü sonucu görecek.
Rabbimden hayırlısı bakalım.
amin canım inşallahGeçmiş olsun
Korkma hayırlısıyla bir şey çıkmayacak
Haberdar et bizi, Rabbim şifa versin
Sadece kalp hastalığı olarak düşünmeyin bence. Bende tiroit hastasıyım. İlk çıktığında kalp çarpıntısı, el titremesi olarak başladı. Endokrin bölümüne de görünün. Özellikle çok çalıştığında kalp çarpıntısı el titremesi ve sinirlilik başlıca belirtiler arasında. Kadınlarda da çok yaygın.
Holteri kendiniz mi çıkartıyorsunuz benim babama abime teyzeme de taktılar ama takan yer çıkarmıştı . Benim mide problemim var sinir stres mideme vurur çarpıntı yapar . Belki sizinki de öyle başka birşeyden kaynaklıdır .Geçmiş olsun hemen kötüye yormayın . Holterde birşey çıkmazsa zaten dr gerekli yerlere sevk eder :)
Cok gecmis olsun.Stres yapmayin..ins hicbir sey yoktur![]()
canım ben t3 tsh lara baktırdım bişey yok ama kalbim tık tık tık ... tık diye teklio
panik atagım var belkide odur
evet canım çkartmayı gösterdi hemşire.pazar olduğu için kendim çıkardım
midemde sorun var aslında oda yapabilirmi diyorum
amin canım inşallah
evet canım çkartmayı gösterdi hemşire.pazar olduğu için kendim çıkardım
midemde sorun var aslında oda yapabilirmi diyorum
Midenizde sorun varsa daha sakin olmalısınız panik atağınız varmış benim abimde panik atak hastanenin sınırından bile geçemiyor ya birşey varsa der durur çok zor bir durum .
ritim bozuklugundan neden bu kadar korkuyorsunuz
Canim cok gecmis olsun ayni sıkintyi bende yasadim iki sene once doktora gozuktum defalrca holter taktirdim hem 24 saat hem 48 saat boyunca ne yasiyosan aynisin yasadim benim sorunum kalp kapakciklarimdan birinin digerine gore daha az calismasiymis ve ogrendimki buna sebeb olan nescafe yani kafein alinca kalbim skisiyo nefes alamiyrm kapali alanda duramiyrm sicak kalabalk ortmlar bana gore degilmis sen yinede arastir uzman bi kalp cerrahindan yardim al allaha sukur kafeinli bise icmedigimde skntim yok insallah bisey cikmaz sonucunda tekrar cok gecmis olsun