KALBİMİN SAHİBİNİ ŞAŞIRTMAK İSTİYORUM

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
38
merhaba kızlar. evlilik yıldönümümüz yaklaştı. koca 5 yılı devirdik. ben pek sürpriz yapmayı beceremem. bu yüzden siz tatlışkolardan fikir almak istedim
video hazırlamak hariç :))

Takipteyim:) ben de sevgilime sürpriz hazırlamak istiyorum ama fikrim yok el yapımı bişeyler yapcam özellikle.

kendini ve ona aynı tişörtü bastır fotoğrafınız olan. ama fotoğrafcıda yaptır. çok hoşuna gider inşallah
O henüz zor :) ikimiz de ailelerimizden saklıyoruz da nişan döneminde sıkıntı çıkmasın diye. her şeyi hızlı hızlı yapıp oldu bittiye getircez:) ama çok güzel fikir teşekkürler

merhaba kızlar. evlilik yıldönümümüz yaklaştı. koca 5 yılı devirdik. ben pek sürpriz yapmayı beceremem. bu yüzden siz tatlışkolardan fikir almak istedim
video hazırlamak hariç :))
Selam.... Evde güzel bir süpriz hazırlayabilirsin..........ben öyle yapmıştım.... Güzel bir sofra ,ama evi süslemek gerek kalp balon veya uçan balon seni seviyoryorum yazısı kuru Gül'ler kokulu mumlarla hoş bir orta hazırlayabilirsin. Ben o Zaman ürünleri ....sitesinden aldım .aradığım herşeyi bulabilirsin...öneririm...nice güzel yıllara inş.....tebrikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kzlar benim aklıma güzel kokan el yapımı sabunlar geldi. Evde sabun yapmak zor mu ki?
Mesela gül yapraklı sabu yapsak her sabah el yüz yıkarken kullanır, güzel kokulu bir hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…