kalbimm bana oyun oynuyor..

Salı gününden beri kalbimm tekliyor ne yemek yiyorum
ne uyku...

şu an yaprak gibi titriyorum holter takıldı sonuç çıkar bir iki güne.

ritim bozukluğu çıkarsa ne olur bilmiyorum.

desteğiniz çok ihtiyacım.var.

Geçmiş olsun
Korkma hayırlısıyla bir şey çıkmayacak
Haberdar et bizi, Rabbim şifa versin

benimde dünden beri göğüs kafesime arasıra ağrı vuruyor.dün yol yürüdüm eve döndüğümde kalbime ağrılı basınç oldu.boğazımda ağrıyor onun ağrısı orayamı vuruyor anlamadım.su bile içemiyorum içince önce boğazıma su aşağı indikçe kalbime ağrı saplanıyor.acaba havalardanmı dışarı çıkınca daha çok artıyor sanki.arasırada çarpıntı oluyor.ben açtım konuyu sanki dünden beri merak ediyorum nedenini.

Bu anlattıkların reflü belirtisi, gecikmeden bir doktora görün, geçmiş olsun

Sadece kalp hastalığı olarak düşünmeyin bence. Bende tiroit hastasıyım. İlk çıktığında kalp çarpıntısı, el titremesi olarak başladı. Endokrin bölümüne de görünün. Özellikle çok çalıştığında kalp çarpıntısı el titremesi ve sinirlilik başlıca belirtiler arasında. Kadınlarda da çok yaygın.

holteri kalbimden çıkardım şimdi hastaneye gidip teslim edeceğim.

Doktor amerikaya gitti perşembe günü sonucu görecek.

Rabbimden hayırlısı bakalım.

Holteri kendiniz mi çıkartıyorsunuz benim babama abime teyzeme de taktılar ama takan yer çıkarmıştı . Benim mide problemim var sinir stres mideme vurur çarpıntı yapar . Belki sizinki de öyle başka birşeyden kaynaklıdır .Geçmiş olsun hemen kötüye yormayın . Holterde birşey çıkmazsa zaten dr gerekli yerlere sevk eder :)

Sadece kalp hastalığı olarak düşünmeyin bence. Bende tiroit hastasıyım. İlk çıktığında kalp çarpıntısı, el titremesi olarak başladı. Endokrin bölümüne de görünün. Özellikle çok çalıştığında kalp çarpıntısı el titremesi ve sinirlilik başlıca belirtiler arasında. Kadınlarda da çok yaygın.

canım ben t3 tsh lara baktırdım bişey yok ama kalbim tık tık tık ... tık diye teklio
panik atagım var belkide odur

Holteri kendiniz mi çıkartıyorsunuz benim babama abime teyzeme de taktılar ama takan yer çıkarmıştı . Benim mide problemim var sinir stres mideme vurur çarpıntı yapar . Belki sizinki de öyle başka birşeyden kaynaklıdır .Geçmiş olsun hemen kötüye yormayın . Holterde birşey çıkmazsa zaten dr gerekli yerlere sevk eder :)

evet canım çkartmayı gösterdi hemşire.pazar olduğu için kendim çıkardım
midemde sorun var aslında oda yapabilirmi diyorum

canım ben t3 tsh lara baktırdım bişey yok ama kalbim tık tık tık ... tık diye teklio
panik atagım var belkide odur

Hıımm o zaman geçmiş olsun. Panik ataktansa çok stres yapma bu durumu iyice tetikler. Çok çok geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım, içini ferah tut

amin canım inşallah

Bu arada direk kalbinde bir şey olduğunu düşünüp endişe etme
Bende aynı şikayetle holter taktırdım, bir şey çıkmadı, kan testlerimde B12 min çok düşük olduğunu gördüler. O tık tık çarpma bundan oluyormuş. Şimdi ne zaman öyle teklesem bir hafta B12 kullanıyorum, geçiyor. Endişelenmemek elde değil biliyorum ama sakin olmaya çalış

Canim cok gecmis olsun ayni sıkintyi bende yasadim iki sene once doktora gozuktum defalrca holter taktirdim hem 24 saat hem 48 saat boyunca ne yasiyosan aynisin yasadim benim sorunum kalp kapakciklarimdan birinin digerine gore daha az calismasiymis ve ogrendimki buna sebeb olan nescafe yani kafein alinca kalbim skisiyo nefes alamiyrm kapali alanda duramiyrm sicak kalabalk ortmlar bana gore degilmis sen yinede arastir uzman bi kalp cerrahindan yardim al allaha sukur kafeinli bise icmedigimde skntim yok insallah bisey cikmaz sonucunda tekrar cok gecmis olsun

Midenizde sorun varsa daha sakin olmalısınız panik atağınız varmış benim abimde panik atak hastanenin sınırından bile geçemiyor ya birşey varsa der durur çok zor bir durum .

Midenizde sorun varsa daha sakin olmalısınız panik atağınız varmış benim abimde panik atak hastanenin sınırından bile geçemiyor ya birşey varsa der durur çok zor bir durum .

aynen canım hastaneye gittimya dün kalbim yerinden çıkacak dr sakin ol dedi.
ne bu vaziyet dedi :(
ritim bozuklugundan neden bu kadar korkuyorsunuz

canım bilmemki ciddi bişey değilmi ritim bozukluğu .

Canim cok gecmis olsun ayni sıkintyi bende yasadim iki sene once doktora gozuktum defalrca holter taktirdim hem 24 saat hem 48 saat boyunca ne yasiyosan aynisin yasadim benim sorunum kalp kapakciklarimdan birinin digerine gore daha az calismasiymis ve ogrendimki buna sebeb olan nescafe yani kafein alinca kalbim skisiyo nefes alamiyrm kapali alanda duramiyrm sicak kalabalk ortmlar bana gore degilmis sen yinede arastir uzman bi kalp cerrahindan yardim al allaha sukur kafeinli bise icmedigimde skntim yok insallah bisey cikmaz sonucunda tekrar cok gecmis olsun

canım eko çekildi kapaklarda kslarda bişey yok.dedi.kalbin yapısı normal dedi.
holter tkalım ritme bkalım dedi.
kalbim sanki nasıl anlatam 1 2 3 ..5 yani dört yok bir tek sonra devam edio.

Back
X