Kalbim paramparça..

Teyzen ayıp etti diye mi kalbin paramparça??? Mutluluğunu kıskandı diye mi nişanına gelmesini istemiyorsun ??? Bırak Allahaşkına. İnsan bunun İçin tatlı Çan’ını sıkar mı... gelsin izlesin oturduğu yerden ne olacak, sen keyfine bak

ben de kötü bir amaçla söylediğini düşünmek istemedim. sonuçta en sevdiğiniz en değer verdiğiniz teyzenizmiş. acaba hala eski eşinizle barışırsınız diye mi umuyordu diye düşündüm. niye yeni evlilik yapmak yerine eski eşiyle barışmıyor, acaba o evlendi mi, evlenmediyse oluru var mıdır diye düşünüyor olabilir. ya da sizin eski eşinize nispet falan yaptığınızı mı düşündü ki

Haklısınız ama ben asla konuyu açmıyorken bu süreçte bana bunu hatırlatmaya daha doğrusu başıma kakmaya çalışanların hiç mi suçu yok sizce? Uyuyamadım evet ama sebebi boşanmış olmam vs değil , beni aklınca layık görmeyişleri. Bu süreçlerden az çok geçmişsinizdir ne demek istediğimi anlarsınız.
Darısı başıma inşallah.

Biraz fazla hassas biriyim sanırım.
Canımı sıkmaktan ziyade yaktı..
Çünkü ben onu çok seviyordum ve sürekli görüşüyorduk.

Durum böyle ise çok daha feci.
Eski kişinin (eşim bile demek istemiyorum) bana neler yaptığını biliyor...
Buna rağmen barış diyorsa bu çok daha berbat. Kendi kızları her akşam eşleriyle annesinde yemek yiyor.
1 gün eşleri sorun etse , teyzem duman eder damatlarını...

elbette haklisin. en yakinlarimdan, en ummadiklarimdan bile kakic duymusumdur.
zoruma gitmistir bazi imaalar ara ara evet, ama bi yerde kafandan zihninden sinir disi edeceksin canim. ama layik olmadigim hissini hic hissettirmediler, belkide benim 'énnnnn guzelini ennnnn iyisini hak ediyorum ve yapicam!!' diye bas bas bagirmamdandi:))) ikinci kez evlendigimde de nisanda yaptim, kocaman dugunde. hemde ilkinin yanindan gecmiicek guzellikteydi her biride:) herkesin gonlune gore versin Rabbim, ben bize, iliskimize bunu yakistirdim, sukur yapacak gucumuzde vardi, yaptik. umarim hicbir hevesin kursaginda kalmaz. herseyin dort dortluk olur. ve cok mutlu olursun!

Amin inşalllahhh

Canım ne yazıkkı aıle cevre gecmısı gecmıste bırakmayı bılmıyor onlara kalsa sız hala karı kocasınız ve hala barısma umudu var yada bır taraf evlenınce nıspet yapıyor kıskandırmaya calısıyor sanılıyor ama halbukı alakası yok. Hersey nasıp kısmet evlenmek kadar bosanmakta yenı bırıyle evlenmekte dogal kotu gıden bır evlılıkte kendıne ıskence cektırmektense bosanmak ve yenı bır baslangıc yapmak tabıkı en dogrusu. Onun bunun lafına bakarak hayatı kendıne zından etme cunku onlar her zaman konusur her konuda konusur kendı baslarına gelse gayet normal davranır ama bızler ıcın konusurlar. Sen ıc sesıne bak hosnut musun ıcın rahat mı nısanlanacagın kısıye guvenıyor musun onemlı olan o cunku evın kapısını kapatınca bı sız kalıyorsunuz dıger ınsanlarda o kotu sozlerıde o kapının dısında kalıyor onemlı olan nısanlanacagın kısının o konuları gundeme getırmeyecek sevıyede olgun ve dusuncelı olup olmadığı aılesınn de aynı sekılde gerısı fasa fiso

evet haklısınız, kaç yaşında kendisi? bazen eski kafa olunca ne olursa olsun sussun otursun tanımadığı adamla olacağına eski eşiyle olsun mantığı olabilir

