kalbime söz geçirmek için desteğe ihtiyacım var

benim evliliğim formalite olacak sanada ev açıcam

Şu cümleyi duyduktan sonra nasıl hala "ama kalbim" diyebiliyorsunuz, gerçekten anlamıyorum.
Aşk, bir kişiyi kafanda yarattığın abartılı , gerçekte olmayan özelliklerini sevmek bir nevi, yani adamdan bu lafı duyduktan sonra bütün bu imge parçalanmış oluyor buna rağmen mi hala "ama kalbim " nasıl oluyor anlamıyorum.
Öz saygı kısmına girmiyorum bile.

Ondan sonra yeni evliyim neden aldatıldım deniyo. Adamlar baştan programlı aldatmaya yenisi eskisi olmuyo bu işin hep diyoruz karakter meselesi bu. Bu konu da kısmen kanıt olmuş.

Konuya gelince arkadaşım uzak dur sevgilin hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor. Yarın bir gün tekmeyi yediğinle kalırsın.

host ! kopek.
Seviyosam bile bu cumleden sonra tanimam bu adami.
Yedegim ol demis resmen.
başlarda kızmadım ona ama buraya yazdıktan sonra yorumlardan sonra dank etti kafamam hiç bu açıdan düşünmedim aşk belki kör etmişti beni
şimdiyse tamamen sildim onu dün gece beni aramış gece 2 de
ama artık bitti

EVET BU ÇOK KÖTÜ BİR DURUM BENDE KABUL EDEMEM BÖYLE BİRŞEYİ.KABUL ETTİĞİMİ FARZSAYSAM BİLEMEM YARIN ÖBÜRGÜN ARIM ÇOCUKLARIM DER VE BANA TEKMEYİ ATA OLAN BANA OLUR

Aynen öyle. Bak hemen dogrusunu bulmussun. Sakin kendine yazik etme.
Neler taniyorum ben, aileler istemiyo kizi, adam tepkisini bir koyyuyo öylede
Kabul ediyolarki. Ana kuzulariyla vakit öldürmeyin.

Şu cümleyi duyduktan sonra nasıl hala "ama kalbim" diyebiliyorsunuz, gerçekten anlamıyorum.
Aşk, bir kişiyi kafanda yarattığın abartılı , gerçekte olmayan özelliklerini sevmek bir nevi, yani adamdan bu lafı duyduktan sonra bütün bu imge parçalanmış oluyor buna rağmen mi hala "ama kalbim " nasıl oluyor anlamıyorum.
Öz saygı kısmına girmiyorum bile.
Keşke sözlerle olsaydı her şey çok güzel olurdu =) ama sözlerin iksir etkisi yok. AA bu sözü duydum sevgi bitti gibi bir şey söz konusu değil. Konu Sahibi iliskiyi bitirdiyse bu öz saygıdir.aci çekerek bitirdiyse bu daha büyük öz saygıdir

başlarda kızmadım ona ama buraya yazdıktan sonra yorumlardan sonra dank etti kafamam hiç bu açıdan düşünmedim aşk belki kör etmişti beni
şimdiyse tamamen sildim onu dün gece beni aramış gece 2 de
ama artık bitti

Isabet olur canim en dogrusunu yaparsin.
Asla kendini o seviyeye indirme.
Benimle evlenirmisin der gibi: evlendikten sonra karimi aldaticagim kadin olurmusun??
Tovbe estagfirullah.

