kalbime söz geçirmek için desteğe ihtiyacım var

seni sevmeseydim kandırırdım bir gün evlenir giderdim diyor ama seviyorum yalan söyleyemem ailem seni istemiyor bende onları çiğneyemem ama senden ayrılmak istemiyorum diyor
ozaman başkasıyla evlenmeyecek bu kadar basit, silah dayamıyorlardır heralde,
bi yandanda topluma karşı sanki kendini aklama çabası gibi geldi bana

ozaman başkasıyla evlenmeyecek bu kadar basit, silah dayamıyorlardır heralde,
bi yandanda topluma karşı sanki kendini aklama çabası gibi geldi bana
evet bende öyle iyorum zorla hiç birşey olmaz
ama ailesi sanırım ağır laflarda ediormuş kaldıramıyormuş
evlenmek zorundayım diyor.
istersen sen gel konuş ailemle dedi bende ben kötü bişey yapmadım neden kendimi kabl ettireyim dedim ben konuşmam dedim.
zamanla unutucam şimdi yeni olduğu içi bir alışılmışlık var

evet bende öyle iyorum zorla hiç birşey olmaz
ama ailesi sanırım ağır laflarda ediormuş kaldıramıyormuş
evlenmek zorundayım diyor.
istersen sen gel konuş ailemle dedi bende ben kötü bişey yapmadım neden kendimi kabl ettireyim dedim ben konuşmam dedim.
zamanla unutucam şimdi yeni olduğu içi bir alışılmışlık var
son cümleniz özet , tamda yapmanız gereken bu işte

Kafan niye karisik a rkadasim ne demek sana ayri ev acacagim buradaherkes hemfikir evlenmek senin de hakkin ya seni ne duruma dusurmek istemis farkinda degil misin hala iyiniyetli mi bilemiyorum demissin degil kardesim degil dunyaya birkez geliyorsun onundeki gunleri kurtarmaya bak

iyi niyetlimi değilmi bilmiyorum ama kafam çok karışık

kafanız karışık olmasın, sizi toplum önünde ne duruma düşürecek farkındasınız değil mi?
diyelim ki, kalbinize söz geçiremediniz, anası babası karısı öğrenince neler olur, şimdi istemeyen o tutucu aile o zaman neler yapar.
değer mi hiç?

Kafan niye karisik a rkadasim ne demek sana ayri ev acacagim buradaherkes hemfikir evlenmek senin de hakkin ya seni ne duruma dusurmek istemis farkinda degil misin hala iyiniyetli mi bilemiyorum demissin degil kardesim degil dunyaya birkez geliyorsun onundeki gunleri kurtarmaya bak[/QUOT
evet farkındayım beni metresi yapmak istiyor.
benim için böyle birşey imkasızında ötesinde olmayacak bişy
alacağı karım diyeceği kişinin günahınada giremem

daha önce oda evlilik yapmışmı. sen evlenip ayrıldın diye kendine layık görmüyordur bence. genelde türk yapısına aykırıdır bu gibi şeyler. ve en nefret ettigim konulardan biridir. hiç başlarına gelmicekmiş gibi konusurlar. Allah öyle insanları bildigi gibi yapsın

Size hangi gözle bakiyor farkindamisiniz? Sizi ne yerine koyur apacik ortada ben yazmayim simdi... Sirf bu neden bile sogumaniza yeterli olmali...:KK14:

daha önce oda evlilik yapmışmı. sen evlenip ayrıldın diye kendine layık görmüyordur bence. genelde türk yapısına aykırıdır bu gibi şeyler. ve en nefret ettigim konulardan biridir. hiç başlarına gelmicekmiş gibi konusurlar. Allah öyle insanları bildigi gibi yapsın
hayır hiç evlenmemiş ama benim için sorun değil ben kabul edebilirim ama ailem karşı onlara karşı gelemem diyor

