KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

başarılar valla süper kilo vermişsin.. ya benimde vermem lazım artık dayanımıyorum bu halimeee bende bi günlük başlatayım

tsk ederimmm :) evet günlük baslat, burda insan cok motive oluyor. sagolsun burdaki arkadaslarim cok desteklediler beni. onlarsiz asla basaramazdim zaten.

kız buraya foto koymussun hiç haberim yoktu valla yeni görüyorum

süpersin bebeğimmmm

evet bebisko koydum buraya resimler, bi 5 kilo daha vereyimde ondan sonra basari öyküsüne gececem daha cok motive olmak icin hahahaha :)
önce kendine bak 30 kilo vermisinnnn, ben 26da kaldim öne dogru adim atamadimmm :)

mucukkkk

yaaa benim de vermem lazım artık şu son 5-6 kiloyu. çok uzadı bu iş...

1 haftadır da tartılmadım. bayramda regl bahanesiyle de sağlam yedim. çok korkuyorummmmmmmm

mucukkkk

yaaa benim de vermem lazım artık şu son 5-6 kiloyu. çok uzadı bu iş...

1 haftadır da tartılmadım. bayramda regl bahanesiyle de sağlam yedim. çok korkuyorummmmmmmm

bende buraya geldigimden beri 2 kilo almisim, yeni geldigimde vermistim az cunku istahim kesilmisti. simdide masallahi var, yemekleri cok lezzetli buranin bir haftdir dikkat ediyorum bende yediklerime, artik buraya düzenli yazmaya caliscam buranin destegi cok faydasi oluyor vallahiiiii. hiiih bebegim, spor yap dicem ama sanirim yogunsun yapamiyorsun sende eskisi gibi. yaa önceden tatli yiyordum mesela, hemen arkasindan 45dk crosstrainer'mi yapiyordum anlamiyorum nasil bi hirsmis benimki. simdi totomu kaldiramiyorum

evet kizlar, yeniden basliyorum diyete, yine eskisi gibi kesin kararli ve insallah azimli :)
son 3 gün cok iyi gittim, sporumu yaptim ve yediklerime dikkat ettim. yarin ac karna kilomu yazacam buraya ve diyete full devam edecem. simdi hic pes etmek istemiyorum, sona dogru gelmisken kendimi yari yolda birakmak istemiyorum. kilolu olmamak o kadar güzel bi duygu ki anlatamam sizlere :) cok daha mutluyum böyle

öpüyorum hepinizi

tsk ederim canim :) bazen 1-2 kilo fazla cikiyordum tartiya o zaman ertesi gün dikkat ediyordum yediklerime. korudum yani kilomu, suan 74-75 gidip geliyorum. hedefim 70 kilo..ondan sonra idealim 65'ya ulasmak

ben de tam gaz devam ediyorum sporumu da yapıyorum nazar değmesin aman amannnnnnnnn

süper gidiyoruz bebisim <3

ama ben hala 75 kiloyum, bir gram bile gitmemis delirmek üzereyim. zayifladikca kilo vermek cok ama coook zor oluyor artik. pes etmekte istemiyorum
o yüzden 2-3 gün protein diyetini uygulamak istiyorum. bugün basladim, sabah kahvaltida ekmek yemedim ve önümüzdeki günlerdede yemicem.

birazdan sporumu yapacam. hadi bismillah!!!

biktim artik diyetten desem yalan olmaz vallah

Son düzenleme:

he yaaaaaa takıldık kaldık bende 2 haftadır gayet iyi gidiyorum ama pek oynama yok gibi

gene de pes etmek yokkkkkkkk

Bugün protein diyetin ilk günü ve birazdan günü kapatacam.

menümü yaziyim:

sabah: 2 yumurtadan yapilmis omlet (1 kahve kasigi yagla), 1 kk beyaz peynir, salatalik, 5 yesil zeytin ve yesil cay
kahvaltidan sonra 1 tane mandalina yedim.

Ara: 1 mandalina

Ögle: 1 tabak et sote (6-7 yemek kasigi) yanina 1 kase pulbiberli yogurt
yemekten yarim saat sonra seftalili marakuyali yogurt

Ara: 1 mandalina ve 1 havuc

Aksam yemegi yemicem cünkü ac degilim. Ilerleyen saatlerde acikirsam pulbiberli yogurt veya 1 bardak süt icerim.
sporumu birazdan yapacam.

ek olarak: az önce aksam yemegi yerine 3 ceviz ve 1 kk beyaz peynir yedim
annem firinda patates ve bulgur pilavi yapmis, ikisi karbonhidrat oldugu icin yiyemedim, bende bunlari tercih ettim :)

Kilo bildirimi: 74,7 olmusummmmmmm

herhalde yarin bitiririm protein diyetini ve yine normal saglikli beslenmeme geri dönerim. bu iyi bi motivasyon oldu ve vücudumu sasirtmis oldum :) hiiihh cok mutluyum

iyi günler kizlar..

dün öglene kadar protein diyetim iyi gidiyordu...taaa ki basim dönene kadar. tansiyonum düstü sanirim.
annem'de besledi beni karbonhidratla

dün aksam yemegimi saat 16 gibi yedim (cin makarnasi, yani sebzeli tavuklu makarna) ondan sonra günü kapattim.

Bu sabah kahvaltimi 2 dilim siyah ekmekle yaptim. Az öncede sporumu yaptim: 45dk crosstrainer ve 25dk bikini fatburner programi.
yoruldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…