kalbime söz geçirmek için desteğe ihtiyacım var

Nasıl bir cürettir bu anlamadım. Size nasıl böyle bir teklif yapabilir? Terbiyesizliğin dik alası.

tabiki koydum ben insanların günahına giremem öyle bir insan değilim acı çekerim ama öyle bir teklifi kabul etmem

Sizi kullanmak istediğini açıkca dile getirmiş daha ne desin ki?
ben herşeyin farkındayım zaten o yüzden kabul etmedim etmemde asla ve asla.
ama o bırakmıyordu sürekli ayrılıyordum ama o arıyordu en sonunda tepkimi gayet net dile getirdim
o yüzden artık aramaz.
böyle birşey bana yakışmaz dedim oda aptal değil anlamıştır

Şeytan oyalıyordur seni sakın taviz verme gitsin evlensin ne demek ev açarım metres mi sanmış seni ahlaksız herif nasıl bir tekliftir bu ya sen Allaha daha sırtını aklına o geldikçe başka şeylerle uğraş unutmaya çalış

Ben onunla bütün bağlantımı kopardım
Asla öyle birşeyikabul etmeyeceğimide söyledim
gercekten seven bırakmazdı zaten aile mutlaka affederdi et tırnaktan ayrılmaz ama ailesiylede kötü olmasını zaten istemem
Şimdi tek pişmanlığım en başından bilip bitirseydim ve onunla birlikte olmasaydım

Böyleleri cok yazık o evlendikleru gencecik kızlara
Evt çok etrafta.
Ben zorla evlendirme diye bişeye inanmıyorum heleki erkek çocuğuna.
bana ailem kabul etmiyor seni ama ettirrne kadar aşkımdan vazgeömem başkasıylada yapamam deseydi ben beklerdim ama bana başka bir hayat sundu.ben böyle bir durumu ne kendime yakıştırabilirim nede evleneceği kızın günahına girebilirim asla yapamam.
buraya konu açmamın sebebi doğru yaptığıma inanıyorum ben sadece belki şeytan vesvese yapıyo bana güç almak istiyorum

host ! kopek.
Seviyosam bile bu cumleden sonra tanimam bu adami.
Yedegim ol demis resmen.

Zorla evlenmesi fikri uydurma gibi geldi hadi inandık diyelim, size yeni ev açma cesaretini gösteren adam- diğer kızla evlenmem diyebilme cesaretini gösteremiyor pes. Sevgisi zamanla size karşı sönünce çocuklarımın anasıdır diye nikahlı karısına giderse ilerde, zamanınıza yazık edeceğini nasıl düşünmez seven insan.. Sadece nefsi bir sevgi bu , sil gitsin. Allah yolunuzu açık etsin

Bu adam korkağın teki hatta daha ağır kelimeler de hakediyor durduk yere ceza almak istemiyorum. Bu mantık ta bir adamı bir insan neden sever onuda anlayamıyorum. Evlendiği kadına yazık değilmi. Size yazık değil mi. O kadınla olacak çocuklarına. Sizle evlenmek falan istemiyor eğer istese idi ben evleneceğim insanı kendim seçerim diyip çıkabilmeli adam dediğin

Herkes yetişkin bir birey. Belli yaşına gelmiş bir adam bu cümleyi kuramaz. Ne kadar ailesi olursa olsun seviyorsa aşkının peşinden gidecek. Sonuçta kendi aklı var dimi. Ne demek sana da ev açacak terbiyesiz, haysiyetsiz, pislik herif. Yazık onunla evlenecek insana bunun vebali oooo nerde verecek. Siz kararinizda emin olun ve şunu da deyim eğer sizi sevseydi böyle ahlaksız bir teklifte bulunmak yerine Size sahip çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…