kalbim kırık :(

19nisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
145
28
118
Herkese iyi akşamlar sizler iyisinizdir inşallah... nişanlımla konuşurken laf eskilere geldi önceden de konuşmuştuk aslında tekrar biriyle birlikte olmadın değil mi diye sordu hayır dedim neden soruyorsun tekrar dedim belki fikrin değişmiştir dedi neden fikrim değişsin olmayan şey için dedim sonra kitap üstüne yemin eder misin dedi ederim dedim ama çok kırıldım sonrasında kendini bana sakladığını duymak için yaptım dedi ama kalp kırıldı bir kere nasıl davranmalıyım sizce?

Erkeklik egosu işte. acaba o da kendini sana saklamış mı? valla canım bence onur kırıcı bir şey bu, ben olsam ben de çok kırılırdım. kırıldığını belirt bence.

Canım belki evlilik yolunda olduğunuz için tekrardan sormak istemiş olabilir.Belki ilişkinizin en başındayken sorması normal sayılabilir fakat nişanlılık döneminde sorması biraz kırıcı. Ama bu durumu ilişkinize büyük bir problem olarak görme. Sadece kırıldığını ona belli et belki bi süre sessiz kal . Şunu da unutma eğer sana güvenmiyor olsaydı zaten şuan seninle nişanlı olmazdı.Fazla kafana takma tatlımm

teşekkür ederim kızlar... konuşurken olumlu düşünmeye ikna ediyor beni ama kendi düşüncelerimle kalınca olumsuzluğa yöneliyorum istemedende olsa

teşekkür ederim kızlar... konuşurken olumlu düşünmeye ikna ediyor beni ama kendi düşüncelerimle kalınca olumsuzluğa yöneliyorum istemedende olsa

O zaman bi süre seni rahat bırakmayalım düşüncelerinle baş başa kalma canım :) ne zaman aklına o kuruntular gelirse hemen buradan bize yaz konuşmaya başlayalım biraz da olsa kafanı dağıtmakta yardımcı olabiliriz . anlaştık mı? :)

tam bir şeyler iyi gidiyor diyorum bi bakıyorum her şey tersine dönmüş kavga etmeye başlamışız... acaba beynimi ters yönde mi kullanıyorum

tam bir şeyler iyi gidiyor diyorum bi bakıyorum her şey tersine dönmüş kavga etmeye başlamışız... acaba beynimi ters yönde mi kullanıyorum

Kavga sebepleriniz senden ötürü mü tatlım? Benim bugüne kadar 2 ilişkim oldu özeleştiri yapmak gerekirse 2 ilişkimde de çocuk gibiydim. Herşey harika giderken çocukça şeylerle ilişkimi yıprattım.Sonunda canı yanan taraf ben oldum. Demem o ki ortada eğer bi sevgi varsa her türlü fedakarlığı yapmaya değer tatlım.İlişkini yıpratmamaya çalış canım.Belliki inişli çıkışlı bi dönemden geçiyorsun, en azından bu süre zarfında az görüş az mesajlaş vs vs ama bunları kesinlikle trip atıyormuş izlenimi vermeden yap.Biliyorum insanın içinden gelmedikçe iyi davranması inanılmaz zor, ama dene en azından canımm.

sanırım kavgalarda rolüm var ufak şeyleri büyütüyorum o kızıncada kolay kolay affetmiyo üstüne gidiyorum düzeltmek için ama daha çok batırıyorum.. dediğin çok doğru canım az görüşme işi çözecek gibi duruyo ama ben bunu başaramıyorum kavgadan sonra sussam bi süre sonra düzelecek ara ama üstüne gidince daha çok büyüyo

