- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
Ailesinin dindar olduğunu söyleyip seni dışlıyo hem de diği gibi gönül eğlendiriyo. Peki ailesi bunu duysa ne yapar? Ayy çok sinirimi bozdu insanlıktan nasibini alamamış şey .
..................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailesinin dindar olduğunu söyleyip seni dışlıyo hem de diği gibi gönül eğlendiriyo. Peki ailesi bunu duysa ne yapar? Ayy çok sinirimi bozdu insanlıktan nasibini alamamış şey .
..................
ozaman başkasıyla evlenmeyecek bu kadar basit, silah dayamıyorlardır heralde,seni sevmeseydim kandırırdım bir gün evlenir giderdim diyor ama seviyorum yalan söyleyemem ailem seni istemiyor bende onları çiğneyemem ama senden ayrılmak istemiyorum diyor
evet bende öyle iyorum zorla hiç birşey olmazozaman başkasıyla evlenmeyecek bu kadar basit, silah dayamıyorlardır heralde,
bi yandanda topluma karşı sanki kendini aklama çabası gibi geldi bana
son cümleniz özet , tamda yapmanız gereken bu işteevet bende öyle iyorum zorla hiç birşey olmaz
ama ailesi sanırım ağır laflarda ediormuş kaldıramıyormuş
evlenmek zorundayım diyor.
istersen sen gel konuş ailemle dedi bende ben kötü bişey yapmadım neden kendimi kabl ettireyim dedim ben konuşmam dedim.
zamanla unutucam şimdi yeni olduğu içi bir alışılmışlık var
iyi niyetlimi değilmi bilmiyorum ama kafam çok karışıkGerekirse psikolojik destek alin ama o kişi iyi niyetli degil malesef
hıc dusunme onune bak.. ondan kurtuldugun iyi olmusss
iyi niyetlimi değilmi bilmiyorum ama kafam çok karışık
Kafan niye karisik a rkadasim ne demek sana ayri ev acacagim buradaherkes hemfikir evlenmek senin de hakkin ya seni ne duruma dusurmek istemis farkinda degil misin hala iyiniyetli mi bilemiyorum demissin degil kardesim degil dunyaya birkez geliyorsun onundeki gunleri kurtarmaya bak[/QUOT
evet farkındayım beni metresi yapmak istiyor.
benim için böyle birşey imkasızında ötesinde olmayacak bişy
alacağı karım diyeceği kişinin günahınada giremem
hayır hiç evlenmemiş ama benim için sorun değil ben kabul edebilirim ama ailem karşı onlara karşı gelemem diyordaha önce oda evlilik yapmışmı. sen evlenip ayrıldın diye kendine layık görmüyordur bence. genelde türk yapısına aykırıdır bu gibi şeyler. ve en nefret ettigim konulardan biridir. hiç başlarına gelmicekmiş gibi konusurlar. Allah öyle insanları bildigi gibi yapsın
merhaba arkadaşlar;
ben uzun zman önce bi evlilik yaşadım ve ayrıldım.dha sonra biri çıktı karşıma birbirimizi sevdik aama ailesi annesi istemedi beni hiç gçrüşmedim annesiyle ama onun söylediği kadarıyla istemediklerini biliorm.biraz tutucu bir ailesi var.
evlendirmek istiyolar onu.oda ailesini kıramıyor evlenecek ama bendnde vazgeçmiyor.bana sen hayatımda hep ilk kalacaksın benim evliliğim formalite olacak sanada ev açıcam biz ayrılmayalım dedi.tabiki ben bu teklifi kabul etmedim etmemde.
ama onu unutamıyorum şuan görüşmüyoruz ayrıldık ama unutmıyorum ne yapıcam.ben doğru karar verdiğime inanıyorum onu terketmekle böyle iki arada bir deede kalanınız vvarmı
Canım senle aynı durumda kaldım.benimde ailem istemedi onu.onunla baya savas verdik bu konuda ama baktım artık olmuyor.ayrıldık desem yalan olur ayrılamadık desem yalan..merhaba arkadaşlar;
ben uzun zman önce bi evlilik yaşadım ve ayrıldım.dha sonra biri çıktı karşıma birbirimizi sevdik aama ailesi annesi istemedi beni hiç gçrüşmedim annesiyle ama onun söylediği kadarıyla istemediklerini biliorm.biraz tutucu bir ailesi var.
evlendirmek istiyolar onu.oda ailesini kıramıyor evlenecek ama bendnde vazgeçmiyor.bana sen hayatımda hep ilk kalacaksın benim evliliğim formalite olacak sanada ev açıcam biz ayrılmayalım dedi.tabiki ben bu teklifi kabul etmedim etmemde.
ama onu unutamıyorum şuan görüşmüyoruz ayrıldık ama unutmıyorum ne yapıcam.ben doğru karar verdiğime inanıyorum onu terketmekle böyle iki arada bir deede kalanınız vvarmı