- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bravo on numara yorumVereceğim akıl şu:
Daha anasından izinsiz aşk yaşayamayan adamdan, bir cacık olmaz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bravo on numara yorumVereceğim akıl şu:
Daha anasından izinsiz aşk yaşayamayan adamdan, bir cacık olmaz!
bence senin pek bir şeyi anladığın yok. çocuk açık lisede okuyor demedin mi? nerede çalışıyor bu daha lisede okuyan biri olarak? sen ne vasıfla görüşmeye gittin o iş yerine? öyle bir anlatıyorsun ki sanırsın holdingde toplantılarda falan karşılaşacaksın nasıl davranacağını bilmiyorsun vs (önceki konularına bakarak söylüyorum bunu) kaldı ki bir kafede garson kurye vs gibi bir pozisyonda çalışıyorsa bile asgari bir lise mezunu olması gerekiyor o elemanın.Annesi benim kim olduğumu, ismimi falan bilmiyor. Gerçi önemi de yok. Değmez bu çocuk için şimdi anladım.
Kadınlar nazlı olur. Her şeye kılıf uydurmayın bence.Çok nazlıdır
Şahsen birini istemiyorsam oturup söylerim bir daha görüşmeyelim, bu ilişkiyi bitirelim diye. O niye bunu yapmıyor?
O iş olmaz. Salın gitsin. Çekilmez derecede nemrut birine benziyor.Öteki konularımdan sevdiğim bir adam olduğunu az çok biliyorsunuzdur.
Annesi benimle görüşmemesi için yemin ettirmiş. Beni sevmediğini bilsem çekip giderim. Ama biliyorum o da acı çekiyor.
O çok zor bir adam. Çok nazlıdır. Kapalı bir kutu gibi adeta.
İlk kez ona hislerimi söylediğimde 'emin misin, ben değilimdir bence o' demişti. İstediği herhangi bir şeyi yapmadığımda onu sevmediğimi düşünürdü. Haksız yere tavır yaptığında 2 hafta görüşmemiştim onunla, 'ne çabuk unuttun' diye yazmıştı.
Annesiyle olan durumdan sonra görüşmek istedi bir gün. O gün müsait değildim 'neyse zaten görüşüp ne yapacağız' gibi bir şey söyleyip, ertesi gün yine buluşma teklif etmişti.
Her an instagramda takılırdı annesiyle olan durumdan önce, şimdi bakıyorum pek girdiği ettiği yok.
Ne yapsam, ne etsem bilemiyorum. Onu gerçekten seviyorum, özlüyorum. Kalbimin acısını fiziksel olarak da hissediyorum.
Bana bir akıl verin hanımlar..
benim yazi da bi tuhaf olmuş haha...aminnnn canım cümlemızı.Beni şu üzgün halimde guldurdunuz ya Allah sizi de guldursun
Mor boyunDr a git yavrucum kaç konun var hepsi ayni mor boyun konusu
Mastürbasyon yapmak, hatta belki üst üste 5 kere mastürbasyon yapmak seks bağımlılığı değilse nasıl adlandırıldığını bilemiyorum..bence senin pek bir şeyi anladığın yok. çocuk açık lisede okuyor demedin mi? nerede çalışıyor bu daha lisede okuyan biri olarak? sen ne vasıfla görüşmeye gittin o iş yerine? öyle bir anlatıyorsun ki sanırsın holdingde toplantılarda falan karşılaşacaksın nasıl davranacağını bilmiyorsun vs (önceki konularına bakarak söylüyorum bunu) kaldı ki bir kafede garson kurye vs gibi bir pozisyonda çalışıyorsa bile asgari bir lise mezunu olması gerekiyor o elemanın.
o kadar saplantılı konuların ayrıca mantıklı konuşuyor anlıyor gibi yapıp ertesi gün daha saçma bir konu açıyorsun. bence ya asıl denge sıkıntısı olan sensin ya da çok canın sıkılıyor dikkat çekmek için kafandaki taşları buraya atıp kk üyelerinin kuyudan o taşı çıkarmaya çalışmalarını izliyorsun.
eğer gerçek üyeysen ve cidden yardıma ihtiyacın varsa şu geçirdiğin dönemi atlatmak için kendi yazdıklarını bi başkası yazmış gibi bir oku. çocuğun boynunu morartıyorsun annesi gördüğü ve çok kızdığı için senden ayrılıyor ertesi gün ters ilişkiye giriyorsunuz çocuk işini görüyor rahatlıyor yine seni aramıyor sormuyor ama seni kullandığını düşünmesin istiyorsun. 3 hafta önce ilk ilişkini yaşamışsın ama seks bağımlısısın.
atma ziya atma.
Bir erkek bi kızı istiyorsa istiyordur istemiyorsa da istemiyordur. Oyalamaya, belirsizlik içinde bırakmaya hakkı yok. Hiç bi kadın da haketmiyor bi erkeğin peşinde belirsizce helak olmayı. Ne istediğini bilmeyen erkeklerden uzak durun bence artık anası danası bilmem nesi bunun yaşla alakası yok kişiliği oturmuş biri karıştırmaz kimseyi işine
anne boleyn benm de çok ilgimi çeken bir kişilik bu arada:)
Ayrıca sormuşsunuz yanıt vereyim o barista.bence senin pek bir şeyi anladığın yok. çocuk açık lisede okuyor demedin mi? nerede çalışıyor bu daha lisede okuyan biri olarak? sen ne vasıfla görüşmeye gittin o iş yerine? öyle bir anlatıyorsun ki sanırsın holdingde toplantılarda falan karşılaşacaksın nasıl davranacağını bilmiyorsun vs (önceki konularına bakarak söylüyorum bunu) kaldı ki bir kafede garson kurye vs gibi bir pozisyonda çalışıyorsa bile asgari bir lise mezunu olması gerekiyor o elemanın.
o kadar saplantılı konuların ayrıca mantıklı konuşuyor anlıyor gibi yapıp ertesi gün daha saçma bir konu açıyorsun. bence ya asıl denge sıkıntısı olan sensin ya da çok canın sıkılıyor dikkat çekmek için kafandaki taşları buraya atıp kk üyelerinin kuyudan o taşı çıkarmaya çalışmalarını izliyorsun.
eğer gerçek üyeysen ve cidden yardıma ihtiyacın varsa şu geçirdiğin dönemi atlatmak için kendi yazdıklarını bi başkası yazmış gibi bir oku. çocuğun boynunu morartıyorsun annesi gördüğü ve çok kızdığı için senden ayrılıyor ertesi gün ters ilişkiye giriyorsunuz çocuk işini görüyor rahatlıyor yine seni aramıyor sormuyor ama seni kullandığını düşünmesin istiyorsun. 3 hafta önce ilk ilişkini yaşamışsın ama seks bağımlısısın.
atma ziya atma.
Bir gün eve boynu mor bir şekilde gitti de..Bugün annesi için sizi terkeden yarın başkası için bırakır sonuçta evlenecek degilsiniz. Annesine ters bir hareketiniz mı oldu neden istemiyor?
Neden böyle dediniz?senin çilen bitmemiş tatlım..daha çekeceğin günler var
Bir gün eve boynu mor bir şekilde gitti de..