tabiki koydum ben insanların günahına giremem öyle bir insan değilim acı çekerim ama öyle bir teklifi kabul etmemhadi tamam ediniz sartını kabul ettiniz
peki kendinizi evleneceği kızın yerine koydunuz mu ?
Yuva bozan m....es diye anılırsınız bu kadar ayaklar altına aldırmayın gururunuzu serefinizi onurunuzu haysiyetinizi.
Daha ne diyim ???
hakkaten haklısınız şuan nefret ettim ondanNasıl bir cürettir bu anlamadım. Size nasıl böyle bir teklif yapabilir? Terbiyesizliğin dik alası.
ben herşeyin farkındayım zaten o yüzden kabul etmedim etmemde asla ve asla.Sizi kullanmak istediğini açıkca dile getirmiş daha ne desin ki?
Şeytan oyalıyordur seni sakın taviz verme gitsin evlensin ne demek ev açarım metres mi sanmış seni ahlaksız herif nasıl bir tekliftir bu ya sen Allaha daha sırtını aklına o geldikçe başka şeylerle uğraş unutmaya çalışbir işim var çok şükür o sayede ayaktayım.en çok pişmanlığım onunla birlikte oldum kaç kere ona inandım ona yanıyorum ve allahtan af dileyemiyorum utanıyorum çünkü her defasında pişman oldum allahtan af diledim yine gittim ona
Ben onunla bütün bağlantımı kopardımŞeytan oyalıyordur seni sakın taviz verme gitsin evlensin ne demek ev açarım metres mi sanmış seni ahlaksız herif nasıl bir tekliftir bu ya sen Allaha daha sırtını aklına o geldikçe başka şeylerle uğraş unutmaya çalış
Evt çok etrafta.Böyleleri cok yazık o evlendikleru gencecik kızlara
Yani seni seven başkasıyla evlenmez. Kuma olarak kullanacak açıkça. Eğer gerçekten seni seviyosa o kıza da yazık değil mi yani? Belki de onu da ailesi zorla evlendiriyo. Kızı kullanıp atacak mı yani? Off offf adam 2 kadını da kullanacak açık açık ve siz de kabulleneceksiniz... Çok üzüldüm bu zihniyete. Size değer vermeyen bu yaratığı en kısa zamanda unutursunuz inşallah.
Bu adam korkağın teki hatta daha ağır kelimeler de hakediyor durduk yere ceza almak istemiyorum. Bu mantık ta bir adamı bir insan neden sever onuda anlayamıyorum. Evlendiği kadına yazık değilmi. Size yazık değil mi. O kadınla olacak çocuklarına. Sizle evlenmek falan istemiyor eğer istese idi ben evleneceğim insanı kendim seçerim diyip çıkabilmeli adam dediğinmerhaba arkadaşlar;
ben uzun zman önce bi evlilik yaşadım ve ayrıldım.dha sonra biri çıktı karşıma birbirimizi sevdik aama ailesi annesi istemedi beni hiç gçrüşmedim annesiyle ama onun söylediği kadarıyla istemediklerini biliorm.biraz tutucu bir ailesi var.
evlendirmek istiyolar onu.oda ailesini kıramıyor evlenecek ama bendnde vazgeçmiyor.bana sen hayatımda hep ilk kalacaksın benim evliliğim formalite olacak sanada ev açıcam biz ayrılmayalım dedi.tabiki ben bu teklifi kabul etmedim etmemde.
ama onu unutamıyorum şuan görüşmüyoruz ayrıldık ama unutmıyorum ne yapıcam.ben doğru karar verdiğime inanıyorum onu terketmekle böyle iki arada bir deede kalanınız vvarmı
host ! kopek.
Seviyosam bile bu cumleden sonra tanimam bu adami.
Yedegim ol demis resmen.
merhaba arkadaşlar;
ben uzun zman önce bi evlilik yaşadım ve ayrıldım.dha sonra biri çıktı karşıma birbirimizi sevdik aama ailesi annesi istemedi beni hiç gçrüşmedim annesiyle ama onun söylediği kadarıyla istemediklerini biliorm.biraz tutucu bir ailesi var.
evlendirmek istiyolar onu.oda ailesini kıramıyor evlenecek ama bendnde vazgeçmiyor.bana sen hayatımda hep ilk kalacaksın benim evliliğim formalite olacak sanada ev açıcam biz ayrılmayalım dedi.tabiki ben bu teklifi kabul etmedim etmemde.
ama onu unutamıyorum şuan görüşmüyoruz ayrıldık ama unutmıyorum ne yapıcam.ben doğru karar verdiğime inanıyorum onu terketmekle böyle iki arada bir deede kalanınız vvarmı