Kalbim kırık, içim kapkaranlık en önemlisi de kendime güvenim yok artık

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.896
4.109
658
Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum bunları yazarken içim öyle yanıyor ki bilemezsiniz. Ben aşık oldum hemde imkansız bir aşk Uzun bi aradan sonra ilk defa kalbim böyle çarpmıştı, ilk defa lise öğrencileri gibi onun yanında heyecanlanmıştım. Sürekli benimle ilgileniyordu, her derdime koşturuyordu, konuşurken gözlerimden ayırmıyordu gözlerini, her boş anında yanıma geliyordu. Ama sadece benimle ilgilenmesi beni de etkilemişti ve yavaş yavaş ona bağlanmaya başladım. Bu bağlılığım her geçen gün boyut değiştirdi ve o kadar alışmıştım ki ona bilemezsiniz..
Neyse bugün yine geldi yanıma gülümseyerek. Oturdu uzun uzun.. Tabi benim kalbim lise aşıkları gibi öyle çarpıyordu ki bilemezsiniz. Yine çok sıcak sevecen benimle ilgilenin bir tutum içindeydi hatta bizimle buluşmak için planlar yapmış bana anlatıyordu heyecanlı heyecanlı. Konu konuyu açtı derken boy mevzusuna geldi konu. Boş bulunup ona 'Ben çok mu miniğim' diye sordum. Önce yok fln dedi sonra evet biraz standartın altındasın dedi. Bozulmadım, sesimi çıkarmadım. Arkadaşım beni savundu 162 boy gayet iyi bi bayan için dedi. (Arkadaşım 171 boyunda) Mesela ben topuklu ayakkabı giydiğim zaman deve gibi oluyorum çok dikkat çekiyorum keşke sinemin boylarında olsaydım o zaman daha güzel dururdu topuklu fln dedi. Daha sonra konular birbirini açarak sevgililer arasındaki boy farkına geldi. Sevdiğim kişi boy farkı çok önemli dedi mesela ben minimum 170 boyunda isterim yanımdaki kişiyi dedi. 170 in altı asla olmaz komik durur 170 ve üstü ve zayıf olmalı dedi. Ardından da " Düşünebiliyor musun sinem gibi kısa birinin benim yanımda olduğunu hiç olacak şey mi" dedi.. O an öyle bozuldum ki anlatamam size dünyam sanki başıma yıkıldı. Benim aylarca sevdiğim adam, bana yakın davranan belki hoşlanıyordur dediğim adam bana resmen cüce demek istedi işin en kötü yanı da yanında taşıyacağı insanın en az 170 olacağını ve 170 in altındakinin de kısa duracağını söyledi.. Hemen önümü döndüm çalışmaya devam ettim o sıra onunla hiç ilgilenmedim. Arkadaşım konuşmaya devam etti benim yakınım var oda kısa boyluydu ama eşi 190 dı çokta iyi anlaşıyorlardı bunun boyla bi alakası yok, hatta ben hep biraz daha kısa olmak istemişimdir minyon kızlar her zaman daha güzel durur dedi. Ama malesef arkadaşım ne derse desin hiçbişey değişmedi. İş yerindeki sıkıntılar yüzünden yüzüm pek gülmüyor. Bunu da onunla paylaşıyordum. Bugünde 'Sence ben çok mu miniğim' diye sorduğumda "Bunu da mı kafana taktın" diyerek beni takıntılı biri olarak gördüğünü belli etti. (Bu arada kendisi 185 boyunda)
Çok moralim bozuk sürekli ağlıyorum yine hayal kırıklığı yine hüsran. Belki de onun için değerliyimdir diye düşünürken bu kişi meğer beni yan yana bile düşünemiyormuş komik dururuz diye. Ve üzerine de "Bunu da mı kafana taktın" sözünü kullanarak beni psikolojik sıkıntılı biri olarak belli etmesi beni öyle üzdü ki bilemezsiniz. Şu an kendime güvenim 0 ! Ne fiziğime ne psikolojime hiçbirşeyime güvenmiyorum bütün güvenim kırıldı Sizce bu konuşmada ne yapmaya çalıştı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye kendine güvenın kalmamıs hayret bir şeysin ne alaka yanı...
162 fena bir boy değil üstelik herkesın begenisi ayrıdır.
Hoşlandıgın cocuk senınle aynı hisleri paylaşmasa bile üstüne basa basa senın boyunu bıldıgı halde 170 in altı beğenmıyorum komık olur bılmem ne demesı resmen kabalık!
Unut onu bence,zaten bır baslangıcınız da yok kolay olur unutmak.
kendıne guwenını de sarsma bodur tavuk her daim piliç unutma.topukluyu geçirdin mi ayagına olur bıter ama cok uzun olsaydın napıcaktın caresı de yok,bayanda her şeyin ortası güzel tatlım üzülme

