Kalbi delik bebek anne karnında

mcp435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
9
3
1
26
Herkese selamlar. Dün detaylı ultrasona gittik bebeğimde herşey normal fakat kalbinde delik olduğu söylendi. Muhtemelen doğuma kadar kapanır yada doğumdan en geç 2 yaşına kadar kapanır ama amniyosentez yapmanıda fayda var dedi. Amnşyosentez yapmak istemiyoruz.
Dünden beri işin içinden çıkamıyorum .
Böyle bir durum yaşayıpda bebeği sağlıklı doğan var mı ?

Genellikle her bebekte görülür bir yaşına kadar kapanır demişlerdi bize de doğduktan sonra, altıncı ayda kapanmisti her bebek öyle doğar diyor zaten kardiyolojiye gitmiştik, bunu neden özellikle belirtip korku yaratıyorlar hıc bilmiyorum. Yeni doğum yaptığımda üzüntüden mahvolmustum sonradn anladım normal sureclermis korkacak bı durum yokmuş.

Amniyosentez yada başka bir test yaptırdınız mı peki? Kalbinin delik olması sorun değil geçici vir durummuş inşallah ama kromozomal sorunlar çok korkuttu bizi.

Amniyosentez yada başka bir test yaptırdınız mı peki? Kalbinin delik olması sorun değil geçici vir durummuş inşallah ama kromozomal sorunlar çok korkuttu bizi.
Her bebekte olan bı durum anomali belirtisi olsa bütün bebeklerin anomaliyle doğması gerekir zaten, korkmayın, hicbirsey yaptırmadım, simdi 19.haftadayim hicbirsey yaptirmiyorum, ikili test yaptırdım bu sefer milletin gazına gelip riskli bilmem neli bir sürü yorum yaptılar, bende gebeliği kendime zehir etmeyecevim daha fazla yaptirmiyorum hicbirsey

Çok doğru söylüyosunuz. Doktorda kapanır zaten kitap bilgisi olduğu için söylemek zorundayım dedi ama içime düştü bir kere. Umarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…