Mysterious-M Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 628 505 14 Eylül 2023 Konu Sahibi Zubuzucuk #101 Zubuzucuk .!.: Erkek olsaydim da boyle olurdum ya meditasyon gibi zen gibi birsey insanin nasi aklina gelmez anlamiyorum . Hormonal bisi bence Genişletmek için tıkla... Inan bilmiyorum. Belki de kafam dolu oldugu icin midir bilemiyorum ya da monotonlastim mi inan hic ama hic aklima gelmiyor
Zubuzucuk .!.: Erkek olsaydim da boyle olurdum ya meditasyon gibi zen gibi birsey insanin nasi aklina gelmez anlamiyorum . Hormonal bisi bence Genişletmek için tıkla... Inan bilmiyorum. Belki de kafam dolu oldugu icin midir bilemiyorum ya da monotonlastim mi inan hic ama hic aklima gelmiyor
merve68 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2023 40 18 37 14 Eylül 2023 Konu Sahibi Zubuzucuk #102 Liros .!.: SANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sana karşı olup olmadığını soran olmamış SAANNAANEEEEE [/QUOTE oohooo. Vitesi düşürelimmm...sen iyimisin ya, asıl sanane benim yorumumdan,okuma ,bakma çek git Genişletmek için tıkla...
Liros .!.: SANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sana karşı olup olmadığını soran olmamış SAANNAANEEEEE [/QUOTE oohooo. Vitesi düşürelimmm...sen iyimisin ya, asıl sanane benim yorumumdan,okuma ,bakma çek git Genişletmek için tıkla...
Z Zubuzucuk Guru Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 84 133 14 Eylül 2023 Konu Sahibi Zubuzucuk #103 Mervecik-cik .!.: Inan bilmiyorum. Belki de kafam dolu oldugu icin midir bilemiyorum ya da monotonlastim mi inan hic ama hic aklima gelmiyor Genişletmek için tıkla... Monotonluk deme yaraliyim ordan ...
Mervecik-cik .!.: Inan bilmiyorum. Belki de kafam dolu oldugu icin midir bilemiyorum ya da monotonlastim mi inan hic ama hic aklima gelmiyor Genişletmek için tıkla... Monotonluk deme yaraliyim ordan ...
Z Zoet Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2020 242 283 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Zubuzucuk #104 Ben bu yasima geldim, hayatimda kimse bana arzulamiyorum demedi cok cok ilginc. Belkide libidosu yuksek degildir, yada baska yerde gideriyordur.
Ben bu yasima geldim, hayatimda kimse bana arzulamiyorum demedi cok cok ilginc. Belkide libidosu yuksek degildir, yada baska yerde gideriyordur.
Z Zubuzucuk Guru Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 84 133 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Zubuzucuk #105 Zoet .!.: Ben bu yasima geldim, hayatimda kimse bana arzulamiyorum demedi cok cok ilginc. Belkide libidosu yuksek degildir, yada baska yerde gideriyordur. Genişletmek için tıkla... Konuyu okudunuz mu , baska yerde giderdigini dusunmuyorum .
Zoet .!.: Ben bu yasima geldim, hayatimda kimse bana arzulamiyorum demedi cok cok ilginc. Belkide libidosu yuksek degildir, yada baska yerde gideriyordur. Genişletmek için tıkla... Konuyu okudunuz mu , baska yerde giderdigini dusunmuyorum .
C Cikolataparcacigi Canım Şekerli Makarnam Kayıtlı Üye 28 Mart 2019 4.007 4.043 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Zubuzucuk #106 Herkes monotonluk demiş ama adam düpedüz isteksiz sertleşemiyormuş sağlık sorunu da var