kalbimdeki ağrı

Aşı oldular mı .. siz aşı oldunuz mu ? Araştırma Hastanesi'ne gidin orda daha iyi bakıyorlar

Çok tşk ederim. hamile değilim, o kısmı yanlış anlamışsınız sanırım:)

babam ve abim covid döneminden önce vefat ettiler, ben 3 tane aşı oldum.
Aşıyla bağlantılı değil onlarınki o zaman .. her ağrı uyuşma kalp olmadığı gibi belirti sadece ağrı ve uyuşma da olmuyor benimde dayım kalp krizinden vefat etti onda mide ağrısı olarak belirti vermiş meğer kimse anlamamış.. sendeki panik atak da olabilir öncelikle tek doktorda kalma kalp olup olmadığını sadece muayeneyle anlayamazlar EKG ye girdin mi kan tahlili yapıldı mı mesela?

Yorumlara bakmadan yanıt veriyorum. Hepsini okumaya zamanım olmadığından. Öncelikle çok sabır diliyorum size. Kızkardeşimi kaybetmiş biri olarak çok iyi anlıyorum acınızı. Yas sürecinde iseniz (yakın zamanda mi vefat ettiler?) Ondan olabilir ağrı. Ancak ihmal etmeyin. bir doktora daha gidin. Tek doktorla yetinmeyin. Onun göremediği bir durumu başkası farkedebilir.

kardeşim ilk önce başın sağolsun... bütün ölmüşlerine Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun....

canım bende 2017 senesinde ani kalp krizi ile abimi kaybettim. Annem mahvoldu . sürekli hastalandı kendini tamamen bıraktı. ben ve kardeslerim üzüntümüzü yaşamadık annemi ayakta tutmak için..... derken 10 ay 2 gün sonra annem hayatını kaybetti uykusunda kalpten .... annemi uyandırmaya gittiğimde ölmüştü. ben travma yaşadım annemden sonra gerçeklik algımı kaybettim sürekli kalbimi tutuyordum. annemin ölümünü kimseyle konuşmadım. geceleri uyumadım. doktorlara gittim sağlıklıyım şükür.... yaşadığım travma sonrası stres bozukluğu idi. doktor bunu tedavi etmem gerektiğini söyledi ben antidepresan eşliğinde psikolojik destek terapi aldım. uzun süre sonra da bu olayları aşmam içinde emdr tedavisi gördüm. daha iyiye gidiyorum.
seninki de büyük ihtimalle stres bozukluğuna bağlı olabilir. sana tavsiyem bir kardiyoloji tavsiyesi al o da aynı şeyleri söylerse muhakkak psikiyatri desteği al....

Şikayetleriniz psikolojik muhtemelen doktor bir sey görmediğine göre fakat kalpte genetik önemlidir. Her sabah güne limonlu su icerek baslayin, mumkunse yuruyus hep hayatinizda olsun kaniniz koyu olmazsa risk en aza inicektir. Anksiyete başlamis olabilir sizde yasadiklariniz kolay degil bu yuzden yardim alabilirsiniz fakat size tavsiyem soyle dusunun belirti gordugunuzde doktora hemen gitme imkani var ambulans var. Çaresi var çözümü var he ecel geldiyse hastaneden cikmasan yine çare yok bu yuzden kendini dusunerek yorma. Aklina cok dustugu zaman komedi filmleri, kitap falan oku dram olmasin

Canım benim annemde de kalp romatizması var. Bende de çok çarpıntı falan oluyo omzum ağrıyor hatta bazen. O nedenle hemen kardiyolojiye gittim. Ultrasonda bişey yok dedi kan ve idrar tahlili istedi. Enfeksiyon değerin yüksek dedi. 1 ay sonra yine gel dedi yine yüksek çıkarsa penisilin başlatcaz dedi. Bakalım. Sende tahlil yapman gerek bence

C Canangul133 işte kastettiğim buydu. Yukarıdaki yorum yas sürecinde olan birinin yaşadığı bir durumu anlatıyor. Siz de ağrınızı psikolojik olarak hissediyor olabilirsiniz. Ama lütfen yine de gidin bir başka doktora..

Özel hastaneye gitmesen bile başka Bi doktora tekrar randevu al bu doktor pek ilgilenmemiş. özellikle araştırma hastaneleri gayet inceliyorlar bir de ailedeki riski de anlat daha çok ciddiye alsınlar. Başın sağolsun kayıpların için. Allah rahmet eylesin.

sadece 15-20 saniye ultrasyon ile bakıldı.

Allah rahmet eylesin inşallah
Aşı olmuşlar mıydı corona aşısı

canim basin sagolsun benimde bir tanidigimin yakinlari bu sekilde vefat etti arka arkaya. once babanne vefat etti. 1 ay ya gecti gecmedi babasi 56 yasinda sanirim genc kalp krizi vefat etti. sonra yine 2 ay falan gecti enistesi kanserdi o vefat etti. ve sonra erkek kardesi daha 36 yasindaydi kalp krizi gecirip vefat etti. hepsi o 1 sene hatta 10 ay icinde oldu. insan duyunca bile sasirir biz şok olmustuk

Bir doktora daha görürünun ne olur ne olmaz belki psikolojiktirde ama görünmekte fayda var.bizim bir tanıdıkta gece acile gitti ekg de bişey yok deyip göndermişlerdi sabahı kalp krizinden vefat etti((

Hicbirseyin yoksa dahi, psikolojik bir sorun da olsa tedavi olunması gerekir. Ilerde daha büyük sıkıntılar çıkabilir psikolojik olarak kastediyorum. Erkekler rahat takılır, aynı sorun onda olsa ne yapardı diye sormak lazım. Başka bir dr görün derim.

Öncelikle başınız sağ olsun ve geçmiş olsun. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama koşuyolu kalp ve damar hastanesi var. Eğer yaşadığınız yerde de böyle bi hastane varsa oraya gidebilirsiniz. Eminim daha iyi inceleyip daha iyi bakacaklardır. Psikolojik de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…