Kalbim paramparça..

Sizin adınıza çok sevindim inşallah çok mutlu olursunuz, teyzeniz acaba sadece meraktan boşboğazlık mı yaptı? Meraklı biri midir? İnsan yeğenini nasıl kasıtlı üzer anlamıyorum. Nişanlınızı dinleyin geçmişi unutun, ilk kez nişanlanıyorsunuz herşeyinizi hevesle yapın, kimin ne dediğini de hiç umursamayın, sevgiler
Karşı tarafa bu konuda mahcuplugunu asla asla hissettirme kendin de hissetme bunu aklından çıkarma çünkü en olmadık zamanlarda suratına vurulur eşin ya da ailesi tarafından. Evlenmek de boşanmak da normal .yok nişan elbisesi almak istemiyorum vs asla ağzınıza almayı bırakın aklınızdan gecirmeyin . İkincisi konu teyzeniz ben olsam o anda telefonda bu konuyu açıklığa kabustururdum mana saçma şeyler söylemeye devam etseydi de o gün yanımda sadece mutluluğumu paylaşacağım insanlar olsun istiyorum gelme lütfen derdim . Siz de onu çok kafaniza takmayın konuşan birileri her zaman olur. Siz ikinci evlilik psikolojisinden kurtulun siz kendinizi böyle hissederseniz herkes size laf söyler . Çok yakın bir arkadaşımı gördüm konunuzda lütfen kendinizi ilk evliliğini yapan birinden daha değersiz gormeyin.herkes evlenip mutlu olmak ister ama herkes doğru insanla karsilasamiyor maalesef
Çok teşekkür ederim güzel dilek ve düşünceleriniz için:KK68:

AA ben sizi hatırlıyorum diğer konunuzdan=) aileniz fikre daha sıcak bakıyor sanıyorum ki Nisan kararı almıssınız. Zaman herseyin ilacı demiştim =) =) teyzenizi takmayın gercekten. Yani bende nisanlanacagım önümüzdeki günlerde. Herkesten bir yorum geliyor. Ben anlamadım yahu ne kadar zor bir işmiş. Bir de herkesin bir fikri var. Nereli bilmem ne VS gbi sacma seyler. Teyzeniz belki endiselenmiştir bilemiyorum, gerci hos olmamıs ama takmayın. Herseyi görür herseyi duyarsanız olan size olur baskasına değil =(
Evet ailem razı oldu çok şükür. Zaten ne kadar mutlu olduğumu gördükleri için de içleri bir nebze olsun rahat. Eğer istemeseler zaten nişan yapamazdım sanırım. Valla bıktım sürekli saçma sapan sorulardan. Nerelisin dedikten sonra 2. soru Evi var mı oldu .Teyzem çok saçma sorular sordu. Demek ki onunda üzüntüsü falan hikayeymiş.

Güzel yorumlar için de teşekkür ederim :KK68::KK200:

Evet ailem razı oldu çok şükür. Zaten ne kadar mutlu olduğumu gördükleri için de içleri bir nebze olsun rahat. Eğer istemeseler zaten nişan yapamazdım sanırım. Valla bıktım sürekli saçma sapan sorulardan. Nerelisin dedikten sonra 2. soru Evi var mı oldu .Teyzem çok saçma sorular sordu. Demek ki onunda üzüntüsü falan hikayeymiş.

Güzel yorumlar için de teşekkür ederim :KK68::KK200:
Rica ederim, siz mutlu olun gerisi hallolur. Ay sana da soruyorlar mı nereli Die? Ben cok gariosiyorum ama direkt bu soruluyor =)

Back
X