Aynen öyle. Bak hemen dogrusunu bulmussun. Sakin kendine yazik etme.
Neler taniyorum ben, aileler istemiyo kizi, adam tepkisini bir koyyuyo öylede
Kabul ediyolarki. Ana kuzulariyla vakit öldürmeyin.
ben anlamıyorum babasının ağzı çok bozukmuş çok laf sölüyormuş kaldıramıyormuş
paket yapıp gönderecekmiş onu öyle diyormuş
evlemk istemediğimi bir başkasıyla söyledim ama laf sölüyolar diyo.ancak evi terk edicem diyor istiyomusun terketmemi diyor öyle birşey istemeyeceğimi biliyor
seven insan ne olursa olsun sevgisinin arkasında durur

Keşke sözlerle olsaydı her şey çok güzel olurdu =) ama sözlerin iksir etkisi yok. AA bu sözü duydum sevgi bitti gibi bir şey söz konusu değil. Konu Sahibi iliskiyi bitirdiyse bu öz saygıdir.aci çekerek bitirdiyse bu daha büyük öz saygıdir
evet sevgi bitmiyor ama gerçekleri başkalarının gözünden görebiliyor insan.bazen gözümüz kör olabiliyor gerçekleri görüp doğru kararlar veremiyoruz.gerçekleri göremiyoruz
ama insanlardan destek alınca anlayabiliyoruz.
sevgim var evet ama bana verdiği değeri anlayınca yavaş yavaş diniyor o kabaran sevgi.
hala sevip acı çekiyorum ama olmayacak birşey.ne ben alacağı kızın günahına girebilrim nede ben kendime bu durumu yakıştırırım olmaz

yani kısaca ben evleniyorum sen de metresim ol demiş sen de kabul etmemişsin. doğru olanı yapmışsın cnım

merhaba arkadaşlar;
ben uzun zman önce bi evlilik yaşadım ve ayrıldım.dha sonra biri çıktı karşıma birbirimizi sevdik aama ailesi annesi istemedi beni hiç gçrüşmedim annesiyle ama onun söylediği kadarıyla istemediklerini biliorm.biraz tutucu bir ailesi var.
evlendirmek istiyolar onu.oda ailesini kıramıyor evlenecek ama bendnde vazgeçmiyor.bana sen hayatımda hep ilk kalacaksın benim evliliğim formalite olacak sanada ev açıcam biz ayrılmayalım dedi.tabiki ben bu teklifi kabul etmedim etmemde.
ama onu unutamıyorum şuan görüşmüyoruz ayrıldık ama unutmıyorum ne yapıcam.ben doğru karar verdiğime inanıyorum onu terketmekle böyle iki arada bir deede kalanınız vvarmı
tabiki de unutucaksın..

Millet tek eve bakamiyor
adam masallah iki evi idare edicek
para var heralde.
boyle bir hayati kendine yakistiriyorsan
yasa .basindan evlilikte gecmis cahil bir kiz degilsin ne yasiyorsan bilincindesin..

merhaba arkadaşlar;
ben uzun zman önce bi evlilik yaşadım ve ayrıldım.dha sonra biri çıktı karşıma birbirimizi sevdik aama ailesi annesi istemedi beni hiç gçrüşmedim annesiyle ama onun söylediği kadarıyla istemediklerini biliorm.biraz tutucu bir ailesi var.
evlendirmek istiyolar onu.oda ailesini kıramıyor evlenecek ama bendnde vazgeçmiyor.bana sen hayatımda hep ilk kalacaksın benim evliliğim formalite olacak sanada ev açıcam biz ayrılmayalım dedi.tabiki ben bu teklifi kabul etmedim etmemde.
ama onu unutamıyorum şuan görüşmüyoruz ayrıldık ama unutmıyorum ne yapıcam.ben doğru karar verdiğime inanıyorum onu terketmekle böyle iki arada bir deede kalanınız vvarmı
yaa böyle birşeyi teklif edebilen birkarakteri lütfen unutabilin ya
şuna bakın sevginize değmez yazık..

kimse kimseyi zorla evlendiremez.
bi arkadaşım vardı erkek arkadaşıyla birlikte yaşadılar felan,
adam demiş bizimkiler bana kız buldu evlenmek zorundayım istersen sende evlen,
yılda belirli günler seçelim birlikte olalım diye..

X