Hem darlıyorsunuz hem kendinizi üzüyorsunuz. Yani sevgi cinsellik böyle yeme içme gibi bir ihtiyaç değil. Bi insan aç susuz kalınca hastalanabilir hatta ölebilir. İlgisizlikten yada cinsellik yaşamadığı için ölen birini görmedim. Yani yanlış anlamayın ama böyle sevgiye muhtaç kadınlar benim gözümde açız insan profili çizer. Yapmayın kendinize bunuHangisi normal inan bilmiyorum neden herkes benim abarttigimi dusunuyor ki .. ben duygularimi ucta yasiyorum sanirim . Bu geri donsulerinizle sunu goruyorum ben bu sekilde bu adami darliyorum gibi mi hissettiriyorum acaba ..
Cinsellik maslow ihtiyaclar piramidine gore bir ihtiyac . Sevgiye muhtaclik olabilir cunku sevgi kavramina hakim degilim pek .. hayvanlari severken gozu solan biriyim .Hem darlıyorsunuz hem kendinizi üzüyorsunuz. Yani sevgi cinsellik böyle yeme içme gibi bir ihtiyaç değil. Bi insan aç susuz kalınca hastalanabilir hatta ölebilir. İlgisizlikten yada cinsellik yaşamadığı için ölen birini görmedim. Yani yanlış anlamayın ama böyle sevgiye muhtaç kadınlar benim gözümde açız insan profili çizer. Yapmayın kendinize bunu
Bakın bir kadın önce kendini sevmeli daha doğrusu kendinden başka kimseyi sevmemeli. Evet cinsellik ihtiyaç olabilir belki ama olmazsa olmazlardan değil. Hayvanları severken gözlerinizin dolmasının sebebi merhamet duygunuzun ağır basması .Cinsellik maslow ihtiyaclar piramidine gore bir ihtiyac . Sevgiye muhtaclik olabilir cunku sevgi kavramina hakim degilim pek .. hayvanlari severken gozu solan biriyim .
Bu cok zor ... ama haklisiniz .Bakın bir kadın önce kendini sevmeli daha doğrusu kendinden başka kimseyi sevmemeli. Evet cinsellik ihtiyaç olabilir belki ama olmazsa olmazlardan değil. Hayvanları severken gözlerinizin dolmasının sebebi merhamet duygunuzun ağır basması .
İnanın hiç bir şey zor değil sadece duygularınızı mantığınızın önünde tutmayın ve terapi alınBu cok zor ... ama haklisiniz .
Genellikle evde is bolumuz olur , annesine duskun degil pek arar eder ama . Ben yemek yaparim o yapar evi sileriz beraber . Bu roldeysem nasil cikarim,?Annesi rolüne girmiş olabilir misiniz?
Daha çok yeni evliyim bebiş 5 yıl sonra güncellememi yaparımAslinda sok oldu bize de en bastan ayri evlerde devam etseydik belki boyle olmazdi , ama evlenince de boyle olmuyor mu ya ? Ayni evdesin herseyini goruyorsun sonucta boyle bi sebep benim icin arzu kaybettirmezdi ama ona kaybettirdi sanirim . İs kendi isimiz ancak evi ayirabiliriz de evlenince boyle olacak mi diye soru isareti olmadi degil..
Niye yav?Kalbimi dagladin...
Evet boyle sanirim , kendimi kaybettim onda .Birey olmaktan çıkıp ona bağımlı olmuşsunuz bu da libidosunu düşürmüştür.
33 yasindayim iliskilerimde yuzum hic gulmedi bi noktadan sonra ben de evli mutlu cocuklu olmak istiyorum ve zaman daraliyor gibi hissediyorumNiye yav?
70lik nene değilsiniz ki, daha yolun en en başı
Herkesin sevişmek için mi evlendiğini zannediyorsunuz? Evlendikten sonraya ne kalması gerekirdi mesela?evlenmeden ilişki yaşamaya herzaman karşıyım, siz birde bu kişiyle evlenmeyi düşünüyorsunuz şimdi böyle olan evlendikten sonra farklı mı olacağını düşünüyorsunuz, herşeyi yaşamışsınız evlendikten sonraya bişey kalmamışki bence ayrı kalın evliliği düşünüyorsanız
En basinda bazen cok arzulu bazen sanki 40 yil sevisiyor gibi . Pozisyon fln belli basli , acik konusmak istemiyorum ama uste fln cikinca sonuyor fln , acaba problem onda mi . Gunluk iliskiler yasiyor diye cok yuksek oldugunu dusunmeme ve sadece bana boyleymis gibi dusunmeme sebep oluyor . Ben biraz abartmayi seviyorum sanirim .hafta da bir demişsiniz uzak hissediyorsunuz. başından beri mi böyle yoksa bu yeni oluşan bir şey mi?
Cok haklisin .. iki dk goremeyince ozluyorum sorun bende sanirimbirbirinizi özlemek için fırsat vermiyorsunuz ki birbirinize ve siz çok üstüne gidiyorsunuz kendinize saygınız olmalı kimse yanınızda ömürlük değil buna ailemizde dahil tek başına kalmayı öğrenin yoksa el açmaya devam edersiniz
kaygılı bağlanma var sende sanırım ve terapiye devam ediyor musun ?Cok haklisin .. iki dk goremeyince ozluyorum sorun bende sanirim