Kalbim kırık, içim kapkaranlık en önemlisi de kendime güvenim yok artık

valla ben 1.55 boyundayım öliyim mi şimdi? Allah böyle yaratmış elimizdemi boy lu poslu uzun kısa olmak? valla 155 im ama peşimde de bir okadar insan var yani o ilk önce kibirliliğini atsın ilk önce o i terbiyesiz uyuz oldum. belkide senın hoilandıgını anladı o yüsden umudunu kırmak için böyle şeyler söyledi?

Ne güzel yazmışsın canım ağzından bal damlamış keşke yazdıkların gerçek olsa ama benim bu konuda pek umudum yok. Çünkü benim kırılacağımı bile bile sen standartın altındasın demesi, kendi yanına yakıştıracağı kişinin 170 ve üzeri olacak demesi ki hatta arkadaşım 170 ve üzeri bir kızı biraz zor bulursun çok uzun olmuyor mu 170 dedi. Oda yok gayet iyi benim boyuma yakın olması lazım ufak tefek bir kız yanımda normal durur mu 185 im sonuçta olacak şey mi düşünsene sinem gibi kısa bi kızın benim yanımda olduğunu.. Demesi benim bütün hevesimi kırdı hatta beni de kırdı.. Bırakın sevgili olayını insan yakın arkadaşına hatta tanımadığı birine sen standartın altındasın kısasın tarzında bir muhabbet yapar mı ? Ben yapamam tanımadığım biri olsa bile kısa bile olsa "Bence normalsin" derdim.. Çünkü bilirdim üzüleceğini kırılacağını..

Ayrıca onun gözünde ben herşeyi takan sorun yapan oturup ağlayan psikolojik sorunları olan biriyim. Şimdi de boyum kısa diye mi taktın dedi.. Çok ağır cümleler söyledi ben onu böyle bilmezdim çok düşünceliydi bana karşı sürekli üzerime titrerdi her derdime koştururdu beni böyle kıracağı aklımın ucuna bile gelmezdi. Bana bazen yardım ettiği zaman tşk ederim çok düşüncelisin yardımın için saol tarzında msjlar atıyordum ve oda gayet bana yardım etmeye açık bir şekilde rica ediyordu herzaman yardım ederim diyordu.. En basiti benden hoşlanmıyorsa bunu da bana belli etmek istiyorsa mesajlarının altına "Her zaman yardım ederim biz ARKADAŞ değil miyiz sinem " diyebilirdi. Bilmiyorum tatlım kafam çok karışık ben hala arkadaşımdan hoşlanıyormuş ve arkadaşıma karşı "Ben sinemden hoşlanmıyorum bak belli ediyorum ben senin gibi bi insandan hoşlanıyorum" demek istedi gibi düşünüyorum bilmiyorum Biraz önce faceden arkadaşlarımın resimlerine baktım onlarda benim boylarımda ama yanlarında uzun uzun erkek arkadaşları var demekki olunca oluyormuş.. Herşey boy değilmiş.. Keşke söylediklerin gibi olsa ah ah

Son düzenleyen: Moderatör:

yani anlattığın şeyler yani daha önceki davranışları hep aynı kapıya çıkıyor sırf arkadaş olarak görmüş olsa niye öyle üstüne düşsün diyorum.
ama bu erkek milleti tuhaf,sen efendi bir çocuk dedin ya ben ona istinaden yorum yaptım. arkadaşına zarf atıyorsa ve seni kullanıyorsa yaptığı çok kötü,biraz davranışlarını izle bakalım.
biyerde anlaşılır öyle bişey varsa.doğruysada o ihtimal seni hem arkadaş olarak hem de sevgili olarak kaybeder.kendi derdine yansın.
sonuç ne olursa olsun insanlar boyla kiloyla sevgili olmuyor ki.mesela ben de hep uzun boylu birini düşünürüm uzun olsun isterim,ama karşıma çıkacak kişiye göre değişir. kızların yanında dikkat et hep uzun erkekler görürsün.uzun erkekler minyon kızları tercih ediyor genelde,benim bir arkadaşımda uzun boyluydu kendisi söylemişti ağzıyla minyon kızları daha çok beğeniyorum diye.
sen canını sıkma.neler olduğunu da yaz olur mu merak ediyorum çünkü:)

