Kalbim sıkışıyor yaşayacaklarımdan korkuyorum

Bundan sonra düzene gitmek istiyorum ama ya düşmezse ne yapıcam bilmiyorum

Cok gecmis olsun ama bu korkuyla yasanmaz surekli dua okuyup inanciniz varsa eger kendinizi rahatlatin derim. Veya hafif yuruyusler yaparak.sakin muzikler dinleyebilirsiniz strese girmeyin bir kere yasadiniz diye yine yasayacaksiniz diye bir durum yok. Benim daha once iki kimyasal gebeligim oldu 8 haftalik dustuler. Evet biraz uzuldum ama cok takmamaya calistim suan hamileyim 20. Haftadayim basindan beri yine rahat davrandim. Hala isimi gucumu yapiyorum ve devlet hastanesine gittim bir defada ozele gittim. Testleri tahlilleri devlette yaptirdim rutin vitaminler ultarsonlar icin ozeli tercih ettim.devlet hastanesinden de cok memnunum.

Namazımı kılarken sürekli dua ediyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum .
Ama enzimlerin yüksekliği moralimi bozuyor bende çok korktuğum için özel iyi bir hastane tercih edeyim dedim ve o an tahlilleride yaptırdım tam 13 bin tl tahlil ücreti verdim tüm sonuçlar normal ast alt bu şekilde yüksek şimdi devletten de randevu aldım gerekirse tahlillerimi oradan devam edicem ultrason vs özelden inşallah gebeliğim ilerler adetim 4 gün gecikti ve sonuç böyle çıktı

Öncelikle eski kaybınız için üzgünüm ama Bence olaya şöyle bakmaya çalışın 13 hafta henüz kısa bir zamandı bebek çok fazla büyüyüp iyice bağ kurup da kaybedebilirdiniz. Şimdiki gebeliğinz için de aynısının olup olmayacağını bilemezsiniz olumlu düşünmek zorundasınız ve hayatınızı buna bağlamamalısınız Allah korusun bir şey olsa bile tekrar hamile kalabilirsiniz yasınız kaç bilmiyorum ama insanlar 5-10 tane doğuruyormus eskiden düşük oluyormuş vs. Yani bence birazcık sakin olun acele etmeyin doğaya çıkın bir şeylerle uğraşsın korku insanı tıkar ve bir sürü kötü düşünceyi getirir

korkularımdan kaçamıyorum bir türlü şuan bile ağlıyorum .
Hastane sürecim çok korkuttu beni aklıma herşey geliyor .

korkularımdan kaçamıyorum bir türlü şuan bile ağlıyorum .
Hastane sürecim çok korkuttu beni aklıma herşey geliyor .
Psikolog desteği alsanız nasıl olur? iyi gelir bence maddi durumunuz da elverişli ise

gebelik haftanıza göre kese daha net görünmeyeceği için doktorlar her ihtimali söylüyor. bir kayıp yaşadım. rahim içi gebelikti, ilk süreçler sorunsuzdu. doktoruma muayeneye geç geleceğim dediğimde bastıra bastıra telefonda gelmelisin. dış gebelik olabilir dedi. hiç korkmamıştım çünkü bu ihtimalin her gebelikte olduğunu, benim sağlığımı düşünerek söylediğini biliyordum. korkmayın. sürece güvenin. umarım her şey çok güzel gider. tebrik ederim bu arada:)

bu arada gebeliğim dış gebelik düşük vs sebebi ile sonlanmadı. boş gebelikti. bu da bana denk geldi. o da size denk gelmiş.. şanssızlık, kötü tesadüf deyip önümüze bakmalıyız. kocaman sarılıyorum.

Çok rahatlattınız içimi Allah razı olsun
Bazen içim daralmıyor ama herşey Rabbimden hayırlısı olsun inşallah sizede beklediğimiz bir haber var ise Rabbim en güzel şekilde nasip etsin

Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Bende hamileykenilk çocuğun heyecanıyla çok erken gitmiştim doktora boş gebelik olabilir dış gebelik olabilir bi sürü şey saymislardi.Ama cok şükür saglikli bir kızım oldu.Aglayipta kendinizi üzmeyin biraz zamana bırakın her şey gönlünüzce olur insallah

bir hayli kilom var zaten .
Kaç kilo mesela? Gebelik normal ilerlerse bile kiloyu kontrol etmek lazım. Dış görünüşten değil organlardan bahsediyorum. Göbek çevresi yağlanmanız çoksa bebek gelişirken büyürken zaten organlara baskı yapıyor. Bir de yağ kütleleri sizi hayli zorlar.

100 kilo civarı

İnşallah canım

merhaba öncelikle kaybınız için çok üzüldüm... ben de 20 haftalıkken rahim ağzı yetmezliğinden kesem doğum kanalına girip patlamıştı ve kurtaramadık tabii.. acaba rahim ağzı ölçünüz nasıl bakıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…