Kalbi Kirik Kiz...

ailemizi maalesef seçemiyoruz.diğer insanların ailesiyle kıyaslayınca üzülüyorsun niye benim ailem böyle diyorsun anlıyorum ama tek başına da mutlu olmayı öğrenmelisin.ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk var bu hayatta.geçmişte yaşadığın kötü zamanları olayları unut bugün yeniden doğ.çocuğun var mı bilmiyorum.Varsa o senin arkadaşın olsun anne baban olsun dostun olsun.sen bu saatte mutsuzum derken onlar keyifle uyuyor bir de böyle düşün.güçlü ve mutlu ol ki utansınlar yaptıklarından

Doğma büyüme Hollanda' da yaşadım K KalbiKirikKiz93 Bu kadar basit olduğunu sanmıyorum emin ol. Insan ailesinde bulmali sevgiyi ilk tohum orda atilir orda filiz atar. Anne baba hayat gailesi içine dalınca birde çok kardesseniz ki oyle hissediyorum, en cok sevmeyi ihmal ediyorlar. Bazen hayallere sığınıp evlenecegin adamin aslinda hiçte Pamuk prenses masali tadinda olmadigini görüyorsun. Bu sevgi arayışı bazen insani yanlisa iter, bu net uzerinden baskalarinda sevgiyi aramak olsa da değildir. Siz tek tarafli debelenir durursunuz. Ve düştüğünüz yerin bir kuyu oldugunu cok geç fark edebilirsiniz. Umarim Ela, sen gönlün neyi arzuluyorsa ona ulasirsin

Ben bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik yapamiyorum cok yoruldum. Ben 2 yasindayken annen ve babam ayrildi. 6/7 yasinda onlar ikinci evliliklerini yaptilar. Yeni aileleri oldu cocuklari oldu beni hep kenara atilar. Hep orda burda yasadim kimse beni istemedi. Kendime ayit bir yastigim bile yoktu... sonra yurtlarda felan kaldim etim derken omrum hep boyle gecti sonra esimi tanidim dedim evlenim artik yeter normal hayat istiyorum. Sevilmek istiyorum aile kurmak istiyorum ama sonuc elde var 0 simdi bosansam gidecek yerim yok isim yok gucum yok hersey tekrar basa saricak kaldiramam ben zaten piskolojik men hic iyi degilim. Arkamda destekliyecek birileri olsaydi eger belki yanliz hissetmezdim kendimi ama bu saatten sonra dayanamam artik. Inan burda soyledigim kadar basit degil. Bunada sukur tabi ama neyse nediyecrmi bilemiyorum sesli konusmam kendini ifade etmek daha farkli yazi yazmakta kendimi ifade edemiyorum cunku cok yogun duygular yasiyorum. Yok cok sukur cocugum bilerek istemedim bugune kadar benim yasadigimi yasamasin diye istemedim.

Cok haklisin... umarim insallah :)

üzüldüm kuzum ya .dünyaya gelmeyi sen istemedin onlar getirdi.seni yoksayarak yeni hayatlar nasıl kurdular vicdanları nasıl elverdi.bari biri sana sahip çıksaydı hayatın bambaşka olurdu.ben de babasız büyüdüm hiç tanımadım desem yeridir.ama annem güçlü akıllı bir kadındı bir daha hiç evlenmedi beni yetiştirdi okuttu.senin şanssızlığın 2 taraftan da olmuş.bir psikologtan yardım alsan.orası hollanda olduğu için nasıl ulaşırsın fikir de veremiyorum sana.kocaman sarılıyorummm bir ablan gibiiii sana

Daha yaşin 28. Dinçsin gençsin biliyorsun orda Iscı arama bürolari var, kaydini yaptir, meslegini belirt, iş secme luksun olmasin, hayata yeniden başla Ela.

Issiz oldugunu kuruma bildir ki issizlik ödeneği baglansin. Orda size ayri ev verir bosanirsan, Hollanda devleti lutfen bir dene

Aynen oyle oldu.. daha neler neler var bende hayat hikayesi bitmezde iste... vallah ben her yolu denedim kendim icin ama buranin doktoru piskolo hic bir ise yaramiyor insanin halinden anlamiyorlar sen onlar icin sadece bir dosyasin.... ama cok sagol bana zamanini ayirip yazdigin icin cok tesekkur ederim

hoşgeldiniz,sizi buraya getiren hüzün olmuş ama umarım mutluluğu elde ederek hayatınıza devam etmenize vesile olabiliriz.

sorunlarınızı biraz daha açar mısınız? nedir eşinizle aranızda olan problemler?