Son düzenleme:
Bugün iş konusunda ona yardım etmiştim oda dönüşte kantine uğrayıp bana çikolata almış cebinden çıkarıp verdi yanında da arkadaşı vardı çok utandım anlatamam Kalbim yerinden çıkacaktı nerdeyse ne diyeceğimi şaşırdım teşekkür ettim ve yerime geçtim. Beni mutlu etmek için düşünüp çikolata alması ne anlama geliyor.. Acaba beni boy mevzusunda kırdığını düşünüp arkadaşça gönlümü almaya mı çalışıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
erkek arkadaşım 1.82 ben 1.56 yım sırf azıcık uzun oluyum diye topuklu giyiyorum yazık ayaklarına ne gerek var miniğim benim diyo <3 aramızda belki boy olarak mesafe var insan kendine hayat arkadaşı ararken sadece dış güzellik aramıyo ki ...tabiki önemli ama hangimiz manken gibiyiz ...zaten sizi direk örnek vererek fikrini bildirmeside hiç hoş olmamış acaba sizin hoşlantınızı anlayıp olumsuz düşündüğünü belli etmek için bu kırıcı yolu seçmiş olabilir mi ?

canım seni uzmek ıstemem ama sana yakın davranıp senınle ıı olup yanındakı o uzun arkadasına yanasmak ıstemesın hanı aranız ııyse senı bı aracı olarak dusunmus olmasın benım aklıma konuyu okurken bu geldı nedense...hanı boy takıntısı fılan yanı demısya 1.70 olmalı fılan dıye senın arkadasında o boydaymıs aranızda gecen boy konusundan sonra belkı senın ondan hoslandıgını anlayıp yanındakı arkadasına olan duygusunu acıklamak ıcında 1.70boy olmalı asagısını dusunemem demıs olabılır arkadasınız zayıfmı pekı?

bide hanı demıssınya bızımle gorusmek ıcın planlar yapmıs dıye yanı eger senınle tek gorusmek ısteseyı senden hoslansaydı senınle tak gorusmek ıcın plan yapardı...sızın ona karsı duygularınız oldugu ıcın sız yanlıs anlamıs olabılırısnız tum hareketlerını

canım boyun çok normal topuklu giydiginde 175 oluyosun ki bnde 165 im topuklu giyerm devamlı deve kelimesi kullanır insanlar ;bnce o çocuk snden hoşlanmıyor insan çok bgendigi hoşlandgı birine o şklde bi cümle kulanmz salla gtsn çok rahat bi tip anlaşılan daha sonra üzülrsün

Oncelikle cevabini almaktan hoslanmayacaginiz sorulari sormayin diyerek baslamak istiyorum.

"Sence cok mu minigim" demissiniz. Bu zaten boy konusunda cok fazla ozguven sahibi olmadiginizi gosteriyor. Hassas oldugunuz bi konuda, o da size kendine gore cevap vermis. Standartlarin (ona gore) altind oldugunuzu soylemis. Bi erkek hoslandigi bi kadina acilmak icin aylarca beklemez gibime geliyor. Size olan ilgisini yanlis anlamis olabilir misiniz? Belki yalnizca kendine yakin, yaninda rahat olabilecegi biri olarak goruyordur sizi. O kadar ki sizin kirilacaginizi hesaba katmadan, sizi ornek gosterip "hic yanyana olur muyuz" falan diyebiliyor.

Cok fazla alinganlik etmeyin. Takinti konusunda sordugu sey hicte sizin psikolojik bozukluklarinizin oldugunu dusundugu anlamina gelmez. Bende kurmusumdur bu cumleyi, cogu insanda kurmustur "Sen ona mi takildin ya?" ne var ki bunda? Biraz fazla alinganlik ediyorsunuz.

Bana gore boyunuz normal. Topuklu giyseniz yakisir boyunuz 170 olur. Hos, 170 olmasa ne olur? 170 sadece onun kriteri. Sizde o kisiden hoslandiginiz icin onun soylediklerini biraz fazla onemsiyorsunuz..

bu yapıda biririnin sizin yanınızda işi olmasın bence,
yaptığı boy hesaplarına bak ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…