Formaliteden evleniyim sana da ev açıcam dediği tek kişi siz olmayabilirsiniz. evlendikten sonra karısını rahatlıkla aldatabilcek birisini bu kadar kafaya takmaya gerek yok bence

merhaba arkadaşlar;
ben uzun zman önce bi evlilik yaşadım ve ayrıldım.dha sonra biri çıktı karşıma birbirimizi sevdik aama ailesi annesi istemedi beni hiç gçrüşmedim annesiyle ama onun söylediği kadarıyla istemediklerini biliorm.biraz tutucu bir ailesi var.
evlendirmek istiyolar onu.oda ailesini kıramıyor evlenecek ama bendnde vazgeçmiyor.bana sen hayatımda hep ilk kalacaksın benim evliliğim formalite olacak sanada ev açıcam biz ayrılmayalım dedi.tabiki ben bu teklifi kabul etmedim etmemde.
ama onu unutamıyorum şuan görüşmüyoruz ayrıldık ama unutmıyorum ne yapıcam.ben doğru karar verdiğime inanıyorum onu terketmekle böyle iki arada bir deede kalanınız vvarmı

Yani sen o muhafazakar aileye NE KADAR AYKIRISIN Kİ PUB TA MI ÇALIŞIYORSUN? GECE HAYATINDA MI DOLANIYORSUN? O sevdiğin adam ( adam kelimesi için afedersin ) seni seviyorsa ailesine seni kabul ettire miyor mu? ne demek ailesini kıramıyor ama sana metres hayatı sunuyor ve sen de ay ben neyapayım diyorsun? san diyor ki anca metersim olursun? sen daha niye seviyorum diyorsun? YAHU KENDİNİZE ÖZ SAYGINIZ OLSUN KADINLAR KENDİNİZİ İT YERİNE KOYMAYIN KOYDURTMAYIN. SİZ KENDİNİZE DEĞER VERİN Kİ KARŞINIZDAKİ ADAM DA SİZE KIYMET VERSİN.

merhaba arkadaşlar;
ben uzun zman önce bi evlilik yaşadım ve ayrıldım.dha sonra biri çıktı karşıma birbirimizi sevdik aama ailesi annesi istemedi beni hiç gçrüşmedim annesiyle ama onun söylediği kadarıyla istemediklerini biliorm.biraz tutucu bir ailesi var.
evlendirmek istiyolar onu.oda ailesini kıramıyor evlenecek ama bendnde vazgeçmiyor.bana sen hayatımda hep ilk kalacaksın benim evliliğim formalite olacak sanada ev açıcam biz ayrılmayalım dedi.tabiki ben bu teklifi kabul etmedim etmemde.
ama onu unutamıyorum şuan görüşmüyoruz ayrıldık ama unutmıyorum ne yapıcam.ben doğru karar verdiğime inanıyorum onu terketmekle böyle iki arada bir deede kalanınız vvarmı
Canım senle aynı durumda kaldım.benimde ailem istemedi onu.onunla baya savas verdik bu konuda ama baktım artık olmuyor.ayrıldık desem yalan olur ayrılamadık desem yalan..

Öylece arada kaldık.ailesi birini bulduğunda görüşeyim mecburum yasım geciyor diyor .ve ailesi inanılmaz baskı yapıyor koca adama bağırıp cağırıyorlar.annesi ve ailesiyle hepsiyle tanıştım.beni cok seviyorlar ama ya gel biz düğün yapalım yada bırak artık bizimkini diyorlar..onlar da haklı.biri cıkıcak evlenicek diye aklım cıkıyor...ama böyle de gitmez.o da 35 yasında .yasıtlarının boyu kadar cocuğu var.
cocuk cok seviyor ,ne zaman olucak ne zaman diyp duruyor.kendinden kac yas küçük yeğenleri bile evlendi.cocukları var.

Beni seviyor ama evlenemiyoruz yapacak bişey yok o kendi ben kendi yoluma gidicez ama aklımız birbirimizde kalıcak..

Ne olucak ne olucak diye kafayı yedik durduk..böylede devam işte...

Konu sahibi zaten kabul etmedim diyor ne üstüne varıyorsunuz..

hadi tamam ediniz sartını kabul ettiniz
peki kendinizi evleneceği kızın yerine koydunuz mu ?
Yuva bozan m....es diye anılırsınız bu kadar ayaklar altına aldırmayın gururunuzu serefinizi onurunuzu haysiyetinizi.
Daha ne diyim ???

X