- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Gerçekten doğru adam günün birinde karşıma çıkacak mı dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimle görüşecek adam o gün hastaneye kaldırılmış, ameliyata alınmış. Geri dönüş yapacaklarmış.İş görüşmesi noldu?
Daha 21 yaşında değil misin? Karşına kimler kimler çıkacak , bu köprünün altından çok sular akacak. Günün birinde aklına gelecek ve aaa 21 yaşında iken öyle bir oğlan vardı , ne çocukluk yapmışım onun için üzülmüşüm diye düşünüp güleceksin. Zamanla her şey geçiyor, gecmese hepimiz ilk sevdiğimiz adamda takılı kalirdik ama öyle olmuyor. Geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor.Gerçekten doğru adam günün birinde karşıma çıkacak mı dersiniz?
Gerçekten doğru adam günün birinde karşıma çıkacak mı dersiniz?
Peki işe girersen nasl unutacaksın?Benimle görüşecek adam o gün hastaneye kaldırılmış, ameliyata alınmış. Geri dönüş yapacaklarmış.
Annesi benim kim olduğumu, ismimi falan bilmiyor. Gerçi önemi de yok. Değmez bu çocuk için şimdi anladım.Diyelim ki görüşmeye devam ettiniz bu iş evliliğe kadar gitti.evlenince ne olacak? Annesi sizi şuan istemiyor o zamanda istemezse aile içinde sorunlar yaşayacaksınız eşinle.21 yaş da küçük sayılmaz sevgilisi olabilir bu çocuğun.annesi şuan karışıyorsa hep karışacaktır bu çocuğa o da söz dinliyorsa vay haline ilerdeki eşinin
Yaşın o kadar genç ki değmeyen birinin peşine takılmak için.hayatını yaşa.kaderde biri varsa napıp edip seni bulacaktır.gençliğinin tadını çıkar canımAnnesi benim kim olduğumu, ismimi falan bilmiyor. Gerçi önemi de yok. Değmez bu çocuk için şimdi anladım.
Kaçak güreşiyor işte.Açık açık söyleyecek kadar dürüst değil.Açık açık söylese sen ümidini tamamen kesersin.Ümidini kesme ve onun peşinde koşmaya devam et diye böyle yapıyor.Sen de bunu iyiye mi yoruyorsun???Şahsen birini istemiyorsam oturup söylerim bir daha görüşmeyelim, bu ilişkiyi bitirelim diye. O niye bunu yapmıyor?
Beni şu üzgün halimde guldurdunuz ya Allah sizi de guldursunSen sevme sevgi anlayışın çok garip sevgilin daha tuhaf
konu sahibi de kizacak bana. Ben yorum okumaya geldim.sen bence çok tehlikeli bir insansın taktın kafaya çocuğu.
Öteki konularımdan sevdiğim bir adam olduğunu az çok biliyorsunuzdur.
Annesi benimle görüşmemesi için yemin ettirmiş. Beni sevmediğini bilsem çekip giderim. Ama biliyorum o da acı çekiyor.
O çok zor bir adam. Çok nazlıdır. Kapalı bir kutu gibi adeta.
İlk kez ona hislerimi söylediğimde 'emin misin, ben değilimdir bence o' demişti. İstediği herhangi bir şeyi yapmadığımda onu sevmediğimi düşünürdü. Haksız yere tavır yaptığında 2 hafta görüşmemiştim onunla, 'ne çabuk unuttun' diye yazmıştı.
Annesiyle olan durumdan sonra görüşmek istedi bir gün. O gün müsait değildim 'neyse zaten görüşüp ne yapacağız' gibi bir şey söyleyip, ertesi gün yine buluşma teklif etmişti.
Her an instagramda takılırdı annesiyle olan durumdan önce, şimdi bakıyorum pek girdiği ettiği yok.
Ne yapsam, ne etsem bilemiyorum. Onu gerçekten seviyorum, özlüyorum. Kalbimin acısını fiziksel olarak da hissediyorum.
Bana bir akıl verin hanımlar..
Yazından anladıgım kadar kendini gayet düzgün ifade edebilen kültürlü bir kızssın.Siz ayrılın kendisinden zira yaşı küçük ana kuzusu anne sözünden çıkamayan bir erkek.Siz terapi alarak bu süreci atlatabilirsiniz.Zamana bırakmalısınız acınız silinip gidecektir.Birkaç saat sonra psikoloğa gideceğim diyorum. Sence bu durumdan sıyrılmak için bir adım atmamış gibi mi duruyorum?
Bu durumdan sonra yogaya başladım, haftada bilmem kaç saat pestilim çıkana kadar yoga yapıyorum. Emin ol atlatmaya çalışıyorum.