kalbimm bana oyun oynuyor..

Geçmiş olsun stres yapmayın eniştemde vardı ritim bozukluğu ilaçla tedavisi mümkün

Stres kaynaklı olabilir, korkutma kendini bu kadar. Şu sıralar bende o kadar stresliyim ki, kalbim geceleri inanılmaz çarpıntı yapıyor bu yüzden uyumakta zorlanıyorum. Ama stresten biraz arındığımda eski ritmine geri dönüyor. İnşallah temiz çıkar sonucun, kafana bazı şeyleri takmamaya çalış..

canım rabbim şifanı versin ben geçen hafta çok stres yaşadım
birde panik atak hastasıyım onada bağlıom

Stres kaynaklı olabilir, korkutma kendini bu kadar. Şu sıralar bende o kadar stresliyim ki, kalbim geceleri inanılmaz çarpıntı yapıyor bu yüzden uyumakta zorlanıyorum. Ama stresten biraz arındığımda eski ritmine geri dönüyor. İnşallah temiz çıkar sonucun, kafana bazı şeyleri takmamaya çalış..

Biliyorum cok zor uyursaniz daha iyi olucak holter ne zaman cikicak?

sabah onda çıkarcam

uyuyamıyorum canım çok seyrio kalbim

bir haftadır böyleyim ailem perişan oldu

Biliyorum cok zor uyursaniz daha iyi olucak holter ne zaman cikicak?

sabah onda çıkarcam

panik atak var mı diye soracaktım ki varmış.
sizi strese sokan bi durum var mı son zamanlarda. endişelendiğiniz, korktuğunuz, heycanlandığınız ?
eğer varsa o konuyu sürekli düşünüp atak geçiriyor olabilirsiniz

panik atak var mı diye soracaktım ki varmış.
sizi strese sokan bi durum var mı son zamanlarda. endişelendiğiniz, korktuğunuz, heycanlandığınız ?
eğer varsa o konuyu sürekli düşünüp atak geçiriyor olabilirsiniz

var canım çok stres oldum geçen zaten sürekli kendimi dinlerim
misal gündüz hiç bişeyim yok gece oldumu başlıommmm :(

sabah onda çıkarcam

Yalniz ben taktigimda dr telefonla bilgisayarla ugrasma demisti size oyle bi sey demediler mi

Back
X