Of aynı benim gibisin ya Ama ne kadar pişman olsakta bu huyumuzdan vazgewçemiyoruz tatlım. erkek arkadaşımla 2 hafta önce ayrıldık herkez zamana bırak diyor ama yapamıyorum işte mesaj atıyorum üstüne gidiyorum vs valla en fazla 3 gün dayanabildim mesaj atmamaya.Dün gece güzel bi şiir yolladım gece görmüş mesajımı ama cevap fln yok yani ((( bazen sanki ben ayrılığı teklif ettim oda balıklama atladı gibime geliyor ya kafam da bi ton soru işareti var (

erkekler çok inatçı oluyolar kin tutuyolar bize aynı şeyleri yapsalar biz iki çift lafa eriyip affediyoruz... bizde salı günü kavga ettik kavga edince tüm olumsuzlukları ortaya çıkartıyo iyi olan hiç bir şeyi görmüyo böyle olunca sorun büyüyo büyüyo canım büyük ihtimalle dizginleri eline almak için aramıyodur arkadaşın bi kaç gün geçsin arar inşallah.. erkeklere ayrılık ilk başta çok güzel geliyo zamanla ne yaptıklarını fark ediyolar inşallah arkadaşın yakın zamanda yaptığının farkına varır seni daha üzmez

Canım benim, allah sesini duysun inşallah arar ya yarın doğum günü sıradan bi kutlama mesajı yazmak istiyorum çünkü üstüne gittikçe ters tepiyor cevap atmıyor

Canım benim, allah sesini duysun inşallah arar ya yarın doğum günü sıradan bi kutlama mesajı yazmak istiyorum çünkü üstüne gittikçe ters tepiyor cevap atmıyor

inşallah canım haklısın üstüne gittikçe olmuyo sen geri çekilmeye başladığında o sana gelmeye başlayacak

inşallah canım haklısın üstüne gittikçe olmuyo sen geri çekilmeye başladığında o sana gelmeye başlayacak

Bu arada kuzum dün mesaj attım. Her ne kadar sıradan birşey yazacağım desemde çok güzel uzun bi mesaj oldu, sonuna Seni seviyorum yazdım. Beyimizde cevap attı; Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için yazmış :)

canım uzun zamandır giremedim bi gelişme oldu mu inşallah güzel haberler verirsin :)

canım uzun zamandır giremedim bi gelişme oldu mu inşallah güzel haberler verirsin :)

Ah balım ahh Keşke sana sevinçle güzel haberler verebilsem ama değişiklik kötü şekilde oldu. Son 1 hafta hergün mesajlaşıyorduk arkadaş gibi, şakalaşıyorduk falan .. Daha sonra yumuşadığını düşündüm ve 7 martta orada mısın uçak biletimi alacağım dedim, büyük ihtimalle olmayacağım göreve gdeceğim hem bu konuyu konuşmuştuk neden uzatıyorsun, dedi bende hayır konuşmamıştık sen kestirip atmıştın dedim oda lütfen hattımı değiştirmek zorunda bırakma özge benim için biten bitmiştir dedi. Şoka girdim dondum kaldım hattımı değiştirmek ne dmk ya .. yüzsüz müyüm ben?.. Bende aynen şöyle yazdım sen bu kelimeyi söyledin ya benim için zaten bittin .. şuan sana karşı buz gibiyim ve herşey üzerine yemin ederim ki bi daha asla yazmayacağım. Zaten zerre kadar sevmemişsin beni. Şu mesajıma cevap vermene gerek dahi yok sana hoşçakal bile diyemiyorum yazdım. Oda şunu yazmış yanlış biliyorsun ben seni herşeyden çok seviyordum ama benio durumdayken bırakman çok incitti inanılmaz canımı yaktı.Ben sana yineden diyebiliyorum hoşçakal yazmış .. ben cevap bile vermedim. Girdi çıktı girdi çıktı falan :) sonra üstüne facebookta arkadaşlıktanda çıkardım yaptığımız stratejiler tutmadı kuzummm

Son düzenleyen: Moderatör:

çok üzüldüm canım cidden anlayamıyorum neden bir şeyi bu kadar büyütüyolar.. her şeyi yaparsın yaparsın ufak bi hatanda silinirsin sen kim bilir kaç kere affetmişsindir onu bnun farkına varamıyorlar ne yazıkki her şeyn hayırlısı canım allah büyüktür daha büyük mutluluklar verir inşallah bunun ardından

Tatlım ben yinede onu bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…