Bebek İkinci El kalanlar 9.sayfada İNDİRİMLİ

canım ondan var işte dayısından Almanya'dan hediye geldi ama biz daha giyiyoruz bi de dayısının aldıklarına kıyamıyorum hiç

bananeee yaaa ben istiyorum çıkar çabuk şaka şaka güle güle giysin ama saklama canm yenilerini alır dayısı sen bize sat onları satmak istemezsen hediyede edebilirsin farketmez yani

lacivert eşortman 92 cm

mavi kapşonlu eşortman 1 beden

yazılı gömlek 1 beden

kapüşonlu sweatshirt 6-9 ay

yeşil pijama takım 9-12 ay

lacivert atlı pijama 2 beden

mavi pijama 9 ay

kısa kol arabalı şort kol takım 18-24 ay

mavi pijama takım 9 ay

F&F marka aldığımda da ipi yoktu, ayağına küçük geldi oğlumun giydiremedim 12-18 ay ama beden daha küçük

3 numara mavi ayakkabı

21-22 numara ama 19-20 ye daha uygun. (Almanya'dan hediye geldi)

5 li set nenny marka hiç kullanılmadı sayılır (resmi 2.sayfada var)

yan yatırma yastığı , bel desteği , emzik askısı , silikon göğüs kalkanı.. (resimleri 1.sayfada)

Son düzenleme:

canım msj attım sana ama buradan da yazmak istedim. kusura bakma hiç farketmemişim,bi de özellikle çekmişim fotoğrafını ama farkedilmeden alınsaydı ve bu ortaya çıksaydı çok üzülürdüm. artık senden cvp bekliyorum

bedenini tam bilmiyorum isteyene ölçü veririm, yeni, 7.5 tl

yeni,şort slopet,arkası cepli 3 yaş 7.5 tl

ürün alana hediye göndirelecektir

son eklediklerimi 3-4 gün için Antala'dan elden teslim verebilirim.

baston bebek arabası ihtiyacı olan varsa elimde mevcut,2-3 gün Ankara da elden teslim edebilirim. çok az kullanıldı.

arkadaşlar elimde vodafone 20 tl var,yanlış alınmış ve açılmıştı ama kullanamadım,isteyene 15 tl ye gönderirim.

1-2-6 mavi ayakkabi buradanda bunlar istediklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…