- Konu Sahibi kalbimEllerinde
-
kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiimbayagı bır aradan sonra aranızdayım. butun konuları tek tek okutmayın baan. rapor verin bakıym hemen
Özetle sen gittin biz bittik herkesler saldı herkes kaçamak yaptı.Sadiye ben gamze yarış yapalımki yemiyelim bişeyler bizi gazlasın derdindeyiz.Kalbim masum arada bi parça kek yiyo 50 yıl pişman oluyo hemen spor yapıp yakıyo :) lily'nin buaralar maşşahı var sokella tırtıklayıp duruyo:) ama yılbaşından sonra bomba gibi döncek aramıza.Beyazbulutta yiye yiye 900 gr verdi hepmiz çok sevindik darısı başımıza dedik Avukathanım kayıp aranıyor.Kendisinden hiç haber alınamadı.:)yeterince özet oldumu bilemedim
Akşam 2 kepçe çorbayla doyulur ne varki falan diye düşünürken birden öğlen yemeğide yemediğini hatırladım hakket zor bebeem nası dayandın heralde ben olsam dayanabilmek için erkenden uyurdum:)
kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiimbayagı bır aradan sonra aranızdayım. butun konuları tek tek okutmayın baan. rapor verin bakıym hemen
Özetle sen gittin biz bittik herkesler saldı herkes kaçamak yaptı.Sadiye ben gamze yarış yapalımki yemiyelim bişeyler bizi gazlasın derdindeyiz.Kalbim masum arada bi parça kek yiyo 50 yıl pişman oluyo hemen spor yapıp yakıyo :) lily'nin buaralar maşşahı var sokella tırtıklayıp duruyo:) ama yılbaşından sonra bomba gibi döncek aramıza.Beyazbulutta yiye yiye 900 gr verdi hepmiz çok sevindik darısı başımıza dedik Avukathanım kayıp aranıyor.Kendisinden hiç haber alınamadı.:)yeterince özet oldumu bilemedim
bütün menümü yaziyorum:
Ara: 2 mandalina
Aksam yemegi
2 kepce yogurt corbasi
Bu kadar yedim bugün tatlilarim
dengeledim cunku sabah ekmegi fazla kacirdim
simdi sporumu yapacam ondan sonra dayimlara gitmeliyim cunku cig köfte yapacaklarmis
hic sevmiyorum cig köfteyi o yüzden korkmuyorum fazla kacirirm diye
tatmak icin belki 1 tane yerim
herkese iyi aksamlarrrr
Süpersin canim yaaa :) Sabahlari 2 mehrkornbrötchen cokmuki ben baslarda hep 2 yiyodum :26:
Ama artik 1 den fazla yiyemiyom :)
Dogru söyle bakimm kac dene cig köfte yedinnBen olsam tüm tepsiyi silip süpürürdümm hic dayanamammm bide söyle acili acili off
tatlim bana dün cok geldi die brötchen, ich war richtig voll
o yüzden aksam sadece corba ictim dengelemek icin
bu arada cig köfteden yemedim, ben zaten sevmiyorum pek. bide annem dedi aci olmus o yüzden yemedim, aciyi yiyemiyorum ben vertrage ich nicht.
Ben bayilirim aciyaaa acisiz yemem hic :)) annem cig köfte yugrunca simdi bana sorar hep nasil olmus diye bende derim hep acisi azAnnemde aciyi doldururr Sonra sofrada herkes üfleye püfleye yer agizlari yandi diye bende voll locker Bunda hic aci yok felan diyom
Kahvalti
2,5 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
parmagim kadar light gouda
bolca domates, salatalik, 1 tane közlenmis biber
3 zeytin
1 cay kasigi recel
sekersiz acik cay
Ara: 1 mandalina ve 1 kücük kase nesfit (4-5 yemek kasigi ve yarim bardak sütle yaptim)
Aksam yemegimi birazdan yicem. menüde firinda köfte patates (domates soslu), yogurt corbasi, buharda haslanmis brokoli ve cacik var.
miktarini birazdan yemekten sonra yazarim.
masallahhhh kizim nasil yiyebiliyorsun öyle aciyiiii
o kadar aci yesem kriege ich bestimmt ausschlag oder so ahahahaha
bir keresinde annem lahmacun yapmisti und der war richtig scharf ama nasilllll, yiyemedim ben
ich habe ein paar mal reingebissen und dann wieder zur seite gelegt so scharf war das für mich
und dann haben meine ohren angefangen zu jucken, also nicht die ohrmuschel sondern kulagimin ici cok pis kasiniyordu ahahahaha
seitdem weiß ich: ich vertrage kein scharfes essen
Kahvalti
2,5 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
parmagim kadar light gouda
bolca domates, salatalik, 1 tane közlenmis biber
3 zeytin
1 cay kasigi recel
sekersiz acik cay
Ara: 1 mandalina ve 1 kücük kase nesfit (4-5 yemek kasigi ve yarim bardak sütle yaptim)
Aksam yemegimi birazdan yicem. menüde firinda köfte patates (domates soslu), yogurt corbasi, buharda haslanmis brokoli ve cacik var.
miktarini birazdan yemekten sonra yazarim.
ek olarak:
1 kepce yogurt corbasi
3 tane kücük köfte
4-5 parcacik patates (kücük dogradi annem)
3 parca buharda haslanmis brokoli ve bir kase cacik
45dk sporumu yaptim, 2 kupa yesil cay ictim ve bolca su.
ek olarak:
1 kepce yogurt corbasi
3 tane kücük köfte
4-5 parcacik patates (kücük dogradi annem)
3 parca buharda haslanmis brokoli ve bir kase cacik
45dk sporumu yaptim, 2 kupa yesil cay ictim ve bolca su.
hahahahaha hic gülesim yokdu kizz
Kiz kardesimle babam aci yerse migdeleri agriyo kivaniyolar tüm günama Babamda cook sever aciyi. Migdesi agricak olsa bile yer Annem aci yerse aninda burnu kizarir
Ben voll lockeryerim aciyi severim. ne migdem agrir ne burnum kizarir
Aci lahmacunada bi ayri bayilirim onuda diyim
Afiyet olsun sekerimm menün herzamanki gibi harika :)
Canim sabah yedigin ekmek hangi ekmekden ?
Ben bugün 2 mehrkornbrötchen yuttumac ayilar gibi uyandim desem
senin şu 2 3 parça brokoline bayılıyorum canım
menün süper ötesi herzamanki gibi ben niye senin gibi değilim yahuuuuu
süpersin bu öğüne diyecek yok :)
ahahahah süüüß annenn burnu kizariyor aci yerseee
ich hasse scharfes essen
tskler bebegimmmm, dün sabah bauernbrot yedim herhalde tam hatirlamiyorum
I love it
bauernbrot iyi yaaa. Ben kanzleida yanlizim bu hafta hep. koskoca bauernbrot alsam olmaz ondan 2 yada 1 mehrkornbrötche naliyom hep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?