- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi FallenAngel
Geçmiş olsun stres yapmayın eniştemde vardı ritim bozukluğu ilaçla tedavisi mümkün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres kaynaklı olabilir, korkutma kendini bu kadar. Şu sıralar bende o kadar stresliyim ki, kalbim geceleri inanılmaz çarpıntı yapıyor bu yüzden uyumakta zorlanıyorum. Ama stresten biraz arındığımda eski ritmine geri dönüyor. İnşallah temiz çıkar sonucun, kafana bazı şeyleri takmamaya çalış..
Stres kaynaklı olabilir, korkutma kendini bu kadar. Şu sıralar bende o kadar stresliyim ki, kalbim geceleri inanılmaz çarpıntı yapıyor bu yüzden uyumakta zorlanıyorum. Ama stresten biraz arındığımda eski ritmine geri dönüyor. İnşallah temiz çıkar sonucun, kafana bazı şeyleri takmamaya çalış..
Biliyorum cok zor uyursaniz daha iyi olucak holter ne zaman cikicak?
Biliyorum cok zor uyursaniz daha iyi olucak holter ne zaman cikicak?
Geçmiş olsun stres yapmayın eniştemde vardı ritim bozukluğu ilaçla tedavisi mümkün
bugünle 5. gün pazartesine kadar geçmezse doktora git.belki psikolojikte olabilir.canım geçen salı başladı şu an kalbimde holter takılı
bugünle 5. gün pazartesine kadar geçmezse doktora git.belki psikolojikte olabilir.canım geçen salı başladı şu an kalbimde holter takılı
panik atak var mı diye soracaktım ki varmış.
sizi strese sokan bi durum var mı son zamanlarda. endişelendiğiniz, korktuğunuz, heycanlandığınız ?
eğer varsa o konuyu sürekli düşünüp atak geçiriyor olabilirsiniz
bugünle 5. gün pazartesine kadar geçmezse doktora git.belki psikolojikte olabilir.
Yalniz ben taktigimda dr telefonla bilgisayarla ugrasma demisti size oyle bi sey demediler micanım rabbim şifanı versin ben geçen hafta çok stres yaşadım
birde panik atak hastasıyım onada bağlıom
sabah onda çıkarcam
uyuyamıyorum canım çok seyrio kalbim
bir haftadır böyleyim ailem perişan oldu
Yalniz ben taktigimda dr telefonla bilgisayarla ugrasma demisti size oyle bi sey demediler mi
ne güzel işte herşey normal çıkmış.panik atağın varmış birde üstüne stres eklenmiş ondandır belkide.canım dr gittim ekoya aldı hemen herşey normal dedi
holter takalım dedi bakalım pazartesi belli olur
ne güzel işte herşey normal çıkmış.panik atağın varmış birde üstüne stres eklenmiş ondandır belkide.canım dr gittim ekoya aldı hemen herşey normal dedi
holter takalım dedi bakalım pazartesi belli olur
ne güzel işte herşey normal çıkmış.panik atağın varmış birde üstüne stres eklenmiş ondandır belkide.
doktor kardeşimede aynı şeyi söylemişti.bilgisayarın karşısında fazla kalmaması için uyardı.Yalniz ben taktigimda dr telefonla bilgisayarla ugrasma demisti size oyle bi sey demediler mi
doktor kardeşimede aynı şeyi söylemişti.bilgisayarın karşısında fazla kalmaması için uyardı.Yalniz ben taktigimda dr telefonla bilgisayarla ugrasma demisti size oyle bi sey demediler mi
bak ben duygusalımdır çocuklar konusunda ağlatma beniinşallah meyramm stres ondan eminim :
ya elbet öleceğiz ama yavruma bensiz napar işte....,,
boğazım dugum dugum