KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

Canım benim bak gördün mü umutsuzluğa kapındığın an azmin seni nasılda mutlu etmeye yetti ve benide çok mutlu etti.Sen hakediyosun emeğinle çabanla iradenle 10 kilo verdin tebrik ediyorum.Seneye kalmadan senin başarı öykümü okuyacağıma eminim.Tebrik ederim canım harikasın Buarada yarım dilim gouda peynirini bırakıp yerine tavuk salamı yediğin gözümden kaçmıo sana okadar çok laf ettilerki iki çeşit peynir yiyosun diye pes ettin artık demiyyy:)

Son düzenleme:
tebrik ederim fıstığım. çok imrendim sana. harikasın

tsk ederim tatlim
sende basarabilirsin, yani ben bile yasardiysam digerler hay hay basarabilir
tembelin tekiyim aslinda ben

evettt pembem umutsuzluga kapilmistim ama bu sabah gercekten coooook mutlu oldum
insallahhhhh canimmm, yilbasina kadar 4-5 kilo daha vermek istiyorumm
hep beraber verecez bu kilolari eminim.
hep sizin sayenizde verdim kilolari hepinize coooook cooooook tsk ederim
evet valla o kadar cok laf ettiler ki sabah kahvaltilarda peyniri görünce yiyesim gelmiyor

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
yarim dilim tavuk salam
yarim domates
2 zeytin
sekersiz cay

Ara: 1 tane portakal ve 1 parca cikolataaaaa (ödülüm)

Aksam yemegi

1 kase alman usulü tavuk corba
1 tahta kasigi bulgur pilav + yogurt
bolca salata

Aksam yemegimi yemedim daha fistiklarim, annem su an mutfakta yemekleri yapiyor
alman usulu tavuk corba böyle oluyor: komple salcasiz, tuzu ve yagi cok cok az. annem havuc felan dogramis icine.
vallah su almanlara hayran kaliyorum corba dedigin salcali felan olur dimi ama, bizim corbalarimiz hep salcali ve az kati olur.
ama almanlarin corbalari sanki su hatta bazen kupanin icine doldurur öyle icerler corbayi

neyse corbayi gecelim bildigniz gibi bugün cok mutluyummmm kilo kaybindan
yarin 10. aralik oluyor, diyete 10.10.2011'de baslamistim.
2 ayda 10 kilo verdim. insallah subat sonuna kadar 10 kilo daha veririm
böyle devam edersem yaza dogru incecik oluyorum insallahh
5-6 kilo daha veriyim o zaman foto koymayi düsünüyorum kizlar.
bu arada annem daha dün ögrendi kac kilo oldugmu, kadin soka ugradi resmen
diyor ki bana: ben seni 70-80 zanederdim, 100 kilo oldugnu bilseydim sana bidaha ekmek vermezdim
fotolari koyunca görürsünüz sizde, 100 kiloyu göstermiyordum gercekten boyum sagolsun (173cm)

hee bu arada bugün 2 kupa yesil cay ve bol bol su ictim (ne kadar bilmiyorum ama)
veeeee 1 parca cikolata yedimmmm gördügnüz gibi hic pisman degilim cunku diyete basladigimda 10 kilo verirsem kendimi 1 parca cikola ödüllendircem diyordum

kizlar az önce tartildim veeeeeeeeeeeeeeeeee 1 kilo yine gitmis

18.11.2011 93.8 kilo

25.11.2011 92.8 kilo

29.11.2011 92.2 kilo

02.12.2011 91.8 kilo

09.12.2011 90.8 kilo

INANAMIYORUMMMM 10 KILO VERDIMMMM
canımmmm çok sevindim 800 gramı aşmışsın bu hafta 1 kilo gitmiş tebrikler darısı banaa

kalbiiiim süpersin
Benimde bu sabah 2 kg eksik geldi.
Bakalım yaza kadar çıtır olabilcez mi
,sevgi melegi senide tebrik ederim canım kilom fazla çıkıyor diye dert yanıyordun bak 2 kilo gitmiş negüzel
bende sabırsızlıkla bekiyorum fotolarını
bir 10 kilo bende versem 1 ayım dolmak üzere inşallah önümüzdeki 1 ayın sonundada yani 14 ocakda bende 10 kilo vermiş olurum ve böylece 62 olurum ozaman bede fotomu koyarım
menünde çok güzel bizde bıraksak şu salçayı

sadiyemmm tsk ederim tatlim darisi senin basina
kiz sen zaten verirsin o kadar cok spor yapiyorsun
koyalim vallah hep beraber fotolari

