KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

ayyyy tatlim benimmmmmmmmmmmm ama yok bosver yiyipte ne yapacan bak bana 3 tane yedim simdi vicdan azabi cekiyorum
allahtan kendime dur diyebildim yoksa 4. yada 5. lahmacunu yiyebilirdim
bencede 3 tane yiyerek abartmisim, öyle bi sistim ki sanki 10 tane yemisim gibi. 2 tane yeseydim o da yeterdi bence.
ama ac gözlü iste pis bogazzzzzzzzzzzzzz

baska bisey yemicem bugün
evet haklisin yerken iyidi simdi spor zamani az hareket ediyim

Canim ben 2 günde gidiyom 2 saat ter döküp geliyom. Yaa biliyom tupperi bende almanyadanim :) Bende kantin yok mikrowelle bile yokdur gücücüük bi mutfak var 2 dene ocak var ama bitane tencere tava bile yok -.- okula gittigim günler sadece evde yiyebiliyom sicak biseyler. Isyerine gidince sabahlari genellikle güzel bi uyuya kaliyom sonra paldir küldür evden cikiyom bisey hazirlayamiyom. o yüzden iki tane vollkornbrötchen aliyom yolda genellikle artik orda peynir domates salatalik felan öyle doyuruyom karnimi. bazende tabi simit felan oluyor

şurda bi kaç ay dişini sık dayan
sonra incecik olunca
gidersin bi lahmacuncuyaaa
yersin 4-5 lahmacun
aaaa kıza bak 4-5 lahmacun yedi ama incecik derler canım

gelecek gün güzelse,çekilen acı kutsaldır

aaaa gercektenmiiii sendemi almanyada yasiyorsun
hem calisip hem okula gidiyorsun sanirim ausbildung yapiyorsun dimi? sabahlari cikmadan önce güzel bi kahvalti yap ve öyle cik evden, metabolizmayi calistiriyor cunku. sonra okula ekmek yerine meyve al yanina, elma portakal felan bi güzel dogra öyle yersin, okulda iyi gidiyor öylue seyler sonra evde yemegini yersin, annen ne yaptiysa ye ama az az ye.
is günlerde ben senin yerinde olsam tupper'ya koyardim yemegi öyle soguk yerdim ne yapalim mikrowelle yokmus (cok sacma aslinda mikrowelle koysalar oraya cok iyi olur)
yada salata ye is yerinde. yani evde hazirla is yerinde ye. eve geldiginde meyve felan yersin. yani ich würde es so machen, wenn ich du wäre :)
hee bide simit yeme tatlim yani arada ye ama hergün olmasin, onun yerine dedigin gibi vollkornbrötchen yersin yada mehrkornbrötchen felan,
ben kürbiskernbrötchen'e bayiliyorum

bu arada senin günlügün yokmu canim? takip ederdim seni..

şurda bi kaç ay dişini sık dayan
sonra incecik olunca
gidersin bi lahmacuncuyaaa
yersin 4-5 lahmacun
aaaa kıza bak 4-5 lahmacun yedi ama incecik derler canım

gelecek gün güzelse,çekilen acı kutsaldır

evet tatlim böyle devam edersem 6-7 ay icinde incecik olacam insallah
2 ayda 10 kilo verdim, subata kadar yine 10 kilo verirsem bayram edecem

yaza dogru hepimiz istedigmiz vücuta kavusacaz insallah
katiliyorum sana tatlimmmm gelecek gün güzelse cekilen aci kutsaldir :))

merhaba canım günlüğün hemen hemen okudum ..çok azimlisin ve mutlu bi şekilde kılo verıyosun ..çok pozıtıf bı durum..bende vermeye çalışıyorum dukan yaptım atak dönemınden snr tatlı krızıne gırdım ve bozdum dıyetımı..şuanda konsantre olamıyorum nedense ..bana önerın varmı

Evet Ausbildung yapiyorum canim :)) Sendemi ?? Ben böyle bi tür düsündüm sabahlari saat 9da is aliyom zaten sabahlari 2 tane mehrkornbrötchen ( ki bunlarin icinde 50 % beyaz und ve 50 % roggenmehl varmis :S ) öglen meyve bu genellikle mandarine oluyo bende bin ein mandarinen- freak Aksamlarida anacumun yemeginden azar azar sonrada yatmadan bi bardak süt icerim yatarim diye düsündüm.. Ben hafta sonlarida calisiyorum bos bi günüm yok hic o yüzden pek kahvalti yapma imkanim olmuyor evde :)

