Kalbim sıkışıyor yaşayacaklarımdan korkuyorum

Düşük sonrası hiç bir şeye bağlamadı doktor tekrar hamile kalabilirsin vs dedi ölçüm falan yapmadı .
Şimdi korkuyorum ,neler beni bekliyor endişeliyim

Düşük sonrası hiç bir şeye bağlamadı doktor tekrar hamile kalabilirsin vs dedi ölçüm falan yapmadı .
Şimdi korkuyorum ,neler beni bekliyor endişeliyim
bence kontrol için kesinlikle başka doktora gidin derim. rahim ağzı yetmezliği genelde 2. 3. kayıplarda belli oluyormuş benimde ilk kaybımdı şok olmuştuk bir anda 2-3 cm açılıyor rahim ve anlamıyorsunuz bile. sizin içinde illa bir sebep olmalı diye düşünüyorum ya enfeksiyon ya yetmezlik ya da diğer bir sebep

Tam netleşince söylerim doktora ne gibi bir işlem uygulanıyor var ise

Tam netleşince söylerim doktora ne gibi bir işlem uygulanıyor var ise
12. haftadan sonra serklaj operasyonu olup rahim ağzına dikiş atılması lazım benim şu an 2. hamileliğim ve haftaya serklaj olacağım ama tabii yine de kesin sonuç olmuyor evde yatıp bol bol dinleneceğim

12. haftadan sonra serklaj operasyonu olup rahim ağzına dikiş atılması lazım benim şu an 2. hamileliğim ve haftaya serklaj olacağım ama tabii yine de kesin sonuç olmuyor evde yatıp bol bol dinleneceğim
Ben çok korkuyorum alttan muayenelerden ilk çocuğum da sırf korktuğum için kendi isteğimle sezaryen oldum .
Düşükte ise kendim düşürdüm ,içerde parça kaldı diye baktılar o zaman bile kıyameti kopardım karından ölçüm yapılmıyor mu ultrason ile zor bir işlem mi

yok baya dikiş atılacak ama uyuşturulduğu için hissetmem diye düşünüyorum doktor çatal muane derse yapılacak tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…