NilMeSeker.. haklisin evet ama yapamiyorum.. yorgun bitkin haldeyim.. belki sana cok sacma gelebilir yada bilemiyorum ama cok yiprandim...

almanya da kadınlara sonsuz haklar tanınıyor kuzenlerimden biliyorum.hollanda da aynıdır sanırım.tek başına çalışıp yaşayabilirsin değil mi?Türkiye gibi yalnız kadın sahipsiz kadın muamelesi yapan da olmaz.

Selam Otrera tesekkur ederim! Umarim insallah. Ilgisizlik, sevgisizlik. Ben sevgimi ilgimi beli ediyorum o hic etmez icinden seviyormus guya. Sohbet felan edemiyoruz cok konusan biri degil. Ustume dusmes fazla basta boyle degildi. Kavga ede ede beyfendi boyle olmus. Iste sen zaten yanlizdin benim sayemde ac degil ac degilsin bir suru asalayici seyler

Kesinlikle olmaz. Maaş baglanir, ayri ev verilir, haklar saglanir, bakin okumak mi istiyorsun Havo' nun devamini getir, git Gymnasium' a üniversiteye ordan.

Evet vardir elbette ama ben yanliz yasamak istemiyorum 28 senem yanliz gecmis bu saatten sonra artik insanlar olsun istiyorum yanimda sıkıldım artık bende mutlu olmak istiyorum ila hayatimda biri olsun diye degil ama yanliz olmak olmuyor konusucak kimsem yok olsa burda zaten ne isim olucak..

Iste sen zaten yanlizdin benim sayemde ac degil ac degilsin bir suru asalayici seyler
terbiyesiz adam

peki sizin mesleğiniz var mı? bu çok önemli şu noktada.

anladığım kadarıyla odunluk var kendisinde, ancak buna rağmen sence sizi seviyor mu? hissettiriyor mu odun olmasına rağmen?

Evet vardir elbette ama ben yanliz yasamak istemiyorum 28 senem yanliz gecmis bu saatten sonra artik insanlar olsun istiyorum
e işte siz bunu ona hissettirmişsiniz bir kere. adama minnet etmişsiniz. o da güya size lütfettiğini düşünüp böyle beylik laflar etmiş. bana muhtaçsın demiş. sizi zayıf noktanızdan vurmuş.

asla ona muhtaçmışsınız gibi davranmayın. sizi kaybetmekten asla korkmaz,yapmayın böyle.

beni sevmeyen, bana afedersiniz camıştan hallice davranan bir adamla yaşayacağıma,yalnız yaşarım, kendime yatırım yaparım daha iyi.

Kesinlikle olmaz. Maaş baglanir, ayri ev verilir, haklar saglanir, bakin okumak mi istiyorsun Havo' nun devamini getir, git Gymnasium' a üniversiteye ordan.
Bak hersey cok guzel hos ama bir insanin piskolojisi gitiyse hic birsey dusunemez hale geldiyse ne derseniz bos oluyor.. ben istememi hayatim guzel olsun ama yapamiyorum 6 senedir dogru durust evden cikmiyorum bunalim gecirdim halada geciriom arada neyapicami nasil basa cikacami bilmiyorum cok sagolun guzel seyler soyluyorsunuz ama inan ben sizden daha cok isterdim bunlarin olmasini ama artik kafam almiyor tabi salak aptak gerizekali degilim cok sukur bu yasima kadar hala herseyimi ben yapiyorum. Ama artik dayanamiyorum.

burda her tür insan var.mutlusu mutsuzu eğitimlisi eğitimsizi zengini dar gelirlisi çocuğu olanı evlat hasreti çekeni.burda ne işim olur diye düşünmen baştan yanlış.paylaşım yapmak sohbet etmek gülmek geyik yapmak çoğunlukla da insanların dertlerini paylaşıp yardımcı olmak için buradayız.reel hayatın burası olmamalı sadece orda haklısın.senden beklentim iş bul çalış evini kur işten gelince yorgunluk kahveni yap buraya gir sohbetini yap güzel dostluklar kur.kendine acıyarak hiç bir yere varamazsın.silkinmen gerekiyor

Haklisin, benim salakliyim zaten. Iki dakada tanimadigim insana bile guveniyorum hep iyi niyetimden kayip etim zaten bu hayata..

Yanlis anlasilma olmasin burda ne isim var kendi adima soyledim. Istiyen gelir konusur anlatir derdinu doker guzel birsey ama ben bugune kadar yapmadigim icin sanal ortamda kendimi cok sey hissediyorum kotu yani nebilim.. dogru haklisin ama nedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…