Hayir canim benim bir günlügüm yokdur. Genellikle eylülse ablabin topiginde takiliyom >Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi<..
Biraz daha kurtulim kilolarimdan ozaman bende sanirim kendime bir günlük acarim :)) Simdi orda burda takilip motivation aliyom okuduklarimdan :)

canım seninde dediğin gibi pozitif olarak bu durum aşılabiliyor ancak..
allaha şükür olsun ki hasta değiliz,,yapmamız gereken sadece abarttığımız boğazımıza dur demek ve bu sayede kendi başarımızla kendi hayatımıza pozitif bir yön vererek layık olduğumuz vucudumuzla yaşamak..

ben kilolarımı gece yediğim tost,sandviç,cips,abur cuburlar ile aldım..
ne gerek var bunlara...faydası olan şeyler değilki bunlar...
sadece ağız tiryakiliği

onun yerine artık kendimi meyveye vuruyorum..ye yiyebildiğin kadar
hem sağlıklı hem doyurucu hem lezzetli...
örneğin ben uzun zamandır nar delisiyim
çocukluğumdan beri severim ama artık her gece yiyorum ..
ve inanın gripten kurtulmayan ben,gribin nasıl bir hastalık olduğunu unutttum çok şükür...
bu sadece örneklerimden 1 tanesi..
ama o yediğim tostlar şuan önümde göbecik,arkamda popocuk,sağımda ve solumda basencik olarak duruyorlar...

yani yemek en doğal hakkımız,
Allah yiyelim diye bizlere bunca nimetini sunmuş.
ama o abur cuburlar,gereksiz yere sırf "beyin açlığıyla" yenen fazlalıklar işte böyle fazla bedenimize..

yardımcı olabilirsem ne mutlu canım..
günlüğün varmı bakamadım şuan ama varsa en yakın zamanda ziyaretine gelicem...senide bana beklerimmm
seninde farkettiğin gibi mutlu bir şekilde kilo veriyorum..
tartıda eksilen her gramı gördükçe nasıl mutlu olmam
çabamın karşılığını görüyorum..
sende böle düşün bence...karşılıksız bir çaba vermiyoruz :)

canım en azından 5 tane yememişsin benim gibi hatta biri sormuş senin günlüğün kilo almak içinmi vermek içinmi diye
oluyor arada kaçamaklar geçmişi boşver biz geleceğe bakalım
bu arada sporundan sıkıldıysan kalk leslie yap yada sıkılaştırma hareketlerinden yap birsürü video var onlardan bikaçını yap iştee lahmacunları yakmak lazımm

Ay ne güzel konustun kiz vallaha :) okadar dogruki yazdiklarin beyinde bitirceksin ilk basta gerisi kolay kolay geliyo kendiliginden.
Bu yazdiklarin insanin kafasina bi dankk ediyo yahuu :)
Gercekden cok saol bu yazin icin.. Canim cuklat cekdiydi gittim aldim bunu okudum gittim geri yerine koydum :)

cok tsk ederim canim öncelikle dukan diyetini felan bosver canim, en iyisi saglikli beslen yani herseyden ye ama az az ye ve spor yap. en iyi formül bu bence.
zaten dogacim yazmis yukarda bende katiliyorum ona
cips, cikolata yiyecegine elma portakal felan ye. en iyi motivasyon, yani beni motive eden mesela, buraya günlük ac ve hergün menülerini yaz. kizlar sagolsun cok motive ediyorlar, onlarin sayesinde verdim kilolari zaten :) sende takil bize canim
bize takil hayatini yasa

yok tatlim ben uni ögrencisiyim. mehrkornbrötchen'lerin icinde 50% beyaz un mu varmisssssss
alman diyetisyenlerde bunlari öneriyorlar ama 1-2 tane yesen bisey olmaz sanirim ve sade brötchenden bin kat daha iyidir. öyle avutalim birbirimizi
canim kahvalti yapman cok önemli ama, das regt den stoffwechsel an und man bekommt dadurch keine heißhungerattacken. mesela ben kahvalti yapmazsam geceleri cok acikirim ne bulursam yerim. bu arada sevdali almanyada yasiyor benim gibi ve aliskanlik iste almanca yaziyorum arada problem olmaz insallah
günlük ac o zaman tatlim cok faydasi var gercekten, günde ne yedigni görüyorsun öylelikle. bana cok iyi geldi mesela günlük acmak
bu arada boyun kac senin? ve yasin kac?