Benimle ilgileniyordu sürekli gözü benim üstümdeydi bunları dediğinden beri hala şoktayım ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Bütün yaşanan şeyler, bana olan ilgisi boşa mıydı Benim bozulduğumu anladı mı bilmiyorum ama bundan sonra ona nasıl arkadaş gözüyle bakacağım bilmiyorum. Sizce bunu sonra ki günlerde ona dile getirmeli miyim ? Yani kırıldığımı..

kırıldıgını aranızdakı yakınlıga gore dıle getır veya getırme.
ama ben olsam hem hoşlanır gıbı yapıp hemde yanımda dusunemıyorum bılmem ne çelişkili konusan bir adama karşı ilgisiz umursamaz ve kendımden emın bır tavır takınırdım

şu an özgüvensiz hissetmen saçma çünkü sen ona öyle bi soru sorarak özgüveninin olmadığını açıkça belli etmişsin zaten.o sana 170'ten aşşağısıyla işim olmaz dediğinde hiç de oralı olmadığını belli eden bi cümle kurman gerekirdi.zaten özgüveni olan bi insan sence çok mu miniğim diye bi soru sormaz..

Arkadaşım,yazık değil mi bu üzüntüne...Şimdi psikolojik olarak hassas olduğun için böyle düşünüp üzülüyorsun anlıyorum ama değmez!!!Kendini bu kadar yıprattığına değmez.Değecek bir karakterde olsaydı eğer karşındaki,zaten böyle saçma sapan görsel bir muhabbete girip duyarsızlık etmezdi.Boyun gayet normal,1.50 boyunda birçok Türk kadını var bu memlekette.Bu adam da 2.10 filan değilmiş yani,zaten bu kafa yapısıyla olsa ne olacak.Egosu bu kadar tavan bir erkek seni zaten çok yıpratırdı.Allah seni iyilerle karşılaştırsın inşaallah.

canım ben bu muhabbetten sunu anladım kı ;

bu cocuk senın ondan hoslandıgını kesınlıkle bılıyor

davranıslarının yanlıs anlasılmaması ıcın kısaca ümit

vermemek ıcın ozellıkle senın boyunu ornek gostermıs kı

bu sevdadan vazgec mesajı vermıs sana

cunku o seni arkadaslıgın otesınde gormuyor malesef

ayrıca herkes herkesı begenmek zorunda degıl kı ,ıkı laf ettı

dıye hemen ozguven yıtırmekde ne demek !

yanı bız kızlar bıle erkeklerde boya bakmıyor muyuz ?

bızımde olmazsa olmazlarım var .bı kız da ; ben asla 180 ın

altında bırıyle olmam "der dıyoruz da .yanı bu bıraz da aslında

kısının tercıhıdır ,dedıgım gıbı herkes herkesı begenmek zorunda degıl

ıkı laf ettı dıye de ozguven yıtırılmez .

Son düzenleme:
bakma sen öyle sözlere bende derdim tip aramam erkekte ama benden baya uzun olucak rahatça topuklu giyebilmeliim yanında yoksa kendimi kötü hiissederim benden kısa olursa diye, şu an eşimbenimle aynı boyda topuklu giyince uzun oluyorum ondan , bende kendimi uzunlarda ne hayır gördüm önemli olan anlaşabilmek diye kendimi teselli ediyorum. Kalpler tartışınca boylar çok göze batmıyo merak etme ama şöyle de birşey var o kişi sanırım biraz sıcak kanlı birisi belkide senden hoşlsnmasını yanlış anlamış olabilitrsin

Sen kendin boyunu normal buluyorsan hiç bir sorun yoktur bence....

Bırak o insan da ne derse desin..Zaten belliki seninle ciddi birşy düşünmüyor...

Lafını bilmezler için üzülmeye bile değmez..

İster uzunla evlensin,ister kısayla...........Çıkar aklından onu............

Toparlan ve özgüvenini geri kazan....Hiç kimsenin seni üzmesine izin verme...