evet haklısınız, kaç yaşında kendisi? bazen eski kafa olunca ne olursa olsun sussun otursun tanımadığı adamla olacağına eski eşiyle olsun mantığı var ya
kendisi 55 yaşında.
Eski kişiyi bu kadar seviyorsa neyse devam etmiyeyim

kendisi 55 yaşında.
Eski kişiyi bu kadar seviyorsa neyse devam etmiyeyim
hımm, eski kafa da değil o zaman. artık tamamen patavatsızlık ve küstahlık olarak bakabiliriz olaya. bence anneniz isterse nişana çağırsın. siz de mesafeli durursunuz ve bundan böyle artık hayatınıza dahil olmayı haketmeyen teyzenizi iyi gününüzden de kötü gününüzden de uzak tutarsınız.

Sizin adınıza çok sevindim inşallah çok mutlu olursunuz, teyzeniz acaba sadece meraktan boşboğazlık mı yaptı? Meraklı biri midir? İnsan yeğenini nasıl kasıtlı üzer anlamıyorum. Nişanlınızı dinleyin geçmişi unutun, ilk kez nişanlanıyorsunuz herşeyinizi hevesle yapın, kimin ne dediğini de hiç umursamayın, sevgiler

Öncelikle hayırlı olsun,mutluluklar dilerim.Teyzeniz bence şaşırdığı için öyle bir tepki verdi ki ben olsam ben de şaşırırdım hic haberi yokmuş sonucta.Cok art niyetli gelmedi bana.Yine de nişana gelir ve aynı tavrı gösterirse düğüne çağırmazsınız.Ya da araya sınır koyarsınız

Karşı tarafa bu konuda mahcuplugunu asla asla hissettirme kendin de hissetme bunu aklından çıkarma çünkü en olmadık zamanlarda suratına vurulur eşin ya da ailesi tarafından. Evlenmek de boşanmak da normal .yok nişan elbisesi almak istemiyorum vs asla ağzınıza almayı bırakın aklınızdan gecirmeyin . İkincisi konu teyzeniz ben olsam o anda telefonda bu konuyu açıklığa kabustururdum mana saçma şeyler söylemeye devam etseydi de o gün yanımda sadece mutluluğumu paylaşacağım insanlar olsun istiyorum gelme lütfen derdim . Siz de onu çok kafaniza takmayın konuşan birileri her zaman olur. Siz ikinci evlilik psikolojisinden kurtulun siz kendinizi böyle hissederseniz herkes size laf söyler . Çok yakın bir arkadaşımı gördüm konunuzda lütfen kendinizi ilk evliliğini yapan birinden daha değersiz gormeyin.herkes evlenip mutlu olmak ister ama herkes doğru insanla karsilasamiyor maalesef

Benmde dugunun ertelenmisti halama gtmistik dugunume mtlaka beklerm demistim ertelenmezse bidaha gelriiz tabi dedi ki zorunlu sebeblerden ertlendi ne varsa bnda altımda hemen bit yeniği aradı nefret ettim ondan !! Cok haklısn teyze ama demekki gercekden sevdigi saydıgı biri deilsin onun icin sen mtluluguna bak canm

AA ben sizi hatırlıyorum diğer konunuzdan=) aileniz fikre daha sıcak bakıyor sanıyorum ki Nisan kararı almıssınız. Zaman herseyin ilacı demiştim =) =) teyzenizi takmayın gercekten. Yani bende nisanlanacagım önümüzdeki günlerde. Herkesten bir yorum geliyor. Ben anlamadım yahu ne kadar zor bir işmiş. Bir de herkesin bir fikri var. Nereli bilmem ne VS gbi sacma seyler. Teyzeniz belki endiselenmiştir bilemiyorum, gerci hos olmamıs ama takmayın. Herseyi görür herseyi duyarsanız olan size olur baskasına değil =(

Her ailede böyle bir dengesiz var dam demeden samanlık diyen, kafaya takma man gerek ki önünde daha değişik üzüntülerde ne yaparsın, hayata karşı arsız bir duruşun olsun yoksa baş etmek zor olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…