- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi Meredith Grey
sen bence çok tehlikeli bir insansın taktın kafaya çocuğu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahsen birini istemiyorsam oturup söylerim bir daha görüşmeyelim, bu ilişkiyi bitirelim diye. O niye bunu yapmıyor?
Hımm hatırladım konuyu. Olmaz bu iş bu hanım kızımız bıraksın oğlanın peşini. Zinhar izin vermez kv bu ilişkiyeAnnesiyle sorunu hanim kızımız çocuğun boynunu morartti anne gördü ve görüşmelerini yasakladı ...çocuk biraz aramadı sonra bunlar beraber oldular adam artık arayip sormuyordu en son annesi büyük yemin ettirmişti. ..
Tehlikeli olduğumu inkar etmiyorum.sen bence çok tehlikeli bir insansın taktın kafaya çocuğu.
Şahsen birini istemiyorsam oturup söylerim bir daha görüşmeyelim, bu ilişkiyi bitirelim diye. O niye bunu yapmıyor?
Arkadaşlarım çocuğun benden korktuğunu söylüyorlar. Fazla baskın bir tip olduğum ve her şeyi yapabilecek potansiyelde olduğum için.Bu daha ağır degil mi sence de? Haklısın, değer verse oturur konuşurdu.
Bitirmek için konuşmaya tenezzül bile etmemiş.
Değer vermediği için yapmıyor.
Tekrar aklına eserse birliktelik yaşama ihtimalini ortadan kaldırmamak için.
Sen ne istese yapacak moddasın.
Adam 3 ay aramayıp, 3 ay sonra gelip sensiz yapamıyorum özledim dese, tamam dersin.
Adam da farkında.
Bu kadar değersiz mi senin hayatın?
(Adam diyorum ama adam degil, onu da bil)
sen daha geçenlerde beni kullanıdğını düşünsün istemiyorum dememiş miydin? şu an tam da öyle düşünüyor. daha fazla üsteleme. bitmiş gitmiş. onun için önemli biri olsaydın emin ol normal insanlar gibi bitirirdi.Tehlikeli olduğumu inkar etmiyorum.
En azından bu ilişkiyi bitirmek istiyorsa söylemesi lazım normal insanlar gibi.
Ki onun da çok normal olduğunu zannetmiyorum. Pazartesi günü çok mutsuz görünüyormuş.
O çok normal biri değil diyorum. Normal hayatında da kimseyle konuşmaz, konuşmayı sevmez çünkü, merhaba denildiğinde bile zor bela yanıt verir.sen daha geçenlerde beni kullanıdğını düşünsün istemiyorum dememiş miydin? şu an tam da öyle düşünüyor. daha fazla üsteleme. bitmiş gitmiş. onun için önemli biri olsaydın emin ol normal insanlar gibi bitirirdi.
Arkadaşlarım çocuğun benden korktuğunu söylüyorlar. Fazla baskın bir tip olduğum ve her şeyi yapabilecek potansiyelde olduğum için.
Saat 3'te psikolog randevum var bakalım. Psikolog ne diyecek.
Gençlerin gerçekten bunları neden ısrarla anlamak istemediklerini çözemiyorum...Bu daha ağır degil mi sence de? Haklısın, değer verse oturur konuşurdu.
Bitirmek için konuşmaya tenezzül bile etmemiş.
Değer vermediği için yapmıyor.
Tekrar aklına eserse birliktelik yaşama ihtimalini ortadan kaldırmamak için.
Sen ne istese yapacak moddasın.
Adam 3 ay aramayıp, 3 ay sonra gelip sensiz yapamıyorum özledim dese, tamam dersin.
Adam da farkında.
Bu kadar değersiz mi senin hayatın?
(Adam diyorum ama adam degil, onu da bil)
Takıntılı olduğunu,onu rahatsız edeceğini düşünüyor galiba...Arkadaşlarım çocuğun benden korktuğunu söylüyorlar. Fazla baskın bir tip olduğum ve her şeyi yapabilecek potansiyelde olduğum için.
Saat 3'te psikolog randevum var bakalım. Psikolog ne diyecek.
Peki şu an ki mutsuzluğunun sebebi ne o zaman?İstemiyor sadece. Sen anlamlandırmak istiyorsun ama altında bir şey aramanı gerektirecek bir durum yok ortada.
Peki şu an ki mutsuzluğunun sebebi ne o zaman?
Diyorum ya onu tanıyorum. Çıkarken de tavır yapardı, sanki konuşmak istemiyor gibi yapardı. Ben uzun süre yazmazdım. Pes eder yazardı.
Birkaç saat sonra psikoloğa gideceğim diyorum. Sence bu durumdan sıyrılmak için bir adım atmamış gibi mi duruyorum?E tamam madem bekle.
21 yaşında daha liseyi bile bitirmemiş, anasının sözünden çıkamayan, sana değer vermeyen, ilişkiyi bitirmeye tenezzül etmeyen, ne istediğini bilmeyen abuk sabuk bir tip için otur düşün sen hindi gibi.
Acaba ne yapmak istiyor diye.
Aman güzelim sakın ha kendi hayatın için faydalı seyler yapma. Çünkü çok zamanın var. Bir 3-4 yıl oyuncak olur sonra bu günlerine vah edersin.
O pes eder yazardı dediğin şeyin ne olduğunu söyleyeyim mi?
Kafasına vururdu.
Can sıkıntısı, cinsel ihtiyaç, ego tatmini vs.. kendi ihtiyacına yani. Senin kara kaşına kara gözüne degil.
Vereceğim akıl şu:
Daha anasından izinsiz aşk yaşayamayan adamdan, bir cacık olmaz!
siz kac yasindasiniz acaba? 21 yas ask konularinda kendi kararlarini veremeyecek bir yas degil sonucta. Annesinin kararlari ile yasayan hic bir erkekten size hayir gelmez. Ayrica sizi seven bir adam size bu sekilde davranmaz. Tek tarafli seviyorsunuz bence. O da cok sevdigi birisini buldugu zaman görün nasil annesine karsi cikabiliyor. Bence hic vaktinizi bosa harcamayin.Reşit de daha yaşı küçük. 21 yaşında. Henüz liseyi bile açıktan okuyor. Yani öyle pek hayat deneyimi vs yok.
Şu forumda diğer insanların açtığı konularda da sık gördüğüm ifadeler;
Kullandı attı seni, takıntılısın, çocuk seni sevmiyor vs..
Bizzat can yakmak için özenle seçilmiş ifadeler.
Böyle yapanların çoğunun kendi içindeki mutsuzluğu, kompleksi gidermek için yaptığını düşünüyorum.
Velev ki takıntılıyım, çocuğu saplantı haline getirdim. Olamaz mı? Bende bir insanım. İnsan olarak fiziksel olduğu kadar psikolojik hastalıklar da yaşayabiliyoruz.
Daha yumuşak, usturuplu bir şekilde yorum yapılabilir..