- 11 Nisan 2007
- 3.075
- 2.392
- Konu Sahibi Meredith Grey
çünkü bu adamdan vazgeçmiyorsunuzNeden böyle dediniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Numarasını sildim. WP'de o beyaz adamlı resmi görüyor adımın yanında şu an.Ece hanım her konunuzda daha da bu kişiye karşı hastalıklı duygularınızın arttığını görüyor ve adınıza üzülüyorum. Size adam mı yok kuzum. Bu çocukla olmaz, o anne size rahat vermez. Aynı iş yerinede gitmeyin bu çocukla artık mesajlaşmayında. Salın gitsin
Dusunme bunlari neyi dusundugu umrunda olmasinNumarasını sildim. WP'de o beyaz adamlı resmi görüyor adımın yanında şu an.
Şaşırmıştır cocukcagiz 2 hafta önce senden asla vazgeçmem falan diyen hatunun onu engelleyebilmiş olmasına
Ulaşmaya calisir mi veya çalışırsa benim yanıtım ne olur inan bilemiyorum şu an.canım içimde sana ulaşmaya çalışıcak diye kötü bir his var engellemenin bi önemi yok kafanda bitirmişsen ancak biter
Aşıktım.Yahu ben 4.5 ve 9 yaşındaki oğullarımin nazini çekemiyorum sense elin herifinin nazini öpüp başına koyuyorsun. Kör aşık mısın nesin.
Off 21 yaşında lisans diplomamı elime aldım ve bunu yapan tek kişi ben değilim yani kendimi övmek için demiyorum. 21 yaşında ilişkisi annesine bağlı, hayat deneyimi yok, eğitimi yok. Zaten bir erkek için olgunluk açısından "çocuk" yaşta. Siz de 21 yaşındasınız sanırım size tavsiyem 23-24-25 civarıyla birlikte olmanız. Akıl yaşta değil başta doğrudur ama bu çok nadir.Reşit de daha yaşı küçük. 21 yaşında. Henüz liseyi bile açıktan okuyor. Yani öyle pek hayat deneyimi vs yok.
Bilmem. Belki dediğin gibidir. Ben borderline kişilik bozukluğuna sahip olduğumu düşünüyorum.Bence sende obsesif kompulsif bozukluk var, önceki konularında da unuttum deyip yeni konu acıyosun