- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
geçmiş olsun benimde bugün kalbim baskı yaptı,eğilip doğrulamadım,resmen canım yandı,bir şeyler battı.bir kere daha olmuştu.
Ablacım sana da çok geçmiş olsungeçmiş olsun benimde bugün kalbim baskı yaptı,eğilip doğrulamadım,resmen canım yandı,bir şeyler battı.bir kere daha olmuştu.
teşekkür ederim canım.bir daha olursa ben de dr gideyim.Ablacım sana da çok geçmiş olsun
Evet Ablacım ihmal etmeteşekkür ederim canım.bir daha olursa ben de dr gideyim.
benimde dünden beri göğüs kafesime arasıra ağrı vuruyor.dün yol yürüdüm eve döndüğümde kalbime ağrılı basınç oldu.boğazımda ağrıyor onun ağrısı orayamı vuruyor anlamadım.su içince boğazım kalbime ağrı saplanıyor.acaba havalardanmı dışarı çıkınca daha çok artıyor sanki.ben açtım konuyu sanki dünden beri merak ediyorum nedenini.
Allah sifa versin. Yorgunluk strestrn kisa bir donem icin boyledir insaallah. Ritm bozuklugunun tedavisi cok kolay arti eger varsada.
Rahatlamaya cslisin, suan buna kalbinizin ihtiyacı var.
Bukadar kafana takarak birsey yoksa da kendini kotu edersi. Kalp carpintisi psikolojinle de cok alakali birsey. Hayirlisi olsun. Problem varsa da o kadar takılma yapacak birsey yok yani hastaligi sürekli dusunmek seni daha kotu yapar. Dogustan kalbi delik cocuklar ne yapsin? Gecmis olsun.
inşallah canım dediğin gibidir.yarın doktora git bence arkadaşım inşallah önemli bir şey değildir.nezaman başladı bu durum?canım benım agrı sızı yok kut diye seyrıme oluo kalbimde ritim normal
,
sen usutmusirsun gögsünü sıcak tut korkma
Yuksek ihtimal ekstrasistol teshisi konulur. Zararsiz ekstra atimlar olabilir tabi baska bi seyde olabilir. Cay kahve uyku durumu cok etkiliyo. Benim hamileligimin ilk aylarinda cok oluyodu gittim doktora onemsiz dedi bi kac ay sonra gecti bende sormustum burda forumda. ama hala korkuyorum ya bi daha olursa diye cunku cok rahatsiz edici. Insallah bi sey cikmaz bizede yazin sonuclari.isterseniz Internetren ekstrasistol diye aratin bakin sizin duruma uyuyomucanım benım agrı sızı yok kut diye seyrıme oluo kalbimde ritim normal
,
sen usutmussun gögsünü sıcak tut korkma
inşallah canım dediğin gibidir.yarın doktora git bence arkadaşım inşallah önemli bir şey değildir.nezaman başladı bu durum?
Yuksek ihtimal ekstrasistol teshisi konulur. Zararsiz ekstra atimlar olabilir tabi baska bi seyde olabilir. Cay kahve uyku durumu cok etkiliyo. Benim hamileligimin ilk aylarinda cok oluyodu gittim doktora onemsiz dedi bi kac ay sonra gecti bende sormustum burda forumda. ama hala korkuyorum ya bi daha olursa diye cunku cok rahatsiz edici. Insallah bi sey cikmaz bizede yazin sonuclari.isterseniz Internetren ekstrasistol diye aratin bakin sizin duruma uyuyomu
Stres kaynaklı olabilir, korkutma kendini bu kadar. Şu sıralar bende o kadar stresliyim ki, kalbim geceleri inanılmaz çarpıntı yapıyor bu yüzden uyumakta zorlanıyorum. Ama stresten biraz arındığımda eski ritmine geri dönüyor. İnşallah temiz çıkar sonucun, kafana bazı şeyleri takmamaya çalış..Salı gününden beri kalbimm tekliyor ne yemek yiyorum
ne uyku...
şu an yaprak gibi titriyorum holter takıldı sonuç çıkar bir iki güne.
ritim bozukluğu çıkarsa ne olur bilmiyorum.
desteğiniz çok ihtiyacım.var.
Biliyorum cok zor uyursaniz daha iyi olucak holter ne zaman cikicak?canım kafamda o kadar büyüttümki elimde değil çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?