İnşallah öyledir arkadaşım ya ..Su içme durumuna göre çizgi belli olamamiştir belki sabah ilk idrarla dene moralini bozma
Bence hamilesiniz inşallahhİnşallah öyledir arkadaşım ya ..ilki böyleydi sabah yapmıştım
Alttakinde de hafif görünüyor ki ben yanlış görmüyorsam :) inşallah vardır canım inşallahKızlar böyle çıktı ya ..alltakini şimdi yaptım .. @Zumruduanka96
Her zaman az buz çizik bir şeyler görürdüm ama alttan alta da bilirdim boşa hevesleniyorsun çok az ya da kuruma filan gibi .. bu kadarını ilk gördümBence hamilesiniz inşallahhama yine de kan testi vermekte fayda var çok da ümitlenmeden
İşte üsttekinde bariz olup alttaki öyle çıkıncaAlttakinde de hafif görünüyor ki ben yanlış görmüyorsam :) inşallah vardır canım inşallah
Çişinizden kaynaklı ikinci test negatif çıkmış olabilir. Genelde sabah ilk çiş ile öneriyorlar sebebi henüz çok yeni olması. Ben geçen sene test yaptım negatif çıkmıştı sonra adet günüm iki gün geçince yine test yaptım silik çıktı hastaneye gittim kanda belli oldu. Allah gönlünüze göre versinYa var ya gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum bu kadar bariz pozitif ve 3. Dakika çıkan çizgi yalancı olamaz olmamalıydı ya(( şimdi başka marka yaptım hiç bi şey yok. Erken mi acaba 11. Gün bilmiyorumki o kadar bariz yalancılık olur mu
Allah razı olsunÇişinizden kaynaklı ikinci test negatif çıkmış olabilir. Genelde sabah ilk çiş ile öneriyorlar sebebi henüz çok yeni olması. Ben geçen sene test yaptım negatif çıkmıştı sonra adet günüm iki gün geçince yine test yaptım silik çıktı hastaneye gittim kanda belli oldu. Allah gönlünüze göre versin
Su içip test yapmak çok etkiliyor hele yeniyse zaten görünmüyor ben negatif olduğundan o kadar emindim ki beta değerinde 2 gün inanılmaz fark ediyormuş meğer. Umarım mutlu sonuçlar alırsınız sabahı beklemek çok zordur eminimAllah razı olsunİnşallah öyledir sabah yapacağım inşallah ama sabahı nasıl ederim bilmiyorum :)
Yaaaa inanın bunu duydukça ağlamak geliyor .. yaptıgım ilk test bariz pozitif ama 1 er saat arayla yaptığım diğer testler negatif çıktı ..Hamilesinçok çom sevindim canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Daha regli günü gelmediği için çıkmamış olabilir 2.Testte. Sabah tekrar deneyin ve hayırla sonuçlansın inşallahAllah razı olsunİnşallah öyledir sabah yapacağım inşallah ama sabahı nasıl ederim bilmiyorum :)
İnşallah öyledir daha önce hiç böyle görüp bu kadar umutlanmamıştımDaha regli günü gelmediği için çıkmamış olabilir 2.Testte. Sabah tekrar deneyin ve hayırla sonuçlansın inşallah
Bencede var ya kaset de yap sonra hemen kan ver güzel haberı de bızlede paylas amaBunu da şimdi çektim .. prediktör almaya gidicem şimdi
sabaha kadar idrarda biriken bhcg anca sılık bır cızgı (zorlaİnşallah öyledir daha önce hiç böyle görüp bu kadar umutlanmamıştımçok teşekkürler
Ya bence pozitif yarında denicekmisin. Ekim kasim topice yazılmıştın ya ordan biliyorum seni. Çok çok sevindim.Yaaaa inanın bunu duydukça ağlamak geliyor .. yaptıgım ilk test bariz pozitif ama 1 er saat arayla yaptığım diğer testler negatif çıktı ..sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum hemen sabah olsa
Kan versene kuzumBende aynı durumu yaşıyorum ilki böyle pozitif çıktı bir gün sonraki negatif 5 gün geçiyor ama bazen geçiyor freely marka sizinkide aynı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?