sen yapamazsın ben yaparım ben erkeğim diyor.bnu denedim yani söyledimsizde ona bende formalıteden evlenıcem ama sanada gelicem diyin bakalım o zaman napıcak
o zaman onun erkekliğine tükürsen yapamazsın ben yaparım ben erkeğim diyor.bnu denedim yani söyledim
evet ailemi silemiyorum üzemem onları ama sendend vazgeçemem diyr.Ailesine bile lafını geçiremiyen adamı erkekten sayıp hatırlamaya devam ettiğini her günün ziyan..
be zaten böyle bir günaha giremem karşımdaki insanın bedduaından korkarım olmaz yapmam öyle birşey.Yani seni seven başkasıyla evlenmez. Kuma olarak kullanacak açıkça. Eğer gerçekten seni seviyosa o kıza da yazık değil mi yani? Belki de onu da ailesi zorla evlendiriyo. Kızı kullanıp atacak mı yani? Off offf adam 2 kadını da kullanacak açık açık ve siz de kabulleneceksiniz... Çok üzüldüm bu zihniyete. Size değer vermeyen bu yaratığı en kısa zamanda unutursunuz inşallah.
bir işim var çok şükür o sayede ayaktayım.en çok pişmanlığım onunla birlikte oldum kaç kere ona inandım ona yanıyorum ve allahtan af dileyemiyorum utanıyorum çünkü her defasında pişman oldum allahtan af diledim yine gittim onaArkadasim belli bir sure aci ceker unutursun oadam afedersin şerefs.....in teki sakin onunla gorusme cok dogru karar almissin daha kimler cikar karsina evlilik icin ben senin yerinde olsam bir mesgale bir iş bularak kafami dagitmaya calisirim
Arkadasim tovbe kapisi her zaman aciktir sakin ben cok gunahkarim deyip koyverme kendini cunku umitsizlik de gunahtir olan olmus bak ne guzel işin de var bir an once onu unutmaya calisbir işim var çok şükür o sayede ayaktayım.en çok pişmanlığım onunla birlikte oldum kaç kere ona inandım ona yanıyorum ve allahtan af dileyemiyorum utanıyorum çünkü her defasında pişman oldum allahtan af diledim yine gittim ona
seni sevmeseydim kandırırdım bir gün evlenir giderdim diyor ama seviyorum yalan söyleyemem ailem seni istemiyor bende onları çiğneyemem ama senden ayrılmak istemiyorum diyorarkadaşlar söylenecek söz bırakmamış çoğu doğru söylüyor
ha adamın bi tek doğru hareketi var en azından dürüst davranmış başınıza gelecekleri söylemiş
kimse seni zorla evlendirmez diyorm kim kime zorla ne yaptırır diyorum annenm babam ağlıyor tek umutları benim diorAilesinin dindar olduğunu söyleyip seni dışlıyo hem de seninle istediği gibi gönül eğlendiriyo. Peki ailesi bunu duysa ne yapar? Ayy çok sinirimi bozdu insanlıktan nasibini alamamış şey. Allah yardımcınız olsun.