KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

Son düzenleme:
ahahahah iyice rezil olurduk artik. zaten türkler dedigin gibi tereyag, bal salca felan getiriyorlar. bi nesfit eksikti

Hahah düsüncesi bile süper gülme krizlerine girerdim vallaha havalaninda :)))

Canimm menün harika yaaa sen böyle eriyip gitceksinn MASALLAH MASALLAH bende böyle sana baka kalcam san irim

Son düzenleme:

Tatlım kahvaltını çok begendin heralde paylaşıp paylaşıp durmuşsun:)

Ekmekler çok lezzetli görünüo mmmm ağza layıkk:) sen çaya şeker atma pekmezleri reçelleri götür bakalım :) afiyet olsunn

sorma yaaa sinir oldum resmen, yanlis vardi düzeltmek istedim ama olmadi bi türlü sonra böyle oldu
kizz 1 cay kasigidi sadece

ekmekler çok güzel gözüküyor aynı simit gibii
neyse sende akşam ekmek yemiyorsun zaten bugünde böle olsun
digerleri standart menün zaten
reçel ve pekmezde ektrası olmuş bebeğem
kısacası sorun yok beğendim

kız o ekmekler biraz fazla kaçmış gibi
gerçek boyutunu bilmiyorum ama fotoda büyük görünüyor
ama bencede çok lezzetli görünüyorlar

önemli bi ayrıntı var burda ikisi bir çay kaşığımı eder ikisindende birer çay kaşığımı yedin:)

ikisinden birer cay kasigi

evet tatlim aksam cok cok az yedim dengelemek icin menüyü yazicam simdi

kız o ekmekler biraz fazla kaçmış gibi
gerçek boyutunu bilmiyorum ama fotoda büyük görünüyor
ama bencede çok lezzetli görünüyorlar

tsk ederim tatlim, yok ekmekler büyük degil etimek büyüklügünde
evet cok lezzetli gercekten

bütün menümü yaziyorum:

Ara: 2 mandalina

Aksam yemegi

2 kepce yogurt corbasi

Bu kadar yedim bugün tatlilarim
dengeledim cunku sabah ekmegi fazla kacirdim
simdi sporumu yapacam ondan sonra dayimlara gitmeliyim cunku cig köfte yapacaklarmis
hic sevmiyorum cig köfteyi o yüzden korkmuyorum fazla kacirirm diye
tatmak icin belki 1 tane yerim
herkese iyi aksamlarrrr

akşamı harika kapamışsın 2 kepçeyle nasıl durabiliyorsun canım senin iradene bayılıyorum 3+3 beslenmesem asla yapamam bu diyeti
çigköfteye bayılırım 2 kepçe çorbanın üstüne o çigköfteleri götürürdümm

tatlim 2 kepce corba cok az olmus aslinda sabah neyde fazla kacirdiysa onu azaltmak lazim recel yediysen aksama hic karbonhidrat almayip yani ekmek yemeyip corba icmeyip normal sebze veya et yemegini yeseydin daha dogru olurdu.

Bir de diyetisyenim dedi ki kacamak yapinca sonraki ogunlerden kismak yanlismis. Insan diyetten soguyormus sonra. Tabii bu durumda kacamagi cok ypmamak lazim en fazla haftada 1

tskler bebegim
corba yetti bana inanabiliyormusun, zaten annem baska yemek yapmamis aksama cig köfte yicez diye sadece corba yapmis. ama doyurdu beni gercekten. az önce cig köfteden yemedim bu arada

tatlim corba beni cidden doyurdu
annem zaten baska yemek yapmamis sadece corba vardi menüde
bide su kacamak meselesi hosuma gitti, haftada 1 defa izin varmissss

bana daha izin yok aslinda da cok basinda oldugum icin, ben ilk hafta adapte olmaya clisirken yaptim 1 defa, kilo vermis oldugun icin affediyorum ama bi daha olmasin dedi. Ilerde izin vercem haftada 1 dedi. Ama sen 12 vermssn yals okumadiysam bence haftada 1 olabilir sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…