- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
- Konu Sahibi KalbiKirikKiz93
-
Böyle olmaz ama Ela, bakın hepimiz anamizdan yalniz doğduk yalniz girecegiz o mezara. Benim mantigim bir abam var sirtimda, nerde olsa yatarimdir. Sererim postu kivrilir geçerim. Niye size Hollanda hükümetinin sunduğu imkanlari reddeceksiniz ? O luksumuz yok şimdi. Evet saglik sistemi berbat haklisiniz. Ama bir yerden baslamalisiniz. Alti yıldır evden cikmamakla kendinize bir hapishane yaratmissiniz. Yıkın o duvarlarınızı...Evet vardir elbette ama ben yanliz yasamak istemiyorum 28 senem yanliz gecmis bu saatten sonra artik insanlar olsun istiyorum yanimda sıkıldım artık bende mutlu olmak istiyorum ila hayatimda biri olsun diye degil ama yanliz olmak olmuyor konusucak kimsem yok olsa burda zaten ne isim olucak..
Hissetirseydi bugune kadar zaten bu durumda olmazdim/k odunun taaaa dibi. Yok dogru duzgun okumadim bile okadar cok seyin etkisi vardi ki aklimi okula veremedim neyazikiiterbiyesiz adam
peki sizin mesleğiniz var mı? bu çok önemli şu noktada.
anladığım kadarıyla odunluk var kendisinde, ancak buna rağmen sence sizi seviyor mu? hissettiriyor mu odun olmasına rağmen?
Hollanda hukumeti beni beklemiyor okadar kolay olsaydi zaten yurtlarda kalmak zorunda kalmazdim direk ev verirlerdi emin olun benim hayatim devlet dairelerinde yardim yerlerinde gecti...Böyle olmaz ama Ela, bakın hepimiz anamizdan yalniz doğduk yalniz girecegiz o mezara. Benim mantigim bir abam var sirtimda, nerde olsa yatarimdir. Sererim postu kivrilir geçerim. Niye size Hollanda hükümetinin sunduğu imkanlari reddeceksiniz ? O luksumuz yok şimdi. Evet saglik sistemi berbat haklisiniz. Ama bir yerden baslamalisiniz. Alti yıldır evden cikmamakla kendinize bir hapishane yaratmissiniz. Yıkın o duvarlarınızı...
Ela'cığim o zaman evli degildiniz. Öğrendiydiniz. 16 yasindan sonra cogu arkadasim ayrı eve cıktı. Simdi durum farkli. Belki Türk oldugunuz icin her daim var olan bir ayrım var olabilir. Yine de umutvar olmak guzel be bacımHollanda hukumeti beni beklemiyor okadar kolay olsaydi zaten yurtlarda kalmak zorunda kalmazdim direk ev verirlerdi emin olun benim hayatim devlet dairelerinde yardim yerlerinde gecti...
Bu arada bana mesaj yazan herkese cok tesekkur ediyorum. Bana zaman ayirdiginiz icin hakinizi helal edin.Selam kader arkadaslarim, nasilsiniz iyisinizdir insallah... beni soracak olursaniz hic iyi degilim. Burayi daha yeni kesifetim, yani nasil bir platforum oldugunu bilmiyorum. Umarim yanlizligimi birazda olsa gidericek insanlar cikar karsima.
Takma adim bu arada Ela olsun. 28 yasindayim, dogma buyume hollandada yasiyorum. Aslen kayseriliyim.
22 yasinda evlendim... severek evlendim ama umdugum gibi olmadi... simdi belki aranizda neden bosanmadin ya diye sorun olabilir. Yani istedim, istedik ama hepsi lafta kaldi. Hersey yoluns girer, duzelir falan filan diye diye bosuna zamanimiz gecti.
Bilmiyorum budada vardir bir hayir, Allahim herseyin en iyisini bilir...
Neyse arkadaslar ilk mesajimi yayinlayim bakalim. Umarim mesajim okunur... bu arada turkcem icin kusura bakmayin. Artik oldugu kadar idare edin beni..
Allaha emanet olun!
Evet oda bir etken burda keske ciksaydida enazindan evlenmezdim bir dert eksik olurduEla'cığim o zaman evli degildiniz. Öğrendiydiniz. 16 yasindan sonra cogu arkadasim ayrı eve cıktı. Simdi durum farkli. Belki Türk oldugunuz icin her daim var olan bir ayrım var olabilir. Yine de umutvar olmak guzel be bacım
Hosbulduk gunces tesekkur ederimHosgeldiniz K KalbiKirikKiz93
Kimse kötü bir şey yazmadı tam tersi yardımcı olmaya çalıştı. Kendisi bilir.Aaaaa neden gitti ki
Iste bu noktada ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol demem gerekiyordu. DedimKimse kötü bir şey yazmadı tam tersi yardımcı olmaya çalıştı. Kendisi bilir.
Çok haklısınIste bu noktada ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol demem gerekiyordu. Dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?