katiliyorum sana dogacim

ahahahah sadiyem o yorumu okudum zaten ve cok güldüm
vallah bugün sporu yine yapmadim
dövün beni kizin bana

bencedeeee

saçını başını yolarım haaaaaaa nie sporunu yapmadın kızzzal sanaaa
neyse yarın 1 saat yap bariii

en son carsamba yaptim..carsamba yada persembe tam hatirlamiyorum:26::26:
yarin söz yapacam!!! simardim herhalde 10 kiloyu verince
bu böyle devam edemez gülnur hanim

bu arada adim gülnur
memnun oldum hepinizle

Son düzenleme:

çok sevindim faydası olmasına canım..

hele hele o çuklatı geri götürmene ise 2kg vermiş kadar sevindim vallahaa :81:

alma bile eve öyle şeyleri ne gerek var
parana yazık inanki
ben şimdi cipslere çuklatlara keklere tost ekmeklerine verdiğim paraları bile düşündükçe yazık diyorum inanki..
kaç tane aç insan doyardı değilmi..
oysa biz kendi kendimize zarardan başka bişi değil...

bizim midemiz çöplük değil kızlar
bunu kafamıza kazıyalımm
her bulduğumuzu löp mideye löp mideye
düşünsenize o midenin halini
dili olsa amma sövecek bize

günaydin kizlarrrr
bugün gec kalktim saat 11de kahvaltimi yaptim
.

Kahvalti

1 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
1 zeytin
1 lahmacun
bolca domates, salatalik
sekersiz acik cay

aslinda yemicektim bugün lahmacunu kararliydim. ama sabah kalktigimda tartiya ciktim (wc'den sonra) 400g gitmis bile, su an 90,4 kiloyum
o yüzden neyse 1 tane daha yiyim bari dedim kendi kendime
artik yemem herhalde. bugün söz veriyorum sporumu yapacam. ve yarin insallah crosstrainer'm gelir o zaman full spora devam
su an yesil cayimi yudumluyorum kizlar, pazar günlerinden nefret ederim cok SIKICIII

kız afiyet olsun maşallah kilocuklar gidiyor baya baya...
geçmişe şöyle bi göz attım ama ayrıntılı okumadım cok kaçırdığım yerler varmış zamanımın bol oldugu bi anda hepsini okuyacagım ama aralarda ismimi gördüm ben yoktum ama kulaklarımı cok çınlatmışsınız maşallah:)))
lahmacun da o kadar fark etmez yeter ki ölçüyü bilelim ki sen biliyorsun ztn....

lilymmmmm
cok özledik seni kiz iyikide geldin yine eve
tsk ederim tatlim sendede gidiyoor kilocuklar senide tebrik ederim
evet kulaklarini cinlattik senin

yavruuuu
birdaha lahmacun yersen yazma tamammııı,yoksa vercem siparişi yicem bende
tümmmm vebali sana yüklücem..
yeter kıııız 2 gündür lah lah lahmacun yedin ömrümüü

bi dahada davosa gelmem haaa
ay pardon günlüğüne gelmem dicektim

tatlum yaaa hani ben yazıların renklendirmesi ve smileyler nerde diye sormuştumm
sende bana aşağıda bolca var demiştin...
o aşağısı neresi oluyo ben hala bulamadım
gördüğün üzere kara kara yazıyorum hep,gülücükleri ise sizlerden çalıyorum ama olmuyo böle yoruluyom

tatlim yedim bile
yarin full diyete devam

bak tatlim hani konuya cevap veriyorsun ya, o sayfanin asagsinda coooooook smiley'lervar. fazlasi yaziyor hatta oraya basinca daha cok cikiyor. ve renklendirme
yukarda Baslik yaziyor hemen onun altinda renklendirebiliyorsun. word gibi ayni
ay bilmem anlatabildim mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…