Unutma belki de milyon kişi var senin boyunda olmak isteyen....Kısa filan değilsin çünkü..

1.62 boy hiç de az değil öncelikle bunu belirtmek isterim. Hatta kadın için ideal bir boy, ben de 1.63 üm, topukluyla falan gayet iyi oluyor, çok uzun olmak kadın için hiç de avantaj değil

Konuya gelince, insanları boylarına göre değerlendiren bir adam zaten düzgün bir ilişki çıkaramaz ortaya. İlişkilerde asıl olan insan olmaktır, sevgidir.

Hiç ilgilenme aklını başka şeylerle meşgul et çünkü bu adama üzülmeye değmez. Özgüvenin de hiç sarsılmasın, bence gayet normalsin.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu aa pes yani.o kadar yanında olan o kadar senin için peşinde koşuşturan adam boy mu takarmış.ya sen onun davranışlarını yanlış anladın yada onda bir gariplik var ben anlamadım yani.boy nedirki yahu ne örnekler var medyada neleri varki senin boyunda gayet normal.bence ondan umudunu kesmen için söylemiş bir laftan ibaret değil söyledikleri komik bir bahene.sende üzülme hiç değmez cnm değmez

İnsanları boyuyla kilosuyla yargılayan bir adamdan ne beklersin ki
Üzülmeye bile değmez hiç umursama oralı bile olma
Yine konu açılırsa benimde 1.80'den uzun boylularda işim olmaz de...

Arkadaşının da dediği gibi boyun gayet normal bence.buna takılma.hem uzun olmak kısa olmaktan çok daha sorun.bi arkadaşım vardı boyu uzun.ama topuklu ayakkabı giydiğinde kötü durduğu için eşiyle gittiği hiçbir yerde topuklu ayakkabı giyemezdi.kısa boylu olmanın böyle bi avantajı var bi kere.istediğin zaman istediğin kadar yüksek topuk giyebilirsin :)) o çocuğa gelince boşver tatlım.zaten herşeyden önce boya dış görünüşe kilitlenip kalıyorsa zaten hiçbir zaman senin istediğin gibi bi ilişki olmaz.benim boyum da 163 ne olmuş yani.birde o çocuğun ilgisini yanlış anlamış olabilirmisin?yani hani olur ya bi kızla erkek yakın arkadaş olabilir.acaba öyle bişey mi oldu canım?

Canım dün geceden beri düşünüyorum yanlış anlamam mümkün değil çünkü bi kaç arkadaş daha var onunla samimi olmaya çalışan ama onlarla çok samimi olmuyor. Bu arkadaşlarda iyi arkadaşlar ama yine de gitmiyor yanlarına. Ama ne hikmetse gelip benim yanıma oturuyor. Bunca zaman hep niye oturuyor diye düşündüm önce hep arkadaş olarak algıladım aklımın ucunda bile yoktu ona karşı bişi hissetmek ama sonra öyle hareketler yaptı ki kesin hoşlanıyor dedim. Benim dışımda çevremdekiler de sanırım aramızda bişi olduğunu düşünüyor çünkü sürekli benimle ilgileniyor. Geçen gün ilk defa eve gittiğinde beni aradı napıyorsun diye. Şok oldum ve düşündüm diğerlerini aramıyor da niye beni arıyor diye.. Yanımdayken sürekli kıvranıp duruyor birşey diyecekmiş de diyemiyormuş gibi hatta kaç kere noldu neyin var bi derdin mi var paylaşmak istermisin diyorum yok çok bunalıyorum bi kaç gündür böyleyim anlamadım diyor. Yanımdaki arkadaşımla da samimi ama yanıma oturduğunda sadece bana dönük oluyor beni kırdığında telaşlanıyor gönlümü almak için uğraşıyor doğum günümde unutmayıp msj attı en basiti. Ama diğerlerinin doğum günüyle ilgilenmiyor bile..
Dün yanıma geldiğinde gözlerinin içi parlıyordu çok mutlu bir şekilde geldi hatta yanımda ki arkadaşım ve benimle gelecek zaman için buluşma anlamında planlar yaptığını söyledi tabi bende çok mutlu oldum. Sonra ardından o saçma soruyu sordum ben minik miyim diye Keşke hiç sormasaydım bütün herşeyi mafettim.. Arkadaşım patavatsızlık yaptığını söylüyor acaba gerçekten öyle boş bulunup mu söyledi yada ne bileyim bana mı dokundurma yaptı.. Onu da düşündüm acaba benim ondan soğumam için mi yaptı diye.. Ama konuyu ben açtım o açmadı hani gelip konuyu açsaydı tamam derdim planlanmış bişey.. Çapkın biri de değil çok akıllı uslu beyefendi biri öyle kimseyle konuşmaz kendi halinde.. Aklıma bişey geliyor ama doğru değildir inşallah.. Yanımdaki arkadaşım 171 boyunda ve çokta güzel bi kız.. Acaba diyorum ondan mı hoşlanıyor da ona gönderme yaptı Bilmiyorum aklım çok karışık kalbim çok kırık bu güne kadar hiç boy problemim yoktu ama sevdiğim insanın bunu söylemesi beni çok yaraladı.

