Kalbim sizliyor .. yardim lutfen.

Hangisi normal inan bilmiyorum neden herkes benim abarttigimi dusunuyor ki .. ben duygularimi ucta yasiyorum sanirim . Bu geri donsulerinizle sunu goruyorum ben bu sekilde bu adami darliyorum gibi mi hissettiriyorum acaba ..
Hem darlıyorsunuz hem kendinizi üzüyorsunuz. Yani sevgi cinsellik böyle yeme içme gibi bir ihtiyaç değil. Bi insan aç susuz kalınca hastalanabilir hatta ölebilir. İlgisizlikten yada cinsellik yaşamadığı için ölen birini görmedim. Yani yanlış anlamayın ama böyle sevgiye muhtaç kadınlar benim gözümde açız insan profili çizer. Yapmayın kendinize bunu

Cinsellik maslow ihtiyaclar piramidine gore bir ihtiyac . Sevgiye muhtaclik olabilir cunku sevgi kavramina hakim degilim pek .. hayvanlari severken gozu solan biriyim .

Cinsellik maslow ihtiyaclar piramidine gore bir ihtiyac . Sevgiye muhtaclik olabilir cunku sevgi kavramina hakim degilim pek .. hayvanlari severken gozu solan biriyim .
Bakın bir kadın önce kendini sevmeli daha doğrusu kendinden başka kimseyi sevmemeli. Evet cinsellik ihtiyaç olabilir belki ama olmazsa olmazlardan değil. Hayvanları severken gözlerinizin dolmasının sebebi merhamet duygunuzun ağır basması .

Yani genellikle onu dusunurum evde is bolumumuz var , anneci biri degil ayda yolda bir arar sorar . Nasil cikabilirim eger bu roldeysem ?

Daha çok yeni evliyim bebiş 5 yıl sonra güncellememi yaparım

Herkesin sevişmek için mi evlendiğini zannediyorsunuz? Evlendikten sonraya ne kalması gerekirdi mesela?

Konu sahibi yalnız kalmayacağım diye lütfen hiçbir ilişkinde bağımlılık geliştirme. Yalnız kalmak kendini bulmanın, ne istediğinden emin olmanın en iyi yoludur.
Her ilişki rutine biner, bence evi ayırmanız hem senin için hem ilişkiniz için daha iyi olacaktır.

birbirinizi özlemek için fırsat vermiyorsunuz ki birbirinize ve siz çok üstüne gidiyorsunuz kendinize saygınız olmalı kimse yanınızda ömürlük değil buna ailemizde dahil tek başına kalmayı öğrenin yoksa el açmaya devam edersiniz

hafta da bir demişsiniz uzak hissediyorsunuz. başından beri mi böyle yoksa bu yeni oluşan bir şey mi?
En basinda bazen cok arzulu bazen sanki 40 yil sevisiyor gibi . Pozisyon fln belli basli , acik konusmak istemiyorum ama uste fln cikinca sonuyor fln , acaba problem onda mi . Gunluk iliskiler yasiyor diye cok yuksek oldugunu dusunmeme ve sadece bana boyleymis gibi dusunmeme sebep oluyor . Ben biraz abartmayi seviyorum sanirim .

Cok haklisin .. iki dk goremeyince ozluyorum sorun bende sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…