• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbi Kirik Kiz...

Evet vardir elbette ama ben yanliz yasamak istemiyorum 28 senem yanliz gecmis bu saatten sonra artik insanlar olsun istiyorum yanimda sıkıldım artık bende mutlu olmak istiyorum ila hayatimda biri olsun diye degil ama yanliz olmak olmuyor konusucak kimsem yok olsa burda zaten ne isim olucak..
Böyle olmaz ama Ela, bakın hepimiz anamizdan yalniz doğduk yalniz girecegiz o mezara. Benim mantigim bir abam var sirtimda, nerde olsa yatarimdir. Sererim postu kivrilir geçerim. Niye size Hollanda hükümetinin sunduğu imkanlari reddeceksiniz ? O luksumuz yok şimdi. Evet saglik sistemi berbat haklisiniz. Ama bir yerden baslamalisiniz. Alti yıldır evden cikmamakla kendinize bir hapishane yaratmissiniz. Yıkın o duvarlarınızı...

terbiyesiz adam :KK12::KK12:

peki sizin mesleğiniz var mı? bu çok önemli şu noktada.

anladığım kadarıyla odunluk var kendisinde, ancak buna rağmen sence sizi seviyor mu? hissettiriyor mu odun olmasına rağmen?
Hissetirseydi bugune kadar zaten bu durumda olmazdim/k odunun taaaa dibi. Yok dogru duzgun okumadim bile okadar cok seyin etkisi vardi ki aklimi okula veremedim neyazikii

Böyle olmaz ama Ela, bakın hepimiz anamizdan yalniz doğduk yalniz girecegiz o mezara. Benim mantigim bir abam var sirtimda, nerde olsa yatarimdir. Sererim postu kivrilir geçerim. Niye size Hollanda hükümetinin sunduğu imkanlari reddeceksiniz ? O luksumuz yok şimdi. Evet saglik sistemi berbat haklisiniz. Ama bir yerden baslamalisiniz. Alti yıldır evden cikmamakla kendinize bir hapishane yaratmissiniz. Yıkın o duvarlarınızı...
Hollanda hukumeti beni beklemiyor okadar kolay olsaydi zaten yurtlarda kalmak zorunda kalmazdim direk ev verirlerdi emin olun benim hayatim devlet dairelerinde yardim yerlerinde gecti...

Hollanda hukumeti beni beklemiyor okadar kolay olsaydi zaten yurtlarda kalmak zorunda kalmazdim direk ev verirlerdi emin olun benim hayatim devlet dairelerinde yardim yerlerinde gecti...
Ela'cığim o zaman evli degildiniz. Öğrendiydiniz. 16 yasindan sonra cogu arkadasim ayrı eve cıktı. Simdi durum farkli. Belki Türk oldugunuz icin her daim var olan bir ayrım var olabilir. Yine de umutvar olmak guzel be bacım

Selam kader arkadaslarim, nasilsiniz iyisinizdir insallah... beni soracak olursaniz hic iyi degilim. Burayi daha yeni kesifetim, yani nasil bir platforum oldugunu bilmiyorum. Umarim yanlizligimi birazda olsa gidericek insanlar cikar karsima.

Takma adim bu arada Ela olsun. 28 yasindayim, dogma buyume hollandada yasiyorum. Aslen kayseriliyim.

22 yasinda evlendim... severek evlendim ama umdugum gibi olmadi... simdi belki aranizda neden bosanmadin ya diye sorun olabilir. Yani istedim, istedik ama hepsi lafta kaldi. Hersey yoluns girer, duzelir falan filan diye diye bosuna zamanimiz gecti.

Bilmiyorum budada vardir bir hayir, Allahim herseyin en iyisini bilir...

Neyse arkadaslar ilk mesajimi yayinlayim bakalim. Umarim mesajim okunur... bu arada turkcem icin kusura bakmayin. Artik oldugu kadar idare edin beni..

Allaha emanet olun!
Bu arada bana mesaj yazan herkese cok tesekkur ediyorum. Bana zaman ayirdiginiz icin hakinizi helal edin. ❤️

Ela'cığim o zaman evli degildiniz. Öğrendiydiniz. 16 yasindan sonra cogu arkadasim ayrı eve cıktı. Simdi durum farkli. Belki Türk oldugunuz icin her daim var olan bir ayrım var olabilir. Yine de umutvar olmak guzel be bacım
Evet oda bir etken burda keske ciksaydida enazindan evlenmezdim bir dert eksik olurdu:(

Haklisin oyle ama inan cok zorlaniyorum biraz motivasyonum olsa azda olsa cesaretim geri gelse yapabilirim ilaki ama yok hepsini aldi giti benden. Allahim yardim etsin hepimize...

Back