Tebrikler;diyette karşılaşılan en büyük sorun istikrar..Umarım dilediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın

tsk ederim canim
amin insallahh

Selam Kizlar yorumlarin hepsini okumadim ara ara okudum. Kalbimellerinde harika kilo vermissin yaaa vallaaa 40 bin kere masalllahhh darisi basima insallahh (
Kendimi bir düzene sokamiyorum bir türlü Spor salonuna basladim yaklasik 3 hafta olcak her 2 günde bi gidiyom bu hafta onuda aksattim iyice yogundum cünkü hep
Yediklerime bakarsan abur cubur son zamanda ya yolda oluyom ya iste yada okulda. hicbi kahvalti vakti veya ögle vakti evde olmuyom anca aksamlari evdeyim
Fena halde caresizim vallahaa (
Senin icin cok sevindim canim benimde yaza kadar hedefim 30 kg vermek. Bitek kendimi bi düzene sokamiyom iste nezaman ne yicegime, her ay 5 kg versem bayram ederim yavv

canimm cok cok tsk ederim
darisi senin basina ben basardiysam sizler hay hay basarirsiniz, yukardada yazmistim ben normalde tembelin tekiyim
herseyden ye ama az az ye, bende yiyorum herseyi. aksamlari karbonhidrat degil protein yiyorum mesela tavuk, nohut, fasülye, yogurt, et felan. bunlarda hep protein var ve aksamlari yiyebilirsin. tabi bazen kacamaklar oluyor

ben yeni basladigimda her gün 15 dk spor yapiyordum, sonra sonra 10 dk yada 5 dk daha ekledim. kilolar gidince zaten hevesleniyorsun ve daha cok cabaliyorsun. vee en önemlisi buraya her gün menülerini yaz, gercekten kizlar sagolsun cok yardim ediyorlar. burdaki kizlari düsün, onlarda diyet yapiyorlar yalniz degilsin yani. bu cok motive ediyor beni. yalniz olmadigimi biliyorum :) hersey kafada bitiyor zaten, kafanda dank ettimi tamamdir

canım süpersinnn yaaa
hem sağlıkla hem azimle 2 ayda 10 kg

maşallah diyorummm tebrik ediyorumm hayranlıkla takip ediyorumm
darısı başıma diye dua ediyorummm

canım birşey sorucam birde..
boyun 1.73
hedef kilon 60

daha önce hiç 60 kg oldunmu canım,
benimde boyum 1.73 ve bu boya göre 60 çok cılız kalıyo inankii..
ben daha önceki yapmış olduğum bir diyette 63 kg a düşmüştüm ve herkes bana bi hastalığımın olup olmadığını soruyordu...
okadar yani düşün çöp gibiydim nerdeyse..yüzüm gözüm çökmüştü..
ve 2 kg alarak 65 e çıktım tam ideal oydu..

tabi zaten o kilolara geldikçe gidişatına göre dur dersin kendine ama aynı boyda olduğumuz için paylaşmak istedim canım..

canım süpersinnn yaaa
hem sağlıkla hem azimle 2 ayda 10 kg

maşallah diyorummm tebrik ediyorumm hayranlıkla takip ediyorumm
darısı başıma diye dua ediyorummm

tatlim tsk ederim
darisi senin basina

oo bitanem bu ne mutluluk :)
inş başarı öykünü okumakta nasip olur

sevgimmm cok mutluyum cidden bugün
insallahh hepimizin basari öyküsünü okuyacazz

yok tatlim ben daha önce hic zayif biri degildim hep kiloluydum
gercektenmi tatlim??:26::26: vallah aslinda önceden 55 kilo hedefimdi ama burdaki arkadaslar cok az dediler o yüzden 60 kilo hedefim oldu artik
ama sen öyle diyorsan öyledir canim..aslinda 65 kiloda iyi bunu söyledigin icin tsk ederim tatlim

