Kalbim sizliyor .. yardim lutfen.

Aslinda sok oldu bize de en bastan ayri evlerde devam etseydik belki boyle olmazdi , ama evlenince de boyle olmuyor mu ya ? Ayni evdesin herseyini goruyorsun sonucta boyle bi sebep benim icin arzu kaybettirmezdi ama ona kaybettirdi sanirim . İs kendi isimiz ancak evi ayirabiliriz de evlenince boyle olacak mi diye soru isareti olmadi degil..

Cok haklisiniz .. aklima
Haklisiniz aslinda ama o benim her halimi gordu en guclu halimi de en zayif halimi de gizemim kalmadi sanirim . Aklima surekli haticenin bir videosu donuyor aile olalim gece gece bar bar dolasmayalim dedim diye

destek almaya devam ediyor musunuz? bu konuyu terapistinizle çalışmalısınız

Haklisiniz , ben duygularimi gizleyemiyorum nasil davranmam gerek , yuzumu dusurunce de uzaklasiyor gibi hissediyorum . Konu o ise tam bi aptalim.

Kalbimi dagladin...

Hepimiz öyleyizz kim sevdigi adama sefkat göstermez ki. Hepimiz disarida güclü kadınlarız ama evde kedi gibiyiz. Zaten bir yerde kedi olmakta gerekiyor. Sevdigimizi üzüldüğümüzü söylemekte ve göstermekte hicbir sakınca yok. Ama iste bu lanet erkeklere askından yataklara düstüm deyince sana saygıları kalmıypr.

Ben de tam tersini dusunuyorum , bi insani tanimanin en iyi yolu onla ayni evde yasamak bence . Biz sadece ani bir sekilde birlikte yasadik . Ama gerekcelerinizi anlayabiliyorum.

O zaman evlendikten sonrada bosansın insanlar sırf seks icin evleniliyorsa

Hayir almiyorum , bana hep sen cok iyisin hicborseye ihtiyacin yok mukemmelsin neden duygularini benligini ilaclarla uyusturyorsun dedi ve bende herseyi biraktim .
doğru demiş ilaçları boşverin ama destek alın psikoterapi ile benliğinizi güçlendirin. neden bu kadar kırılgansınız çözün

Surekli birliktesiniz arzulamamsi bana cok normal geldi evliliklerde bir zaman sonra boyle olabiliyor insan 7-24 birlikte oldugu kisiyi nasil arzulasin sizin ozguvensizlik probleminiz zaten var ayrica birine bukadar baglanmak normal degil yarin ayrilabilirsiniz ozaman ne olacak ilac terapi bilmemne dongusunemi gireceksiniz kendiniz icin yasayin birine bukadar baglanmak herseyi baglamak saglikli degil

Evlendikten sonra da sıkılınabilinir yalnız. Çok düz bir bakış açısı.

evlendikten sonra cinsel açıdan mutlu olamasalar daha mı iyi?

Neden bu kadar abartıyorsunuz. Partneriniz duygularını sizin gibi uç seviyelerde yaşamayabilir. Sizi her an arzulamak zorunda değil. Ayrıca birinin ilgisine cinselliğine muhtaç olmadan da yaşayabilirsiniz

Neden bu kadar abartıyorsunuz. Partneriniz duygularını sizin gibi uç seviyelerde yaşamayabilir. Sizi her an arzulamak zorunda değil. Ayrıca birinin ilgisine cinselliğine muhtaç olmadan da yaşayabilirsiniz
Hangisi normal inan bilmiyorum neden herkes benim abarttigimi dusunuyor ki .. ben duygularimi ucta yasiyorum sanirim . Bu geri donsulerinizle sunu goruyorum ben bu sekilde bu adami darliyorum gibi mi hissettiriyorum acaba ..

Fistik burhan da buradaymis .. ah sizlerle bu sekilde tanismak istemezdim . Burhancim durumuma senin bakisini da merak ediyorum ..
Ben benden sıkılınan yeri terkederim. Yeni maceralara atılırım. Çapkın flörtöz olduğum üçün olabilir. Sana da öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…