Biri ilgi göstermeyiversin... Hemen hoşlantıya yorulur.
Seni beğenmiştir, insan olarak sevmiştir sadece. Böyle bak olaya.
Hatayı sen yapmışsın.
Demek ki o da yanlış anladığını fark etti ve seninle olamayacağını, sana sandığın gözle bakmadığını o lafıyla yüzüne çarptı.
Ayrıca kendin diyorsun imkansız aşktı diye.
O zaman neden hayal kırıklığına uğruyorsun ki tatlım benim?
Hemen karamsar olma.
Bu olmadı, başka biri çıkar, yine kalbin çarpar.
Yine hüsran diyeceğine, kalbim bir daha çarpar, doğru insanı bulurum ben diye düşün.
Bu adama ilgi duymaktan vazgeç. Duygularına hakim olmak senin elinde.

Son düzenleme:
Haklısın ama garip gerçekten.Demişsin ya yanıma gelirdi bişey söyleyecek gibi diye.belki gerçekten senden hoşlanıyo ve senin tepkini ölçmek istedi.yani sen ona beğendiğini söyleyecekmisin falan diye.yada bu çoçuk gerçekten çok dengesiz.ama o arkadaşından hoşlandığını sanmıyorum.çünkü diğerleriyle ilgilenmiyo demişsin.

Canım çevremde samimi olduğum çok erkek arkadaşım var ama hiçbiri bu şekilde yaklaşmadı bana. İlk başlarda bana nerelisin, yemek yapmayı biliyormusun, bir günün nasıl geçiyor diye sorular soruyordu.. Geçen ay bana hediye gelmişti arkadaşımdan onu görünce bile bozuldu yüzünün şekli değişti bunu da arkadaşım farketmiş hatta ondan sonra bi süre benim yanıma gelmedi.. Sorduğumda işler yoğun dedi.. Bide bazen bişey söylüyor hoşuma gidiyor tepki olarak yanağına dokundum o sırada da kızardığını afalladığını farkettim.. Benim arkadaşlık anlayışıma bunlar ters çünkü benim bi çok arkadaşım var ama böyle davranmadılar bana bende onlara davranmadım.. Yada onunla benim arkadaşlık anlayışlarımız çok farklı bilmiyorum Beni en çok bozan olay hem beni arkadaşça görmediğini belli etmesi hemde boyumun kısa olduğunu direk söylemesi.. Bide diyor ki yanımdaki arkadaşıma mümkünse 170 in üzerinde ve zayıf olsun diyor espriyle karışık.. Sanırım çok insancıl biri değer veriyor bana ve bu yüzdende sürekli yanımda..

canım o bariz senden hoşlanıyor.insancıl oluşundan sana öyle davranmış olamaz.
hele ki erkekler kendilerini hemen ele veriyor zaten.bence seni denedi,sen de ondan hoşlanıyormusun diye.
yani bunu ciddi anlamda söylediğini sanmıyorum. şöyle de bir ihtimal söyleyim sana,senin ona bişey hissetmediğini düşünüyorsa bi nevi uzanamadığı ciğere mundar demiş.ya da :) bişey daha geldi aklıma senin boy takıntın olduğunu sanıyormuş ya daha önceki konuşmalardan o konuda sana takılmış olamaz mı? ihtimaller bunlar bence.ama sana hiçbirşey hissetmediğini düşünmüyorum.
yalnız senin takıntı yapacağın hiçbir durumun yok 1.62 süper bir boy ya daha ne olsun kısa değilsin ki.
onun için özgüvenini asla kaybetmebiraz zamana bırak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…