KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

gelelim bugünün menüsüne..

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik ve yarim közlenmis biber
sekersiz acik cay
yarim dilim ekmegi ortadan kestim ve o kücük dilime cok cok az pekmez sürdüm (canim cok tatli cekmisti)

Ara: 1 mandalina ve 1 kase nesfit (4-5 yemek kasigi nesfit + yarim bardaktan az süt)

Aksam yemegi

1 kepce yogurt corba
3 tane kücük köfte
3 parcacik patates (kücük dogramis annem, köfte+ patates firinda pisti bu arada, yagda kizarilmadi)
1 tahta kasigi bulgur pilav (2-3 cataldi sadece, cok azdi yani)
+ bolca cacikkkk

su: simdiye kadar 1 litre olabilir, yatincaya kadar 2 litre olur
yesil cay: 1 kupa ictim ama birazdan spordan sonra 1 kupa daha icecem, toplam 2 kupa icmis olacam.
spor: henüz yapmadim, birazdan yapacam söz veriyorum

slm kızlar yeni konu açmak için ne yapalıyım 2 saat ugraştım bulamadım

kız kalbimmmmmm
yazdıklarınızdan iki kelime anlıyom ama anlam bütünlüğünü yakalayamadım kuzum
was machts du ne yapıyorsun gerisini anlamadım:44:
bi de yazmakla ilgili bişeyler demişsin ama anlamadım:44:
sporu da ekledin mi diğer menüye bakiyim???

hahahah oh vallah nimm morgen eine decke und kissen mit und leg dich auf die schreibtische madem kimse yok

Onlari kim taa burayaa tasicak kiz hem zaten ayaklari masaya kaldiryom sandaleye yaslaniyom öyle bi rahat oluyoki Ama iste avukatlar burda olmayinca isde olmuyo. cogu zaman canim sKliyo :) ugrascak biseyde yokdur maalesef :)

bravo vallahi benim oğlan halen uyumadı bi uyasa bende yapcmda negüzel sizin öle bi derdiniz yok

şu almancayı bıraksanız bizde ne yazdığınızı anlasak olmazmııı

:)))))) Kalbime katiliyom okadar kolay geliyoki almanca türkce karisik konusmak :))) ama artik türkce konusuruz canim :)

tatlimmmm was machst du alleine in der kanzlei sordum yani demek ki: hukuk büro'da yalniz ne yapiyorsun (yalnizmis sevdali cunku bu günlerde)
yazmakla ilgili ne yazdim tatlim:26::26: yok kiz eklemedim diger menüye

bugünün menüsünü sunuyorum size fistiklarimmmm

Kahvalti

1,5 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
parmagim kadar light gouda peynir
bolca domates, salatalik
1,5 közlenmis biber
yarim haslanmis yumurta
sekersiz acik cay

Ara: 1 mandalina ve 2 tane litschi (http://lexikon.huettenhilfe.de/uploads/pics/litschi.jpg) türkcesi ne bilmiyorum

Aksam yemegi

1 kepceden az nohut (suyundan koymadim, ve tabagi bitiremedim cunku annem aci yapmis en az 3-4 kasik yedim)
2 tane kücük köfte ve 2 tane minacik patates (yagda kizarilmadi)
1 kase salata (icinde ton balikta vardi az)

Spor: 1 saat crosstrainer ve 5 dk kol hareketleri
Su: 2 litreden fazla
yesil cay: 1 kupa, birazdan bi kupa daha icecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…