- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.897
- 528
Balım gerçekten mi yaAyy pozitif baya, çok sevindim senin adınadaha çok yeni, 1 günde hemen koyulaşmasını beklememek lazım kanda bile 2 günde artış takip ediliyor neticede
İkisinde de çizgi görüyorumBilgisi deneyimi olan varsa yazın lütfen, daha yeni olduğu için mi ya da dün yaptığım test bozuktu boşa mı umutlandım
Kuzum freely 6 gün önce yazan testlerde çıkıyor başka markalarda çıkmıyor sanırım ya çok yeni olduğu içim algılamıyor ya da freely olanlar sorunlu. Kan verdim sağlık ocağına yarın çıkar dedi.. daha bat a da var ne akla hizmet bilmiyorum ama dün o testi öyle görünce psikolojim bozuldu sanırımİkisinde de çizgi görüyorumdün olanı öğlen yapmışsın tam bir gün bile olmamış olsa bile bir günde koyulaşma olmaz canım :)
Bence bugün başka marka bir test alıp yarın sabah da yapıp netleşirin :)
Kuzum freely 6 gün önce yazan testlerde çıkıyor başka markalarda çıkmıyor sanırım ya çok yeni olduğu içim algılamıyor ya da freely olanlar sorunlu. Kan verdim sağlık ocağına yarın çıkar dedi.. daha bat a da var ne akla hizmet bilmiyorum ama dün o testi öyle görünce psikolojim bozuldu sanırım
Bata 4 gün var , hiç çıkmasa sıkıntı etmiycektim :)Bata kaç gün var canım? Ben bata iki gün kala silik çizgi görmüştüm battam bir gün öncede testte çıkmamıştı ümidim kesilmişti. Bat günü içim rahat etsin diye yaptım çizgi çıktı kan verdim ve doğruydu :)
Yani testler sıkıntı pek güvenilmiyor ama bence sende variyi yapmışsın kan vererek anlaşılır canım
Evet bata daha varmış çok yenidirBata 4 gün var , hiç çıkmasa sıkıntı etmiycektim :)
Canım testlerde bir hata yok ise çok normal bence testlerin arasında günler yok ki, inşallah vardır güzel haberlerini alırız cuma saatlerindeKızlar sabahı zor ettim ama mantıken dünkünden koyu olması gerekmez miydibugün 12. Gün
O çıktıda diğerleri negatifCok bariz pozitif cikmis, yine de kan testi en guvenilir
Yoktu sorun çiçeğim ama benim yaşım 38 eşimin 44 .. 18 ay oldu hiç pozitif görmedim silik milik bi şeyler oluyordu ama bu kadar bariz hiç olmamıştı ben de sabah aile hekimliğinde kan verdim yarın öğlen çıkacak. İlçede olduğumuz için bir gün sürüyormuş.. diğer testler negatif olunca zaten modum her şeyim düştü ama kanı vermiş bulundum bir kereCanım testlerde bir hata yok ise çok normal bence testlerin arasında günler yok ki, inşallah vardır güzel haberlerini alırız cuma saatlerindebir sorun varmıydı sizde canım sizde bizim gibi bayadır istiyormuşsunuz
Modunuzu dusurmeyin ama bir bucuk yil olmadiysa da gidip bir genel durumunuza baktirmakta fayda var.Yoktu sorun çiçeğim ama benim yaşım 38 eşimin 44 .. 18 ay oldu hiç pozitif görmedim silik milik bi şeyler oluyordu ama bu kadar bariz hiç olmamıştı ben de sabah aile hekimliğinde kan verdim yarın öğlen çıkacak. İlçede olduğumuz için bir gün sürüyormuş.. diğer testler negatif olunca zaten modum her şeyim düştü ama kanı vermiş bulundum bir kere
Evet 6 ay önce baktırdık eşim de ben de ..Modunuzu dusurmeyin ama bir bucuk yil olmadiysa da gidip bir genel durumunuza baktirmakta fayda var.
Ablacım Allah diledikten sonra herşey nasip olur benim çevremde de senin yaşlarında kaç kişi doğum yaptı hiç yaşımız ileri diye düşünme nasip inşallah bugündür ve güzel haber gelir,inşallah sende bize güzel haberle gelirsinYoktu sorun çiçeğim ama benim yaşım 38 eşimin 44 .. 18 ay oldu hiç pozitif görmedim silik milik bi şeyler oluyordu ama bu kadar bariz hiç olmamıştı ben de sabah aile hekimliğinde kan verdim yarın öğlen çıkacak. İlçede olduğumuz için bir gün sürüyormuş.. diğer testler negatif olunca zaten modum her şeyim düştü ama kanı vermiş bulundum bir kere
Bence bekle canım. Nedense bana pozitif gibi geliyor. Bi gün arayla yapıp netlik bekleme testten kanda bile iki günde iki katı artıyor anca. Yarın ilk idrarla yapacağın test sana netlik verecektir. Çıksa bile hemen kan verme. Adetim 2 gün geçince testte öğrendim hemen kan verdim. Sonra ili günde bir üç kere kan verdim. Sen şimdiden kan vermeye başlarsan inan çok yıpranırsın. Adetin gecesiye kadar bekle. Test yap ama kan vermeCok bariz pozitif cikmis, yine de kan testi en guvenilir
Bence bekle canım. Nedense bana pozitif gibi geliyor. Bi gün arayla yapıp netlik bekleme testten kanda bile iki günde iki katı artıyor anca. Yarın ilk idrarla yapacağın test sana netlik verecektir. Çıksa bile hemen kan verme. Adetim 2 gün geçince testte öğrendim hemen kan verdim. Sonra ili günde bir üç kere kan verdim. Sen şimdiden kan vermeye başlarsan inan çok yıpranırsın. Adetin gecesiye kadar bekle. Test yap ama kan verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?