boya göre kg orantısı şu şekildedir canım,
boyunun santimetresi kaçsa,kilogramında o rakamdan 10kg eksik olması idealdir.
mesela boyu 1.90 olan biri 80kg olabilir.
bizim boyumuz 1.73 yani kilomuzda 63 ideal.
ama o bile zayıf kalıyo dediğim gibi 65 tam miikemmell

tabi bu genellemedir,kimi insanın kemik ağırlığı fazla oluyo
bakıyosun çok zayıf,orta boylu ama kilosu çok olamaz diyosun..
onlar iri kemikliler sınıfı canım :))

Son düzenleme:
şimdi hemen cetvelini düzenle ve hedefini 65 yaparakkkk
vermen gereken kg 30 dan 25 e düşmüş olsun tatlım

5 kg vermiş oldun bileee

Bende Tembelim ama fitnesse yazildim ve seve seve de gidiyom bu haftabiraz aksattim tek cok yogundum diye :) Sen sporunu nasil yapiyorsun ??
Iste bu protein karbonhidrat felan fistanlari bi cözsemmm :) mesela öglenleri isde ne yicem ?? hic bi fikrim yokdur. Sabahlari kahvalti olarak meyve yiyom mecburen ( Son zamanda bunuda aksattim ha bire girtlak yiyom ) Ama alisigim meyve yemeye yani :)
Off offf 6 ay var 30 kg gitcekk yazin prensesler gibi böyle citir citir olmak istiyom yahuu

tamam tatlim defterime yaziyorum hemen dediklerini tskler

şimdi hemen cetvelini düzenle ve hedefini 65 yaparakkkk
vermen gereken kg 30 dan 25 e düşmüş olsun tatlım

5 kg vermiş oldun bileee

tmm tatlim düzeltirim

tatlim ben normalde her gün 45dk yapiyordum ama son 2 gündür bende yapmiyorum
crosstrainer aldim kendime onun gelmesini bekliyorum, normalde stepaerobic yapiyorum ama bikmaya basliyorum yavas yavas
aletim gelsin o zaman her gün 1 saat yapmayi düsünüyorum (insallah)

senin is yerinde kantin yokmu?? eger yoksa o zaman evden getirebilirsin yemegini, ben calismiyorum ögrenciyim daha bizim kantinde görüyorum cogu kisi evden yemegini getiriyorlar, tupperware'nin icine koyuyorlar (tupperware bilirsiniz herhalde) ve yiyorlar

crosstrainer en etkili aletlerden biri..bende cok kullaniyordum..

Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
yarim dilim tavuk salami
maydonoz, yarim paprika (kirmizi biber)
3 zeytin
sekersiz yesil cay

Ara: yarim elma ve portakal

Aksam yemegi

3 tane lahmacun
bol yesillik ve 2 bardak ayran

kacamagim oldu kizlar gördügnüz gibi
az önce eve geldigimde güzel kokular karsiladi beni, bi girdim mutfaga baktim annem lahmacun yapiyor
annem benim icin kepekli hamur yapmis, yani hamur beyaz degildi kepek unu (türkcesi ne demek bilmiyorum ,kepek unu olsun) kullanmis.
bide kiymaya cok az yag koymus. light lahmacun yapmis annem yani

aslina 2 tane yicektim ama dayanamadim 1 tane daha yedim
2 günden ber sporuda biraktim hic yapasim gelmiyor vallah biktim stepaerobicten
su aletim biran önce gelse ve kurtulsam

oyy oyy oyy
lahmacunnnmuuuu

günlerdir kokusu burnumda o lahmacunun biliyonmu sennnn
afiyet olsun canım ama 3 tane yiyerek abartmışsın sanki :18:
şimdi hemen açıyorsun müziğiii
hiç birşey yapmıyorsan bile yerinde oyna zıpla hareket yap
hadi haddiiii üşenmek yokk
yerken iyidi güzeldi şimdi hareket vaktiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…